- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #20263 üzenetére
Mégis mit vártál?
-
Vertigo18
addikt
Srácok, a Note 2 saját, beépített hangrögzítője hova menti a rögzített hívásokat?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Criminal017 #19257 üzenetére
Nem bluetoothos, hanem jack-dugós.
-
Vertigo18
addikt
Ma jött egy ilyenem... Hogyan kell használni a telónkkal? Nálam nem igazán működik, de erősen user error gyanús a dolog...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #18989 üzenetére
Én mindig örülök neki, amikor ezt itt végtelenségig elismételgeted az újabb és újabb kérdezőnek!
Hiába sokszor az összefoglaló, sajnos én is mindig elfelejtem, hogy éppen melyik-melyik, hiszen nem mindennapos nekem sem a telefonomban a turkálás, így amikor ismét ideírod, annak nagyon örülök!
-
Vertigo18
addikt
válasz
gergely64 #18125 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem, igen. Köszönöm szépen.
Eddig nagyon jól elkerültem és nagyon jól megvoltama TWRP nélkül is, de úgy látom, nem úszom meg. Eddig megbízható helyről letöltöttem az új Rom-ot, aztán azt telepítettem és ennyi. De akkor nekem is meg kell tanulnom, hogy mi is ez a TWRP.
-
Vertigo18
addikt
Nos, bevallom, a sok hsz-t nem mindig olvasom el, de most én is beleütköztem egy olyan problémába, amiről lehet, hogy volt már szó.
Tegnap előtt éjjel, vagy tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy világít a telefonom. Amikor odafordultam, láttam, hogy kéri a Pin-kódot, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Csak felébredve láttam, hogy végrehajtott magától (gondolom engedélyezve volt valahol) egy nem kis frissítést, ugyanis a 6.x.xx Romról felfrissült a 8.6.6.30-as Fejlesztői verzióra.
A problémám annyi, hogy a Biztonság/Engedélyek menü alatt nincs a Root-jogok. Eltűnt...
Ne vagyok nagy Miui zseni, valaki tudna segíteni?
-
Vertigo18
addikt
Van egy ilyen programom: Wifi password
Tulajdonképpen annyit csinál, hogy kérésre megjeleníti a telefon által elmentett wifi jelszavakat.
Viszont ma ezt írta ki: "Can't get passwords. Maybe your device is not rooted..."
Természetesen rootolt a teló és adtam neki még anno root jogokat is. Megpróbáltam, hogy elveszem a root jogokat, majd ismét adok neki, de ugyanez jön elő. Valakinek van valami ötlete? Esetleg egyéb, működő alternatíva, javaslat a progira?
-
Vertigo18
addikt
Hoi all!
Az új Redmi Note 2-vel tapasztalta nejem életében először, hogy amikor el akar küldeni egy üzenetet, akkor azt írja ki, hogy "Az üzenetet nem sikerült elküldeni...". És igazából egyetlen egy üzenetet sem tud elküldeni. Egy hete van ez a telefonja, előtte hibátlanül ment neki mind a facebook, mind a messenger. Sajnos én nem tudok neki segíteni, nincs facebookom... Valami segítség esetleg?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #16239 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat...
-
Vertigo18
addikt
Szeretett telefonunkhoz eustockon van-e most valamilyen kedvezmény, vagy kód?
-
Vertigo18
addikt
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom beállítani alapértelmezett app-ként a Handcent sms-t.
Leellenőriztem, a telepített alkalmazások fül alatt az "Alapértelmezett gombra bökve sms-nek be van állítva a Handcent sms, mint alapértelmezett alkalmazás.- Azonban, ha újraindítom a telefont és kapok egy sms-t, akkor a gyári app kerül indításra, egészen addig, amíg manuálisan el nem indítom legalább egyszer a Handcent sms-t, ahol megkérdezi, hogy legyen-e Ő az alapértelmezett app. Erre bökve már ebben kapom a további üzeneteket, azonban csak addig, amíg nem indítom újra a telót...
Van erre megoldás?
-
Vertigo18
addikt
válasz
kovbandi82 #15388 üzenetére
Isten vagy!
Köszi, egyből ment!
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Ismét egy kérdésem lenne
Vettem egy pendriveot, egyik fele usb, másik otg. Gondolom addig okés, hogy exfat-ra formáztam.
Nah, bedugtam a telóba, felül meg is jelent az értesítési sávon, hogy "üres adathordozó, vagy nem megfelelő fájlrendszer". Gondolom az exfattal nincs gondja. De hol találom a tárhelyet? Total Commanderrel egyszerűen képtelen voltam rábukkanni...
-
Vertigo18
addikt
válasz
adrian94 #13537 üzenetére
Röviden, tömören:
ELB@CTAD!
Bocsi, de ugyanebbe a hibába estem. Itt homályosítottak fel "utána", mert előtte nem volt eszem kérdezni itt. Persze ez nem rád vonatkozik, ne vedd magadra. Állítólag egy csomó fórumon írták már, de hát ki gondolta, hogy ilyen alapvető funkciónak utána kell nézni? Ugyanis, ha a Note 2-del formázod az új sd-kártyádat, akkor csinál egy factory resetet. Full wipe... Viszont van egy nagy előnye: egy életre megjegyzed! Tudom!
Mindenképpen külső, memóriakártya olvasóban formázd a kártyát!
-
Vertigo18
addikt
válasz
merlinke #13410 üzenetére
Nem, ha jól emlékszem, akkor másnak az aktiváló sms elküldése volt sikertelen folyamatosan. Nem is "másnak", hanem "sokaknak".
És ha jól emlékszem, akkor az angol nyelvre átállítás, újraindítás, várakozás... Ez segített, angolul már elküldte. Aztán megint lehetett magyarra állítani és újraindítani.
Nekem így oldódott meg itteni segítséggel.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Viktor1979 #11677 üzenetére
Ennyiért biztos nem, 15$ körül megy a Piston 3...
Nem a "Dazzler", nem a "Youth", hanem a sima.
Sajnos képekről nem fogod tudni megállapítani, hogy eredeti-e, mert katalógusképek. Korábban fel volt sorolva, hogy miből lehet megállapítani (a hangzáson kívül), hogy amit vettél, eredeti-e. Az egyik a jack-dugókon lévő gyűrűk, amik az eredetin feketék...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #11660 üzenetére
user error!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #11656 üzenetére
Jó helyen vagyok?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #11652 üzenetére
Nekem ott csak egy "Engedélykezelő" menü van és egy csúszka... Eszerint nincs rootolva. Hogy tudnám rootolttá tenni?
-
Vertigo18
addikt
Biztos vagyok benne, hogy már ezerszer volt ez a kérdés, de csak nem találom... Honnan tudom, hogy rootolt-e a kicsikém? És ha rootolt, akkor hogyan tudok egyes alkalmazásoknak root-jogokat adni?
-
Vertigo18
addikt
Szerintem "alap"-dolgokra vegyen Nokia 8210-est, úgy látom újra elérhető!
No, de viccet félretéve, kinek mi az alap-dolog? Telefon, sms, nekem ez számít alapnak, sőt, még az sms sem, a többi már nem alap, hiszen ez egy telefonkészülék. Természetesen az "okosodás" hatására az "alap"-szó is átértelmeződött, így kell már fényképezőgép, facebook, vibrátor, meg csomó olyan kütyü, ami régen nem volt alap.
Szerintem érdemes elolvasni, mit is tud a teló, aztán eldönteni, hogy saját magának megéri-e. Mindenki magának. ÉN nem facebookozok, ritkán netezek, inkább telefonálok és kellett egy megbízható készülék. NEKEM megérte, nagyon meg vagyok elégedve vele, hogy megvettem. (Milestone2 már kevésbé, azóta is zaklatom folyamat!
)
-
Vertigo18
addikt
válasz
csocsoszán #10236 üzenetére
Ha esetleg rendelkezel vele, akkor kipróbálnád, hogy egy Xiaomi ledes lámpácskát meg tud-e hajtani annyira, hogy világítson?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Francii #10014 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni 31-es ROM-on, hogy produkálja-e nálam, mert se facebookom, se Viberem...
Tudom, fél ember vagyok, sorry érte!
Viszont nekem, amióta ezt feltettem, naponta egy-két alkalommal eldobja a Xiaomi Bt fülesemet. Nem tudom miért, de vissza se csatlakoztatja, csak ha kikapcsolom.
-
Vertigo18
addikt
Nos, akkor a topikgazda hatására és segítségével vettem a szervezetembe utólagosan egy kis maligánt pezsgő formájában és letöltöttem a 31-es Romot... Mármint a Romot töltöttem az ő hatására, nem az arcomba a piát...
Kamera van. Wi-fire csatlakozik egyből. Időjárás app működik... Eddig nem tapasztaltam semmi gebaszt, majd meglátjuk mi lesz még.
Köszönöm, Milestone2!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #9708 üzenetére
Köszönöm, menni fog!
Ha meg nem, akkor zaklatlak újra, óvóbácsi!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #9705 üzenetére
Elhiszed, ha azt mondom, hogy idáig eljutottam, de még egy letöltési linket sem tudtam összebugázni sehol sem? :/ Már fél órája böngészem a Miui hun fórumot, és 100%, hogy user error, de egyetlen letöltést sem találok...
Linkelnél egyet?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #9530 üzenetére
Huhh, köszi, hogy próbálsz segíteni, igyekszem tanulni...
Tehát a telefonom ezzel jött, pontosabban a heti frissítések telepítésével ezzé "vált: MIUIHU V7 5.9.24... Eustock, december eleje.
Aztán ment bele az SD-kártya, formáztam és ez lett most rajta: MIUI 5.12.10. Heti kiadás.
Ezért érdekelt, hogy vissza tudok-e állni arra, ami volt anélkül, hogy MEGINT eltűnjön mindenem, mivel az utolsó (5.9.24) rom nekem tökéletes volt. Illetve, hogy érdemes-e visszaállni egyáltalán...?
-
Vertigo18
addikt
Érdeklődnék, hogy van-e mód arra, hogy fejlesztőiről áttérjek hu romra és megmaradjon minden beállításom? Sajnos későn nyitottam az összefoglalót, és a hu rommal érkezett telefonommal formatáltam egy SD-kártyát, így visszaállt fejlesztőire.
A másik kérdés, hogy lesz-e hátrányom, ha fejlesztőin maradok? Mik az ismert hibái jelen pillanatban?
-
Vertigo18
addikt
Nah ez milyen már? Betettem egy új memóriakártyát, kb. 10 pec után ki is írta, hogy formázza, mert ExFat... erre pont formázás közben lemerült a teló, hát mi történt? MINDEN eltűnt a telómról, se egy csengőhang, se egy app, mindent nulláról kellett kezdenem, még a nyelvbeállítást is, MI accot is, Wi-fit is... Mindent. Van egy szűz telefonom.
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Huhh, nincs nagy ingerenciám visszaolvasni, de tudom, hogy volt már róla szó: ma jött egy 64Gb-os kari a Prime-omba. Exfatra van formázva, menni fog így? Emlékezeteim szerint mintha Fat32-t ajánlottatok volna...
-
Vertigo18
addikt
Nem biztos, hogy idevág, de talán tudtok segíteni... Xiomi MI Bt fülesben lehet állítani, hogy csörgés esetén mi szóljon a headsetből?
Bár mondjuk nagyon aranyosan nyávog a kis kínai néni...
-
Vertigo18
addikt
Hazaérve én is feltettem az új magyar romot, és jelentem, az Airdroid, ha a számítógépen keresztül lépek be, azonnal ébreszti a telefont, és jelez, hogy kapcsolódott!
EZ akkor megoldódott az új rommal!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #7753 üzenetére
Ez nekem miért kínai? :/
-
Vertigo18
addikt
válasz
Donki Hóte #7352 üzenetére
Doboz alatt azt értettem, amiben ez az egész, amit fényképeztél jött. A tartó rész az okésnak tűnik. Jobban összehasonlítva azt látom, hogy a fülhallgató hátsó részén az enyémnél a MI felirat előtt nincs ilyen "törés/árok", ami a tieden látszik. Illetve a kör rész ugyanezen (a 3.) képen nekem "kiemelkedik".
A negyedik képen, a gombok színe nekem kissé szürkésebb, mint a tied.
Egyébként HA hamisítvány, és nem csak egy rosszabb gyártású modell, akkor marha jól összerakták! Viszont a fehér jack-gyűrűk eléggé árulkodók!
Elmondod, honnan rendelted? Mert ennyiért megbízható helyről is lehetett volna.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Donki Hóte #7352 üzenetére
Nekem ugyanez, mint neked, de fekete a szigetelése... És nagyon szépen szól.
Annyi még, hogy nem raktál képet a dobozról, meg az 5. képen látható QR-kód másik felén egy "mi" felirat van nálam.
-
Vertigo18
addikt
válasz
adamzflash #7224 üzenetére
Alvó képernyőn, igen, a billentyűzárra gondoltam, elnézést a puritán szókincsemért...
Viszont a billentyűzárat be lehet állítani, hogy mondjuk 5 mp. után magától lezárjon, ezért, ha jön pl. az említett esetben egy facebook értesítés, akkor igaz, hogy "világít majd a zsebedben", de vagy 5 mp-ig, amíg az automatikus képernyőzár vissza nem zárja...
És igen, arra LENNE való a notification led, ami szintén nem világít/villog, mivel "képernyőzár" alatt semmit nem fogad a telefon. Remélem már érthető voltam.
-
Vertigo18
addikt
válasz
adamzflash #7211 üzenetére
Érdekelne akkor, hogy honnan van a telód, és milyen rom van éppen rajta? Továbbá, hogy alvó képernyővel is aktív marad-e a wifid (gondolok itt arra, hogy pl. egy facebook értesítés felkelti-e a telód kijelzőjét), illetve másik wifin próbáltad-e?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #7182 üzenetére
Okés, szedem fel az infokat, köszönöm a kiigazítást!
A lényeg, hogy ha a kínaiban javították, arra épül a MULTI, akkor ha a kínaira épül majd a hu. rom, akkor az is jó lesz.
-
Vertigo18
addikt
válasz
fengsuhi #7180 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy itthon "csak" annyi gondom van a wifivel, hogy amint lezárom a képernyőt, akkor rögtön elmegy. És az istennek sem ébreszti fel semmi sem, ami netről "jön"...
Viszont voltam "telelni", ott volt wifi a szállodában, nah, ott alig tudtam netezni, minden 2 percben újra kellett csatlakozni, és nem értettem, hogy miért. ILYEN gond viszont itthon nincs....
Remélem jön a 11.26 alapjaira készülő magyar rom is.
-
Vertigo18
addikt
válasz
csocsoszán #6690 üzenetére
Azt jól értem, hogy van lehetőség 64 Gb-os micro sd fogadtatására is Prime-ban? Nem 32 a max? Hogyan sikerült, azt leírnád?
A tokkal mit csináltál? Én sem vitázni akarok, de a telefonnak lelke van, azt szeretgetni kell.
Nem csapkodni, feszegetni!
Nekem is Ipaky, óvom így is, hogy tok van rajta, meg fólia, nincs is semmi baja sem...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6494 üzenetére
Szerintem az ezüst színű az műanyag. Talán nem is olyan rossz, tud kicsit hajlani, nem olyan merev.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6491 üzenetére
Bocsi, nem vagyok egy nagy fényképész...
-
Vertigo18
addikt
válasz
randras_83 #6325 üzenetére
Igen, valószínűleg csak én, és még néhány fórumtársunk volt, akiknek nem volt ennyire egyértelmű, mint neked!
Mellesleg megjegyezném, hogy ami gyárilag volt rajta védőfólia, és takarta az előlapi kamerát, az tökéletesen ellehetetlenítette a fényképezést. Ennyire mindegy.
-
Vertigo18
addikt
Srácok, kiírom ide is, mert erősen közérdekű...
Az Eustockról lehetett ugye Ipaky tokot rendelni a napokban, és mellé kaptunk egy tempered glasst. Többen észlelték, hogy a kijelzővédőn nem a hangszóró mellett balra, hanem jobbra van egy kivágás, és ezt hibának véltük...
Ezt persze jeleztem én is, az Eustock emberkéi felvették a kapcsolatot a gyártóval és kiderült, hogy azért van a hangszórótól jobbra kivágva, mert ott vannak a szenzorok, és a Tempered Glass zavarná, ha előtte lenne védőréteg. Miután megerősítettek ebben az Eustockról, hamar toltam az előlapi kamerával pár szelfit, hogy azt vajon zavarja-e, de minden kép tökéletes lett.
Vagyis nem annyira, mert én vagyok rajta, de a lényeg remélem átment... -
Vertigo18
addikt
Basszus, nagyon hülyének érzem magam...
Hol tudom beállítani, hogy az Airdroid ébressze fel a telefont? Küldeném a fájlt PC-n keresztül, de amíg nem nyomiszkálom magát a telefont, addig csak áll 0%-on... :/ Nem találtam még meg...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milestone2 #6155 üzenetére
Az Eustockról érkezetten van, csak az első menü az a "Rendszer alkalmazások", az alatt már minden úgy van, ahogy írtad...
Valaki tudna segíteni abban, hogy előző telefonról hogy lehet játékok mentéseit áthoznom az úja? Konkrétan a Hill Climb Racingre gondolok, ahol kilockoltam mindent már, minden maxon, és nem nagyon szeretném újrakezdeni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Donki Hóte #6110 üzenetére
Detto ugyanez!
-
Vertigo18
addikt
válasz
wittman #6068 üzenetére
Nekem meg csak a Lánchidas van, ezt meg nem találom, ami neked van!
Más: tegnap megrendeltem én is az Ipaky tokot, siettem, nehogy elfogyjon, vagy a kupon e éljen már, ezért balfék módon Xiaomi Redmi 2-höz rendeltem. Amint visszaigazoltam, rögtön rájöttem a hibámra, ezért vettem egy "Note" 2-höz valót is, majd ma hajnalban (még bőven a futárnak való átadás előtt) írtam nekik egy emailt, amiben saját magamat szídom, őket meg kérlelem, és láss csodát, reggelre itt volt az email, hogy törölték a megrendelést.
Maximum respect.
mondjuk, nekik sem lett volna jó sztem', ha nem veszem át a futártól a csomagot...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Donki Hóte #6051 üzenetére
Loál, pénteken rendeltem tőlük, ma jött meg!
-
Vertigo18
addikt
Srácok, nyugtassatok meg, hogy Micro SIM kell a telóba...!
Volt egy régi szerb kártyám, feltöltős, és azt úgy adják, hogy nekem kell "kitörnöm" az előre vágott méretet abból a nagy "kártyából". És ami végül belement a telómba (Note 2 Prime), akörül még így is maradt egy keret, még kisebbre lehetne törni.
A "saját" kártyámat holnap megyek cseréltetni, és nem lenne jó, ha rosszat hoznék el, mert rosszat mondok. Tehát, "micro SIM", így kell kérni?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Graphics #5959 üzenetére
Tehát nem specifikus, hogy csak "ennek, meg annak" kell, hanem olyan, mint pl. a Windows-frissítések, hibákat javítanak, stb....
Elég sokat bújom a Samsung tv topikot és ott fő szabály, hogy SEMMIT sem frissítünk, hiába jönnek 2 hetente a frissítések, nem frissítünk, ha minden stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest