- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
thefreeman #21913 üzenetére
És igeeeeen !
Köszi -
nyisziati
veterán
válasz
thefreeman #21717 üzenetére
A Needromról van. [link] Fastandexplosive 5.2 Clean CM
Ha lejjebb görgetsz, az Install alatt vannak a tudnivalók. Telepítés után Google fiók installálással indul a beállítás, tehát ha vannak oda szinkronizált dolgaid, azok megmaradnak. Bár én először mentenék legalább egy .vcf-et, hogy a számaim megmaradjanak.Messze ehhez a legtöbb a hozzászólás egyébként (több, mint 1600 hsz, 100 oldal!), a szerző nagyon jó romokat készít, megnéztem más munkáját is. Napok óta tesztelem (power user vagyok), nagyon stabil, minden működik.
Én még felpimpeltem egy Greenify-jal, hogy fagyasszam a fölösleges appokat, egy Roehsoft Ramexpanderrel, hogy még fél giga swapot rakjak rá (így egész jól megőriz mindent a memóriában, kevés dolgot kell csak újratölteni), illetve a Kernel Adiutorral, ahol beállítottam, hogy a CPU a legmagasabb órajelen menjen, és 1700 MHz alá ne menjen a sebesség. Plusz még pár apró tweakelés.
Ja és ezeknek a fizetős verzióit, mert csak úgy adnak full támogatást. Pöpec is lett a rendszer, jó gyors és energiatakarékos.
-
ztibor
senior tag
válasz
thefreeman #21680 üzenetére
kb 1 hete nálam is folyamatosan merül a telefon, szinte mindig ébren van és a proci is ezerrel pörög.
Még nem jöttem rá pontosan melyik app csinálja ezt, de így azért elég gáz a helyzet. -
v!ct0y
veterán
válasz
thefreeman #21680 üzenetére
Na akkor nem csak nekem
Pont ugyanez a szitu nálam is. Ha van chrome-od akkor szed le nálam elvileg az oldotta meg.
-
Benir8
senior tag
válasz
thefreeman #21654 üzenetére
Én is maradok ennél a Xiaomi gyártónál. Nekem is a Mix 2 széria bejön, de lehet addig lesz újabb változat is.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #20639 üzenetére
Igazából csak az első napon fordult ez elő. Azóta nekem sem csinálta.
-
bubu256
tag
válasz
thefreeman #20639 üzenetére
Nekem is volt már olyan hogy az éjszaka töltőn hagyott telefon kikapcsolt a Nohon akkuval!
-
Klara_
őstag
válasz
thefreeman #20270 üzenetére
Nalam 5-6 ora SOT mindig meg van, tobbet nem is varok tole. Multi ROM kipucolgatva, es mindig tovabb a tolton van hagyva, hiaba erte el a 100%-ot. Ez igy bevalt.
-
nyisziati
veterán
válasz
thefreeman #20226 üzenetére
Ja, én is leginkább Qualcomm-ra váltanék, az MTK nagyon melegszik. És állítólag az X20-as is.
-
Istuu15
senior tag
válasz
thefreeman #20174 üzenetére
Viszonz ha az OTA-n updateled akkor lecseréli. (tapasztalat)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #19298 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, hogy a barna hajú csajok/pasik a jobb nők/pasik, vagy a vörös hajúak??? Izlés kérdése a stable kontra developer vita...
-
csongi
veterán
válasz
thefreeman #15731 üzenetére
Ezt mivel tesztelted?
Pc- a 20mega hogy jott ossze? Milyen kartya az?
Nah jovan ennel erosebb is, regen foglalkoztam a kartyakkal.
Lemerem az enyemet kivancsisag vegett.Meres kozben nem volt le-fel toltesed, futo app a hatterben vagy ilyesmi?
Ami biztos. Egyszer toredezettseg mentesitettem egy sd kartyat, es fele lett az olvasasi sebessege. Pc- nem tetted meg ez ugye? -
Norby86
őstag
válasz
thefreeman #12406 üzenetére
2 órás próbálkozás után 8.-jára sikerült.
Igaz, rájöttem hogy semmi értelme a dolognak,mert úgysem felejtem el a jelszavam hogy találós kérdéseket kelljen neki feltennie.
Viszont az érdekes hogy amikor neten újra be akartam jelentkezni a fiókomba, megint elküldött egy kódot a telefonomra. Na mindegy a lényeg hogy megy, csak próbálkozni kell. -
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #11889 üzenetére
China.
Igen van. -
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #11887 üzenetére
Persze, aki szerencsés, hogy gyári van rajta, de aki stabil globallal, vagy stabilból mokerált gagyival kapja, annak nem ilyen egyszerű, mert abban nincs belső root...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #11885 üzenetére
Próbáld bátran.
Nyugodtan megteheted.
Jelenleg CSAK Libra (Mi4c) és Leo (MiNotePro) gyári ROM-jai zárnak vissza.
Multira ugyanúgy tudsz majd visszatérni, mint ha most vetted volna a készüléket gyári ROM-mal.
Rashr vagy Flashify letöltése és telepítése, belső root jog megadása, majd recovery csere MiRecovery-ről TWRP-re és végül TWRP-ből Multi ROM felrakása.
(Természetesen megpróbálhatod a MiRecovery-vel felrakni a Multit, mert van akinek sikerült már.) -
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #11864 üzenetére
Hogyan mondhatnám biztosra hogy neked működni fog-e, csak azt tudom, hogy én sosem használtam más romot, csak a gyárit és minden működik vele.
-
DaWe94
senior tag
válasz
thefreeman #11860 üzenetére
Rakd fel akkor a legfrissebb fejlesztői multi romot.
[link]
Ezzel tuti hogy működik angolra állítva. Az előző hetivel nekem sem működött. -
Mephistoone
senior tag
válasz
thefreeman #11853 üzenetére
Nekem mindig úgy jön sms hogy megvarom az 1 percet majd resend es akkor kb 20mp mulva megjon
-
grafnet
veterán
válasz
thefreeman #11853 üzenetére
Ha, a Mi accot akarod aktiválni, akkor az SMS küldés előtt váltsd át a nyelvet angolra, ha aktív, akkor meg vissza magyarra.
Persze közben mindig újraindítás... -
válasz
thefreeman #11477 üzenetére
Nekem is. Csak az a gond, h tegnap is kb. fél napig töltötte azt a 6xx megát (és nem a netem a lassú)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #10899 üzenetére
Nekem soha többé LG és Samu, ha ingyen adják akkor se.
-
Alert89
tag
válasz
thefreeman #10593 üzenetére
Sziasztok,
próbáltam a legfrisebb és egy régebbi EU-s ROM-ot a gyári MiRecovery-vel feltelepíteni, de signature errort adott ki (vagy mit), végül sok böngészés, próbálgatás, a megadott linkek átolvasása után sikerült felrakni a TWRP-t (a "progi" már ismerős volt HTC-s korszakomból) és felrakni a legújabb EUs multi ROM-ot, így végre magyar menüm van.
Köszi midenkinek a segítséget! Még jövök....
-
törölt tag
válasz
thefreeman #10152 üzenetére
Szia, igen, nekem sokszor van hasonló problémám, de csak hívás közben nem tudom felvenni, máshol eddig ezt nem tapasztaltam. Ilyenkor egy delete cache & dalvik cache megoldja a problémát nálam egy időre.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Nekem többször is van ilyen! Eus rommal. Most a legújabbal is. (6,1)
-
Dévidzon
tag
válasz
thefreeman #10155 üzenetére
Nekem a téli téma okozott ilyesmi problémát.
-
kisbago
aktív tag
válasz
Nekem is tegnap volt ilyen problémám!
-
BalanceR
addikt
válasz
thefreeman #10155 üzenetére
Simán lehet, hogy egy bizonyos app futási konstellációban előjön ilyen bug, ezért szoktam én legalább egy hetet várni az új dev. romok felrakásával, még mindig a 12.10en vagyok,eddig ez számomra a leghasználhatóbb... mindenesetre szerintem jelentsd a hibát a miui hibabejelentőben, hátha lesz valami...
-
BalanceR
addikt
válasz
Ha hardveres gond lenne, a reboot nem oldaná meg...
Milyen ROM van a telón? -
Thowra123
tag
válasz
thefreeman #9057 üzenetére
Nemrég sikerült rendbe tenni a dolgokat 5.12.10 romon és elkezdtem ismerkedni az automate progival így egyelőre nem raktam fel a 17-et.
-
inkjet
tag
válasz
thefreeman #8815 üzenetére
Én ezt használom Eu-rom alatt:[link]
-
DaWe94
senior tag
válasz
thefreeman #8815 üzenetére
van ott kettő is, töltsd le nézd meg a másikat akkor
-
DaWe94
senior tag
válasz
thefreeman #8808 üzenetére
Itt amit látsz töltsd le, rakd fel recoveryvel.
-
DaWe94
senior tag
válasz
thefreeman #8801 üzenetére
azt vissza tudod bele rakni, korábban írta is valaki hogy hogy
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #8498 üzenetére
Állítsd be a TWRP settingsben hogy ne nézze az md5-öt.
-
sanyci
senior tag
válasz
thefreeman #7898 üzenetére
No várj, én eleve a telefonszámommal lépek be...
-
inkjet
tag
válasz
thefreeman #7896 üzenetére
-
sanyci
senior tag
válasz
thefreeman #7890 üzenetére
Próbáltad a belépésnél a QR kódos verziót?
...a Mi.cloud belépő oldalán kattints rá a neved melletti szürke kockákra és olvasd be a telóval a felugró QR kódot... -
inkjet
tag
válasz
thefreeman #7876 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Egy vagy két sim kártyával használod a telefont?
Tipikus két kártyás hiba. Akkor van ha az egyek kártyán nincs engedélyezve a szinkronizálás (sms, telefonkönyv).Fiókot törölni csak így lehet: [link]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #7882 üzenetére
Oh az vicces lesz.
Mikor nem tudtam belépni, írtam nekik és kedvesen-aranyosan válaszoltak hogy kell alapesetben belépni.
Semmi egyebet, semmi új infót, mint amiket a weboldalról amúgy is le tudsz olvasni...Nem voltam mérges rájuk kicsit sem...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #7878 üzenetére
Hát akkor nem tudom, nekem addig szarozott, míg a kérdéseket meg nem adtam...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #7876 üzenetére
Ott a Security questions mellett az ADD gomb.
Nekem sem sikerül mindig megkapnom az SMS-t, ilyenkor jó a Biztonsági kérdés.
Ha megadtad a kérdésekre a választ, és elmentetted, akkor legközelebb mikor SMS-sel akar aktiválni rányomsz, nem kapod meg, de lesz egy apróbetűs választási lehetőség, hogy más módon akarod azonosítani magad, arra katt és ott kiválasztod a Security questions lehetőséget.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #7874 üzenetére
Van ott egy olyan rész, ahol be lehet állítani, hogy ne SMS-sel azonosítson, hanem kérdésekkel. Első alkalommal megad kérdéseket, válaszolsz rá, és legközelebb mikor be akarsz lépni azok közül feltesz random hármat és a "jól" válaszolsz SMS nélkül is beenged.
-
drr
őstag
válasz
thefreeman #7517 üzenetére
Most épp PlayerPro-t. De bármi más megteszi, mert a beépített hangzásjavítók nagyon jók az MIUI-ban - szerintem...
-
deadbody
tag
válasz
thefreeman #7029 üzenetére
Sajna nem, play letöltés itt is lassú már.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6181 üzenetére
No, akkor most kiderül jó-e a gyári recovery...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6179 üzenetére
Most mi van fenn 5.11.12?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #6176 üzenetére
Ha fenn van a miui.hu ROM, minek akarod lecserélni a MiRecovery-t?
Akkor kell lecserélned, ha jön OTA és nem rakja fel.. -
inkjet
tag
válasz
thefreeman #5921 üzenetére
-
inkjet
tag
válasz
thefreeman #5916 üzenetére
Ahogy nézem a tok amit linkeltél+tempered glass (ami nem a legjobb minőség) kb: 8-9 $. 2300-2500 Ft és lehet várni 2 hetet.
Én holnap ezt rendelem:[link], másnap kézben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- iPad topik
- Steam topic
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Black & Decker töltőt keresek
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest