- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
kovbandi82 #14863 üzenetére
ha már én nem leszek szerencsés, akkor legalább más legyen az
Mert senki ismerősöm nincs aki most berendelne egyet, aki meg van, az meg viccesen témát váltott... -
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #14857 üzenetére
Hm, nem tudom megéri-e innen beszerezni. Még ha 30k is lenne az ára, akkoris jó lenne, csak hát igen, az esetleges gariztatás..
Itt van:
[link]Érdekes mobilon telesen másképp adja be, ott tudom hogy 3 órától már akciós áron lesz, míg itt a teljes árat írja, és semmi akciózási infó nincs...
-
Aryon87
félisten
válasz
kovbandi82 #14856 üzenetére
Valamiert nem tudom megosztani az app-bol...
-
Aryon87
félisten
válasz
kovbandi82 #14854 üzenetére
Errol lenne szo: [link]
Free shippinget ir. -
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Aliexpressrol mennyire rizikos berendelni a telefont? Akcios lesz, jo aron, es teljesen bezsongtam ra. Tudom, a garancia kintre fog szolni... -
Aryon87
félisten
Udv. Meg tudtam nyomogatnineloben a telefont a westendben, most mar biztosra erzem hogy nyaron csatlakozok hozzatok. Jobban tetszik ez, mint az RN3. Az is szep, de a fem haz, es ujlenyomat olvaso nem adott plusz loketet. Erdekes hogy a N3 magyar nyelvu volt, a csavo azt mondta tesztrendszer van rajta.
Hazai garanciaszervizuk van, 1 ev.
A redmik most nincsenek cetelemes hitelre, az aruk is eleg magas..
Maradok az eustocknalBocs ha ez mar volt tema korabban.
-
Aryon87
félisten
válasz
Milestone2 #12518 üzenetére
Igen azt olvastam a sajat topikjaban.
-
Aryon87
félisten
Üdv újra!
Nagyon csábít a RN2 mióta megláttam. Másodlagos/tartalék telefonnak lenne, vélhetően tavasz/nyár környékén ha sikerül, vennék egyet.
Viszont ott a Prime, ill. az új utód a RN3 (mindegy melyik változat) is.Kérdésem inkább az lenne, hogy az N3 mennyire érné meg azt a felárat az SD és nem kivehető akku kárára?
Valamint nem vagyok kibékülve az itteni folyamatos frissítési bűvészkedéssel, ami pénteken ill vasárnap van (romtól függetlenül). Mennyire stabil ez a Miui? Miért van hetente frissítés?Eustocktól rendelném, szerintem egész jó ár az 50K, a garanciáztatás miként működik?
(kicsit off, de mégis ide kapcsolódik: nagyinak még mindig erősen gondolkodom milyen teló legyen. Ez az N2 vagy az LG G4s (meg várós az LG K10 is, de annak megjelenése kérdéses még)? Hosszútávú lenne, fontos a jó hangerő, és a skype stabilitása)
Előre is köszönöm a segítő útbaigazítást
-
Aryon87
félisten
Udv, megkerlek osszevetned a ketto telefon hangero kepesseget? Legfokepp a beszed erthetosege a lenyeg skype-nal, de a jelzo es csengohangok ereje is lenyeges lenne foleg hangos tv/radio mellett.
Emiatt nem tudom fixen eldonteni, hogy a 76 eves nagyinak melyik legyen (csitt). Erdelyben el, es azbev nagy reszeben nem lat minket, igy a skype az egyetlen vizualis kontakt a vezetekes telefonon kivul.
Jelenleg a Xiaomi fele billeg a kepzeletbeli merleg 51-49% aranyban az eros hardver es kiveheto akksi miatt
Akar privatban is megirhatod a valaszt, sokat segitenel vele -
Aryon87
félisten
Nagyinak csak a skype-ra kellene a telefon (nem kell tablet, az már túl nagy) és a nagyon erős hangzás a lényeg, hogy tisztán és jól hallható legyen a beszéd valamint a skype csengése híváskor hangos tévé mellett is. Erre képes ez a telefon? (Meizunak állítólag gyengébb a hangszórója)
Youtubon nézegetem az összehasonlító videókat, és akárhogy nézem, mindig ez a telefon kerül ki győztesnek nekem.Eustock-ról rendelném meg, elég jó áron van. Valakinek van véleménye róla? Szerviz és gariztatás miként működik (ill. hol?)
Valamint mikor kibontásra kerül a telefon, miként indul a szoftver? Magyarul, vagy nincs benne magyar? (Note 3-nak még nincs) A frissítése pedig mire indít? Vagy ezt az eu-t külön kell feltenni a saját pc-s programjával? (gondolok itt a samu féle Odin-ra vagy az LG féle KDZ flash-ra ami hasonlóképp működik)Bocsánat a sok lics-locs kérdésért, de tényleg ismeretlen nekem ez a terület, az alap androidhoz vagyok szokva
(pontosabban a Sony és LG féléhez)
Wifi nincs, csak szolgáltatói mobilnet (3G) - Erdély
-
Aryon87
félisten
Nem sokat.. LG G4 esetében +1-1.5 óra kijelzőidőt dob kb (felhasználófüggő, nálam ennyi jön pluszba)..
Még mindig nem tudom eldönteni hogy melyik legyen a 2 kínai teló közül, ami pontosabban 3 féle:
E fórum résztvevője, Meizu M2 vagy Redmi Note 3...
Igazság szerint a Note 2 szimpatikus nagyon, de ahogy olvasgatom a fórumot, és látom hogy a heti OTA frissítésekkel nem mindig okés a dolog, elbizonytalanít..
Na meg hogy nem ismerem ezeket a márkákat, és nem tudom hogy a nagyinak melyik lenne a jó, valamint ha probléma van, még navigálni se tudnám az ismeretlen OS miatt.. -
Aryon87
félisten
Mar erdeklodott a facebook irant, gyorsan lebeszeltem rola, mondtam neki ez nem neked valo, csak ertelmetlen idotoltosdi (ehhez kepest a csaladom minden tagja rendelkezik face profillal, na meg en is. Igaz alig hasznalom mar
Akkor nala 3-4 napokat siman elmegy magaban is a telo. Akar ez akar az utod.
-
Aryon87
félisten
1-2 napja irtam mire lenne hasznalva es kinek lenne.
Roviden tomoren: 76eves nagymamanak lenne vagy ez, vagy a Xiaomi (nem offolok nyugi), mobilnet 3g van csak, tehat a wifi problema nem erintett dolog, a tersegben, es csak a skype menne, meg a rendszercuccok amiket nem lehet letiltani.
Ehhez kell egy stabil rendszer, amit konnyu kezelni, hosszu uzemidovel es jo hangszoro. (ami most van neki abbol egyik dolog se felel meg a kriteriumoknak, es szervizt is most jarta meg..)Mellesleg a a Mi note 2-nek milyen az uzemideje atlagban?
-
Aryon87
félisten
Tudnátok olyan BP-i boltot ahol meg lehet nyomkodni a telefont? Meg szeretném majd nézni élőben hogy milyen. (Redmi Note 3 lehet majd a befutó, de előbb megvárom a tesztet róla, tavaszig van idő bőven
)
Köszi. -
Aryon87
félisten
Jol latom hogy az eustockon a prime felbukkanasatol a note 2 ara leesett?Nemszoltam, koran van meg...
-
Aryon87
félisten
Tablet mar tul nagy neki. Azok meg amugy sem mennek olyan jol mint a telefonok. Nekem is van egy, eg es fold a mukodese es uzemideje (telo 3000mah akku, tablet 4000mah akku, es tab hamarabb lemerul..). Persze abtab nem csucskategorias.
body007, mindkettonek ugyanakkora a merete
-
Aryon87
félisten
Az előbb említett topikban a Meizu-t erősítették az üzemidő miatt. A Meizu topikjában egyelőre 1 válasz érkezett, és meglepő módon az hogy a hangja miatt felejtős a telefon.
A skypeot nem fülessel használná a nagyi (életében most látott/fogott fülest először a mostani okostelójával), emiatt kellene az erős hangerő.
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
A "Melyik okostelefont vegyem?" topikból érkezem, miután félig meddig informálódtam egy s másról.
3 kiszemeltem van, ezek egyike ennek a topiknak a főszereplője, a másik 2 a Meizu Note 2 és a Honor 4c.
Nem azt fogom kérdezni melyik az ajánlott, hanem hogy a tapasztalaitokat osszátok meg röviden és tömören.
Tudom friss még a készülék, de azért már csak van tapasztalati infó róla.
MA tesztet végigolvastam, ill youtubon nézegettem pár videót róla.Lényegében 76 éves nagymamámnak szeretnék beszerezni egy jobb telefont a mostaninál. Skype miatt kell, így a "minek neki?" kérdéseket mellőzzük. 500Km-el arrébb él a szomszéd országban. Wifi nincs, 3G mobilnetje van, 4G lefedettség nincs a városban.
Mik a pozitív és negatív tulajdonságai a telefonnak? Ami fontos lenne: tartós hardver (azaz több évig is kitartson), erős hangszórók, hogy az idétlen skype csilingelést meghallja egy közepesen erős hangzású tv mellett is, stabil rendszer, amin a skype sem dadog és akad meg, valamint hosszú üzemidő.
Szoftverfrissítés mellékes, nincs ki megcsinálja, így ami van, az marad (ha megkapja a 6.0-t, akkor az "majdeccer" felkerül dolog.)Segítő tanácsokat/válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest