- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco81
csendes tag
válasz
tomsolo #11484 üzenetére
Köszi.
Azt látom, hogy így szerkeszthetőek és tudom törölgetni őket egyenként, de hogy nem én adtam hozzá őket egyenként az tuti
Főleg arra lettem volna kíváncsi, hogy a fenébe kerülhettek ezek ide és valahogy vissza lehet-e csinálni az eredeti állapotára a kezdőképernyőjét a böngészőnek. De minden esetre már ennyivel is beljebb vagyok, köszi még egyszer. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tomsolo #11363 üzenetére
Mindenesetre a 6-os ROM, nem egyértelmǔ kifjezés mostanság.
Nem elég pontos.
Azért csodálkoztam mert sejtettem hogy tisztában vagy vele.
És ne haragudj de annyi ilyen kérdést kapunk mostanság a Cancro 6.0 megjelenésével, hogy mikor rakhatják fel mondjuk RN2-re....hogy csak na... -
Norby86
őstag
válasz
tomsolo #11080 üzenetére
A pöpecet nem a biztonságra, sokkal inkább az újdonság hatására értettem.
Na meg állítólag sokkal gyorsabban fel oldja a képernyőt. Mondjuk eddig sem volt bajom a képernyőfeloldás gyorsaságával, már megszoktam. Meg ugye télen amikor érintésérzékeny kesztyűbe rohangászom, nem biztos hogy felismerné az ujjlenyomatom, sőt biztos hogy nem.
Az előtted szólóval szemben akkor a te véleményed pont az hogy Note 2 inkább?
Na majd alszom rá párat aztán eldöntöm, mert ez a libikóka megy a fejembe már hetek óta hogy most Note 2 vagy Note 3. Csábít a 3 giga ram megmondom őszintén, plusz azért az a nagyobb akkumulátor sem rossz. A jelenlegi LG G2 mini készülékemről váltanék erre, (Note 2 vagy Note 3) mivel itt rendszeresen előfordul a kevés 1GB ram miatt, hogy ha megnyitok 4 appot, bezár a háttérben egyet-kettőt és ez idegesít. De gondolom azért Note 2-nél nincs ilyen probléma és elég az a 2 giga ram.
-
-
Xmister
senior tag
válasz
tomsolo #7430 üzenetére
Tévedés.
Próbáld ki: Lerakod a telefont egy helyre, kijelzőt beállítod, hogy soha ne kapcsoljon ki. Ne nyúlj hozzá, amíg le nem merül. Nézd meg mennyivel tovább bírja így, mintha használnád. Pedig ebben az esetben minden megy, csak a proci marad alacsony teljesítményen. -
sanyci
senior tag
válasz
tomsolo #7121 üzenetére
Mivel okosteló, ezért elvárható, hogy menjen a teljes felhőszinkron a céges cuccokkal, + FB page manager + mentések a felhőbe mindenről (az sms-eket, híváslistákat; bizonyos csoportokkal a beszélgetéseket is pl. már a symbian-os idők óta feltöltöm a naptáramba)
A mókás az, hogy a symbian-os időkben a 1300mAh-ás akksik és a 1,3GHz-is dual procik mellett ez nem volt gond, azóta a felhasználói szokásaim csak kicsit lettek durvábbak, a telők üzemideje viszont brutálisan lecsökkent...
Mondjuk egy munkanap reggel nálam 1 órás vonatozással kezd, ami kb. ugyan ennyi online-rádiózást+feedly-t és webböngészést jelent, ami kb. 25%-ot húzott le a Note 4G-ről is...
Jövő hétfőn derül ki, a Note2Prime mennyit bír majd... -
Milestone2
nagyúr
válasz
tomsolo #6199 üzenetére
Win10 lehet az oka.
Win10-ben van olyan hogy Win7kompatibilis mód.
De a legnagyobb baj, hogy mikor fastboot rádugod a telefont jeleznie kéne az új hardware-t.
Nem egybõl bat file, hanem megvárni míg a fastboot device telepedik.
Ha ezt nem érzékeli, és nem telepedik, akkor Win10 probléma. -
Klara_
őstag
válasz
tomsolo #5997 üzenetére
Letoltes szempontjabol meg amikor nem volt elerheto a MIUIHU (en itthon vettem 9.24HU-val) akkor nem tunt fel a lassusaga de az utolso 2-3 felelmetesen gyenge ilyen szempontbol. Innen le tudod szedni a regebbi MIUIHU-t (gorgesd le, archiv ROMok).
-
Klara_
őstag
válasz
tomsolo #5599 üzenetére
Csutkara meritesben nem hiszek ez mar nem NiMH akku, LiPO-t hasznalok sokat egyeb teruleten azoknal akkuknal pont azt nem kellene, mert egybol szetmegy ha tul alcsonyra esik a feszultseg. Liion fizikajat, kemiajat ennyire nem ismerem, de gondolom ott sem szerencses a tulmerites.
(#5593) tong:
Vagy a linkelt alkalmazasban amikor ramesz a listabol barmelyikre, ott a reszletek menupontban, vagy beallitasok - alkalmazasok - az adott alakalmazas. majd alul van a bezaras mellett a letiltas (mar ha lehet). -
-
-
-
-
wittman
aktív tag
válasz
tomsolo #4934 üzenetére
Szia!
Köszi, csak már az ikonok szerkesztését kell megtalálnom. Még tanulom a MIUI-t, mert azért még egy kicsit szokatlan a "sima" Android-hoz képest, de nagyon tetszik.
Jut eszembe ha hot-spotként beállítom a Xiaomit, akkor csak a nevet és jelszót sikerült módosítani, de a titkosítás típusát nem menti el WPA2-PSK-ra. EU stock-os készülék MIUIHU 5.11.1-re frissítve.
-
válasz
tomsolo #2847 üzenetére
Végül is a héten megnézhetem neked, mivel 12 órázom éjjel.
Viszont csak fülessel mehet, mert nem hiszem a kollégák díjaznák ha valami dumálna órákon át.Előtte Note1-em volt, az se bírta jobban, ugyan ezekkel az apokkal (anag, chronus, céges és privát mail szinkron - ha nem működik jól a szűrő, beeshet napi 1000+ email is, viber, néha steam, google+, teljes micloud szinkron, miband értesítések).
Waze-val navigálva 3 perc alatt merül 1%-ot kb, ez is hasonló érték.GPS-t a Privacy alatt elég jól le lehet korlátozni, mi használhatja a háttérben, így az nem hiszem, hogy sokat bezavarna.
A 1.5 napos üzemidő alatti 3 óra képernyőhöz 2.5 óra Duolingo társul, ami azért egy fokkal jobban eszi, mint egy böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest