- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
match123 #17872 üzenetére
Hahó, én CM vonalon nézelődtem az utóbbi időben, valamint nálam szempont volt a Viper4Android és az Xposed is. Ennek fényében, nekem a lokjianming féle CM jött be eddig legjobban.
Próbáltam a vova vafin féle ROM-okból is párat, a sima CM akkuidőben nem volt valami acélos, az AICP-n nem ment a Viper4Android (busybox probléma, lehet másik verzió segített volna, de nem volt kedvem szórakozni vele).
Akkuidő javításra tudom ajánlani a greenify-t (root+xposed-al használom).
-
-
válasz
match123 #16799 üzenetére
Majus 8, megfelel?
Így születnek a mai napig is olyan bejegyzések az interneten, hogy kék halál van a Win95 használatakor
Te május 23-án beidéztél egy olyan május 8-i blog bejegyzést, ami olyan usertől származik, aki egy március elején kiadott ROM-ot használ Note3-on.
Szerinted ez május 23-i, május 8-i, vagy márciusi probléma?
Végülis mindegy, a MIUIHU tavaly december óta nem produkál ilyet Note2-n
-
loosht
senior tag
válasz
match123 #16795 üzenetére
A legelsőn kapásból ott van a Solved plecsni. A második 2015. novemberi, a többi pedig január, február, de ahogy gondolod. Azt kellene pusztán megértened, hogy ha 10.000 eladott telefonból 15 szenved a wifivel, az nem azért van, mert egy bughalmaz a MIUI, és nem is azért, mert a Xiaomi szarik az egészre.
-
loosht
senior tag
válasz
match123 #16785 üzenetére
Nálad szarakodik a wifi, ezért a miui egy bughalmaz, értem. Be is linkelsz fél éves, meg régebbi posztokat, amik vagy meg is vannak oldva (verziófrissítéssel), vagy nem is erről a telefonról szólnak. Nálam soha, egyik romon se jelentkezett az általad leírt probléma egyike se.
-
tahepa
senior tag
válasz
match123 #16785 üzenetére
7.1.3.0. rommal nálam egyik probléma sem jelentkezik
- random 4 wifi hálózatot használok probléma nélkül
- Telenor mobilnetet használok probléma nélkül az egyes slotban
- az új alkalmazás ikonokat egy azaz egy új oldalra helyezi el ami szerintem pont megfelelő mert nem kell keresgélnem az új telepített alkalmazást és így hamarabb el tudom helyezni a számomra megfelelő oldalon vagy mappában.(én nem romolgatok éjjel-nappal...én csak simán használom a telefont)
A közvetlen környezetemben négyen használnak ugyanilyen készüléket de senki sem említett hasonló hibákat....pedig biztos visítanának mivel én beszéltem rá őket a telefonra..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest