- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16139 üzenetére
Legjobb hátlap a készülékhez. Összerendeltem anno mindenfélét... ez volt a legeslegjobb.
Minőségi érzetet ad. Nem recseg ropog mint a gyári stb.
-
DaWe94
senior tag
No hát újra jelentkezem. Nem bántam meg a váltást, bár egy kicsit fura még a 4col.
Teljesen elégedett vagyok most, úgy néz ki hogy megtaláltam a megfelelő OS-t.
Továbbra is hirdetem a készülékem, hardveraprón megtaláljátok akit érdekel, alkuképes árral.
Más: Melyik most a legstabilabb rom, amivel a legkevesebb probléma van?! Úgy akarom továbbpasszolni, hogyha egy kevésbé hozzáértő ember kezébe kerül, ne kelljen vele babrálni.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Wallenberg #15441 üzenetére
Nagy durranásra nem kell számítani így a MIUI esetében. A stock droidnál sem lettek "húdenagy" változtatások. A MIUI 8-at érdemesebb várni, ha lesz.... valamikor...
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #15379 üzenetére
A legzártabb kb. Még az iOS is előnyösebb ebből a szempontból.
Próbálkoztam vele mikor wp-m volt, ahogy írtam korábban. De nem akasztott ki a zárt rendszer, simán együtt tudtam volna vele élni. -
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #15363 üzenetére
Meglátjuk.
Majd még lehet, hogy offban leírom röviden.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #15358 üzenetére
Hááát nem igazán... Csak nem akarom hogy megkövezzenek.
-
DaWe94
senior tag
No nagyon úgy néz ki, hogy napokon belül megválok a készüléktől. Eladtam magamat az ördögnek.
Mindig is hardcore android user voltam, de most kipróbálom azt az oprendszert ami eddig még kimaradt az életemből. Köszönöm mindenkinek a rengeteg segítséget amit itt kaptam.
Hamarosan felrakom hwapróra nagyon baráti áron, ha valakit érdekel akkor csapjon le majd rá vagy írjon privátban.
-
DaWe94
senior tag
válasz
MrSealRD #15110 üzenetére
Alapvetően elégedett vagyok vele. Az előlapi kamera porosodása a leggyakoribb jelenség. Más gyakori problémát nem tudok mondani. De ez is orvosolható egyszerűen. A kamerával nem vagyok megelégedve viszont, emiatt is érik a váltás nálam épp. Durvább szoftveres hibák nincsenek már. A miui kicsit ram igényes, a multitasking lehetne jobb is. A miui 7 ennél a telefonnál 5.0 alapon nyugszik, további frissítése (6.0) elég kérdőjeles... Custom romok (cm,aosp...) nem az igaziak, mivel nem nyilvános a kernel forrása. Kb ezek a negatívumok...
-
-
DaWe94
senior tag
válasz
fnatic #14920 üzenetére
Nem érdemes szerintem azon a pár ezer forinton spórolni. Ha valami baj lesz vele és gariztatni kell.. sokkal körülményesebb a dolog... ide-oda küldözgetni stb... Én is aliexpressről rendeltem,de nem merném mégegyszer onnan...
Szerencsére nekem sikerült kifognom egy hibátlan készüléket.
-
DaWe94
senior tag
Használ most valaki CM-et daily driverként?
Ha igen, melyiket? Nagy alkalmazásokat tud letölteni playről?
Egyéb bugok?
-
DaWe94
senior tag
válasz
kovbandi82 #14352 üzenetére
Igaz, de már nem akartam túl negatív lenni.
Pedig külső alkalmazást is használok értesítésekre...
-
DaWe94
senior tag
válasz
Viktor1979 #14332 üzenetére
Lépésszámláló, pulzusmérő,alvásfigyelő, értesítéseknél rezeg és villog. Fel lehet vele oldani a telefont is, kód nélkül ha a közelben van a Band.
Norby: Igen, részben ez is, de még ez a funckió működik is ha nem dobálja a bandet az adott rom. A helyalapú feloldás egyáltalán nem akar működni pl.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Norby86 #14325 üzenetére
A stabil romokban is ugyanolyan rossz a ramkezelés mint a heti romokban. Hiába kapcsolgatjuk a Mem. Optimalizaciót is.. nálam összevissza fagyott tőle a telefon ha ki volt kapcsolva... Így meg alig marad meg valami a memóriában, állandóan újratöltenek a dolgok. A bluetooth is egyszer jó egyszer nem a stabil romokban is. Akármelyik stable-t próbáltam ki eddig 7.1.3-al bezárólag, mindegyik darabosabb volt használat közben, mint a weekly romok. Smart Lock továbbra sem jó egyik romban sem. Teljesen alapvető funkciókon véreznek el sokszor a stable romok is.
Na a MiBand... ez is a bluetoothtól függ.. de hol jó hol nem. Jelenleg a 2.25-ön vagyok, de ez is eldobálja és nem is hajlandó visszacsatlakoztatni sem csak bluetooth ki-be után, ami meg néha befagy és egy jó darabig vissza sem lehet kapcsolni. Ugyanúgy a 7.1.3 is ezt produkálta nálam.
Igen, engem ez is zavar,hogy ennyire vissza van fogva a vas.
Pedig többet lehetne kihozni belőle, de kb soha az életben nem fognak...
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #14306 üzenetére
Én is szívesen kipróbálnék ilyeneket de már nem merek...
Biztosra akarok menni. Normális supporttal, hosszú szoftveres támogatottsággal. Na és persze a full stock rendszer is előny.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #14301 üzenetére
Én mar lemondtam teljesen a miuival kapcsolatban mindenről. Nincs már türelmem itt romolgatni, meg várni a csodát stb... azért nem is írtam ide a napokban semmit. A Note3 Pro-ra váltást is elvetettem, helyette majd egy 5X lesz a befutó..
-
DaWe94
senior tag
Szerintetek?
-
DaWe94
senior tag
Hát én visszaraktam a memóriakezelést közepesre. Fagyásokat okozott nálam a kikapcsolt és az alacsony is.
Viszont...
[link]
Vajon ez hozhat változást?Itt a ferdeszemű tag nagyon dobálózik a MM hírekkel kommentben, nemtudom mennyire mond igazat
-
DaWe94
senior tag
Rászántam magam a Mokee romra... Fent hagyom egy hétig most. Meglátjuk, hogy mit remekel a kezeim alatt.
-
DaWe94
senior tag
Miujság a Mokee rommal? Milyen eddig?
-
DaWe94
senior tag
válasz
sublett #13745 üzenetére
Meg tudom erősíteni ismét a MiBandet, hogy nem fogyaszt szinte semmit. Esetleg rakd fel a Gsam Battery monitort, az kicsit részletesebb. Nekem meg pont most van rekordom kb, bár nem a legújabb eus rommal (az előzővel). 2óra 36perc képernyő, szinkronizálás be, közepes auto fényerő, végig stabil 4G-n volt (wifit nem hasznaltam ma egyáltalán). Volt kb 1,5 óra Candy Crush + Zombie Catchers..a többi böngészés. Most vagyok 42%on.
-
DaWe94
senior tag
válasz
gascili #13688 üzenetére
Valószínű nem fog visszaállni rendesen és előbb fel kell raknod a miui romot. Arra nyomni egy wipe data+systemet és mehet vissza a mentésed. Nekem nemrég volt hogy visszament, de eléggé szét volt esve a rendszer. Hiányos volt a framework stb... ezt megcsináltam amit fentebb írtam és jó is lett.
Kipróbálhatnád Bule legújabb Mokee romját esetleg. Azt írják, hogy elég király. A needromos,lokjianminges meg az a cm amiben van OTA, nem igazán jók.
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-cm-12-1-mokee-bule-mokee-blue-t3328382Bocsi a linkért, telón vagyok.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ladislawus #13671 üzenetére
Azt tudom. Csak eddig mintha 800on lett volna...
és ezen filózok,hogy korábban is így volt e...vagy nem rég lett így..
-
DaWe94
senior tag
Most,hogy utazgattam, azt vettem észre... bár lehet már eddig is így volt, hogy kisebb városokban is lett 4G-m. Pl. Füzesabony, Siklós stb.... valaki tud erről valamit mondani?
Telenor
-
DaWe94
senior tag
válasz
BalanceR #13502 üzenetére
Alapból nem valami részletgazdag videókat csinál ez a telefon, úgy vettem észre... A fhd is mintha valami felkonvertált hd lenne..
Azt vettem még észre, mióta tegnap állítgattam... mintha fényképezés módban is stabilizálva lenne kicsit a kép... folytonosabban mozog ha mozgatom a telefont.... de lehet hogy csak beképzelem
-
DaWe94
senior tag
-
DaWe94
senior tag
válasz
DaWe94 #13455 üzenetére
Tehát a fentebb említett kikapcsolt kamera funkciókat az alábbi módon érhetjük el:
(Lehet,hogy nem ez a legegyszerűbb módszer, de Én így csináltam.)Mindenki saját felelősségére vágjon bele a dologba, ne az én édesanyámat szidjátok ha valami nem jól sül el.
Egyes funkciókat hiába aktiválunk, nem működnek, jelenleg Én is tesztelgetem mi jó mi nem.
Szükséges hozzá:
ES File explorer (Root joggal)
APK Editor (Playen megtalálható)1. lépés:
Kimásoljuk a /system/app/miuisystem mappából a miuisystem.apk nevű fájlt SD-re.2. lépés:
A kimásolt fájlra hosszan nyomva > Jobb fent 3 pötty > Megnyitás > ES Zip megtekintő
Ezen belül pedig assets > device_features > hermes.xml (gondolom a primenál a hermes_pro.xml az aktuális)
Erre a fájlra hosszan nyomva, fent megjelenik a kitömörítés ikon. Itt is válasszuk ki az sd-t vagy belső tárhelyet.3. lépés:
A kitömörített fájlt az előbb kiválasztott tárhely assets/device_features mappájában találjuk.
Ezt nyissuk meg és text editorban keressük ki azt a sort, hogy: <!-whether support burst shot in camera-->
No hát ez alatt találhatók azok a kamera funkciók amelyek ki vannak kapcsolva vagy éppen engedélyezve vannak alapból.
Itt a "false" változókat "true"-ra módosítva engedélyezhetjük őket. (kis angoltudás szükséges)Ha ezzel megvagyunk, mentsük el a módosított xml fájlunkat.
4. lépés:
Az Apk Editorban > Apk fájl szerkesztése > Itt pedig keressük meg az első lépésben kimásolt, SD-n lévő miuisystem.apk fájlunkat és válasszuk ki.
Válasszuk az "Egyszerű" lehetőséget.
Assets > device_features > hermes.xml (vagy hermes_pro.xml) > Lap és ceruza ikon > Itt feldob egy ablakot, ahol keressük ki a 3. lépésben módosított xml fájlunkat és válasszuk is ki.
Ha ez meg volt, akkor MENTÉS.
Elvileg kiírja ezután hogy sikeres volt a mentés és azt is kiírja, hogy hova mentette el a módosított apk-t.
Ezt keressük ki ES File Explorerben és nevezzük át miuisystem.apk-ra.5. lépés:
Az átnevezett fájlunkat másoljuk a /system/app/miuisystem mappába és cseréljük ki a benne lévővel.És tádááá kész is vagyunk. Permissions-t nem módosítottam. 1-2 app FC-zik egyet ezután, de nem kell megijedni.
Indítsuk újra a készüléket és lépjünk a kamera alkalmazásba, ahol felfedezhetjük az aktivált funkciókat.
-
DaWe94
senior tag
Valaki írjon már akinek rootolt stable rom van fent. Lenne egy kérdésem.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Viktor1979 #13334 üzenetére
Youtube alkalmazásból át lehet küldeni az épp lejátszott videót. Van ott egy kis ikon. Smart tvnél biztosan kell működnie, de közös wifin kell lenniük. Beállítások > Továbbiak > Wifi display.. itt pedig kompletten lehet tükrözni a telefon képernyőjét a tvre.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Viktor1979 #13330 üzenetére
Igen, Samsung UE40H6400-al szoktam néha.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Criminal017 #13304 üzenetére
Én is ezt érzem...
Én bevonzom azokat a szoftveres gondokat is amik elő se jönnek másoknál, hiába csinálok mindent úgy ahogy kell
De el vagyokNéha kiborulok a telefonra, de azért szeretem.
A Note3 Pro-val várok egy kicsit még, amíg helyreállnak a spemallos rendelések. Addig hátha az ára is kicsit mérséklődik és több lesz a visszajelzés is róla. Fél éven belül le akarom cserélni ezt a telefont, mert szeptembertől nem lesz időm annyit dolgozni mint most..ezáltal pénzem sem lesz egy esetleges cserére.
SAMG3: Jobbak a fejlesztői romok. Mostanában olyan egetverő nagy problémák sem jöttek elő velük, egyedül az akksiidő ingadozott mostanában.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Criminal017 #13300 üzenetére
Nem írtam, de az előző romon megint eldobálta a MiBandet egyébként nálam. Bluetooth ki-be megoldotta... de akkor is..
A legfrissebb romról nem tudok semmit mondani, ma raktam fel. Mintha kicsit smoothabb lenne a rendszer mint az előzőnél.
-
DaWe94
senior tag
válasz
grafnet #13033 üzenetére
Érdekes dolog ez. Nekem a szoftveres dolgokon kívül semmi bajom sincs. Nem volt gond a beszédhangszóróval sem, nem porosodik a kamerám sem egyáltalán pedig csak szilikon tokban van. Hát nemtudom... bizonytalan vagyok a xiaomival kapcsolatban... ajj..
Pedig annyira király a Note 3 Pro is és a most megjelent Mi4S is... Nem tudom mennyivel előnyösebbek a snapdragonos készülékek.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #13026 üzenetére
Szeretem még mindig ezt a telefont, viszont szomorú vagyok a sok apró hülyeség miatt amire a xiaomi is rátesz egy lapáttal. Eddig úgy voltam,hogy mtks telefont soha többé... de már lassan a xiaomira is ezt fogom mondani...
Most ezen lehet mosolyogni, de nekem kezd sok lenni ez... én nem erre számítottam... mindegy
-
DaWe94
senior tag
válasz
Norby86 #13024 üzenetére
Simán meglehet. Mint ahogy a kamera sw is direkt van elbszva szerintem. Meg abból kiindulva, hogy a helio X10es funkciók jelentős része sincs...miravision,clearmotion,4k video etc... kicsit kezdek ezekbe is beleunni. Valamiért nem frankó nálam a legutóbbi eus rom sem... eddig se volt egy húdekirály, most meg megint csinál érdekességeket a telefon és mintha az akksiidő is romlott volna az előzőhöz képest. Stable romot meg nem fogok felrakni, mert egy fokkal se jobb. Néha már azon a ponton vagyok,hogy odaadom Miskolcon az első szembejövő hajléktalannak ezt a telefont...
-
DaWe94
senior tag
Ti mivel vesztek fel videót? Valami alkalmazást mondhatnátok nekem, mert a gyári CAF-ra állítva összevissza fókuszál... fel is bszta az agyam pillanatok alatt. Tap-ra állítva tűrhető...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest