Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
kakuk.tamas #19911 üzenetére
Na lemerült közbe. Rádugtam, a piros led világít, remélem tölt. Ez volt egy pár óra..
No nem tudom, végső esetben flashelek...
De TWRP van, úgyhogy ... nem értem, nem kellene...
Olvashatom az összefoglalót, mondom, nejemnek ilyen van, probléma mentesen ment minden.
Megpróbálnék egy 7es MIUI-t, melyiket ajánlások? -
tomsolo
addikt
válasz
kakuk.tamas #19548 üzenetére
Ja közben utánajártam Standby állapotba egyébként jó ez a rom, de bekapcsolt kijelzőnél percenként esik egy százalékot - imho vmi ott lehet elkefélve.
-
guftabi96
addikt
válasz
kakuk.tamas #19528 üzenetére
Pdaf működik azzal?
Fényképek minősége milyen? -
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #19515 üzenetére
Mi Mix 6/256 alá nem adjuk...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #19513 üzenetére
Az árakkal csak vigyázva....ahogy írod, úgy lehet értelmezni ezek már a magyar árak....de ezek csak a Yüanból átszámított árak. Azért ezek igen csak magasabbak lesznek mire ideérnek a készülékek!!!
De a nyálam nekem is csorog...
-
Thowra123
tag
válasz
kakuk.tamas #19502 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a telepítés módja miatt lehet hiba.
Legyalultam mindent és úgy is megpróbáltam, sajnos az előbbi hibák mind megvannak így is.
Nem lepne meg ha 10 ből 7 készüléken működne rendesen, ilyen már volt/van más romokkal is.
Igaz eddig szinte semmi olyan hiba nem érintett mint másokat
Csináltam pár képet a kamerával, összehasonlítva hozza a cm12.1 szintjét. -
Thowra123
tag
válasz
kakuk.tamas #19495 üzenetére
Felraktam próbára, sajnos nálam több hiba jelentkezett.
A gyári kamera app fényképezés után megjeleníti a képet és befagy az app közepén.
Zoom kör több helyen is látszik egyszerre zoomoláskor.
videóra váltás majd visszaváltás után 2 db HDR felirat, cserébe a mellette lévő gomb nem látszik.
Root explorer indítás után kilép.
2 óra alatt ennyi hibát találtam de lehet másnál nem jelentkezik (tapasztalat más romok esetén is)
Ennyi idő alatt jutott el 98% ról 3% ra (rom, su belső root után, gapps lett csak telepítve). -
guftabi96
addikt
válasz
kakuk.tamas #19495 üzenetére
kamera milyen?
Akku hogy bírja? Multitasking? -
kvazika
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #19489 üzenetére
Egy linket tudsz adni a CM13-as ROM-rol és esetleg egy véleményt?
-
konigjanos
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18927 üzenetére
Az volt, köszönöm szépen!
-
Dévidzon
tag
válasz
kakuk.tamas #18884 üzenetére
Na, ebből fogom megvárni a Snapdragonost 😁
-
gergely64
tag
válasz
Szerintem a snapis Note 3 pro ennél jobb vétel és teló is, az ára és a proci miatt. De te tudod mire akarod költeni a pénzed.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Honnan rendelted ha szabad kérdeznem?
-
Dévidzon
tag
válasz
kakuk.tamas #18864 üzenetére
Köszi srácok! Igazán a verzióváltás miatt kérdeztem. Közben átnéztem a telefont, ráfér egy gyalulás, sok a maradék szemét.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18864 üzenetére
Nekem az vált be, hogy az adatokat meghagyom, és minden mást legyalulok.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18824 üzenetére
Jah, értelek. Nekem van időm a számomra szükséges google alkalmazásokat felrakni, más előnyét nem ismerem/sejtem az Általad írt ROMnak.
-
loosht
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18814 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ki írt rossz infót! Xiaomi.eu szerint v8, miui.com szerint meg v7 a 8.0.1.0.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18818 üzenetére
A stabilakat, ha használtam, innen szedtem le, és benne volt a GooglePlay
-
merqree
őstag
válasz
Most töltöm le :-)
Ha lesz egy picit nyugi, akkor fel is fogom tenni. -
drr
őstag
válasz
-
pitju76
tag
válasz
kakuk.tamas #18750 üzenetére
Köszi, a SIM beállításoknál néztem csak, ott rendben volt, de idáig nem jutottam el.
Amúgy mi írhatta át? -
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #18602 üzenetére
A global dev romokban igen, MIUI8-tól felfele.
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18506 üzenetére
Szia.
A Flymra is rakd fel a dualboot programot, és ha levan flachelve a Miui Rom,akkor csak kiválasztod és újra indítod. Viszont,ha nincs akkor,lekell tölteni, patchelni és flachelni a Rom-ot. -
Wallenberg
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18354 üzenetére
Lenovo P1 5000-es akksival?
Vagy Lenovo P70 4000-es akksival?
Most röhögni fogsz és mindenki: Zopo Speed 7-et vettem az Ediginél 49000-ért akciósan. Az akkuja csak 2500 milliamper, de kész vicc, hogy 2,5 nap simán kihúzható vele, mert alapból energiatakarékos. És van rajta dupla koppos, felfelé valamint tenyérsuhintásos (hozzáérés nélkül!) húzásos felébresztés is.
Nálam az lesz a Note 2 Prime utódja.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18354 üzenetére
Akkor nézzünk egy ellenpéldát
2ó56p8mp akkumlátorról - 93%Hanghívások: 18p 49mp
Képernyő: 16p 19mp
WIFI: 2ó56p57mp -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #18348 üzenetére
Köszönöm ezt a hasznos és új információt...
-
nyisziati
veterán
válasz
kakuk.tamas #18296 üzenetére
Ugye?!
Pláne, hogy ennek ellenére van élő ember, aki a Xiaomit választja. Sőt, még örül is neki, és élvezettel használja.
Elképesztő. -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #18296 üzenetére
"...You need to go Taiwan, buy RN3 TW edition, and you will fully happy people..."
-
grafikus17
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18266 üzenetére
egyet értek. egy nagy
Ezekiel Ston-nak
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #18250 üzenetére
Tehát akkor nem lehet, mivel az se nem Redmi, se nem 5-ös droid.
-
nyisziati
veterán
válasz
kakuk.tamas #18237 üzenetére
-
gergely64
tag
válasz
kakuk.tamas #18223 üzenetére
Valóban van a Mi Fit-ben kapcsoló az "ismeretlen SZÁMOKRA", de ez a telefonkönyvedben nem szerepló hívó SZÁMOT is küldő bejövő hívásokra vonatkozik. Na de ha nem küldi el a hívó a számát, akkor sajna nem is jelzi a Mi Band a hívást.
Ilyenkor a nem fogadott hívás után ad egy jelzést, de az már késő. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18180 üzenetére
Fözzél még rá úgy 26fokot...na aaaz mar gáz lesz...
-
nyisziati
veterán
válasz
Én tegnapelőtt mentem bő 400 km-t GPS-szel. A hátlap végig lent volt és ment a gép mögött egy kis venti. Sajna a hőelvezetést nem oldották meg az elmúlt években, már a legelső okostelóm is szenvedett ettől.
Ez van, ha mindig csak a miliméterek számítanak, a praktikum nem.
Ráadásul a felvett áramot se tudta visszatölteni az autós töltő, 2 óra alatt 100-ról 75%-ra merült folyamatos töltés mellett. Szintén ugyanez volt a tapasztalatom az első telómmal. Van még mit fejleszteni.
-
grafnet
veterán
válasz
Ma nekem is kiírta, amikor tettem fel az új ROM-ot.
De, kb 10 mp-ig utána helyreállt, vissza ment 40°C-ra. -
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #18164 üzenetére
Azért nem kell ezt a telót lenézni pls.
-
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #18161 üzenetére
A 4.0 BT adottságai közül az egyik...
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #18138 üzenetére
Ok, köszönöm a megerősítést.
Fejlesztőire rakni lehet fejlesztőit full wipe nélkül is, legalábbis nekem működik így is a telefon.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #18098 üzenetére
Ment válasz!
Amit írsz sajnos az a CM romokban nem létezik. De még tüzetesebben utána járok hátha csak elbujtatták valahova.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #18096 üzenetére
Nekem van egy amit nem használok és szinte vadi új. Persze attól függ melyik Ipaky tokra gondolsz? Mert nekem ez van: [link]
Más: Még egy esélyt adnék ennek a CM alapú romnak. Kérdésem, hogy szerintetek a Mokee vagy az AICP esetleg a sima CM romot érdemes feltenni? Másik kérdésem amire sosem jöttem rá, hogy miként lehet a SIM számokat láthatóvá tenni? Nem akarom simről telefonra másolni és telefonra menteni a névjegyeket, kizárólag sim-re szeretném menteni és azt is használni. Megoldható ez?
-
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17983 üzenetére
az is, meg telenor is. Mondjuk a Telekom előfizetéses. Sikerült beállítani. Köszönöm!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17937 üzenetére
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #17935 üzenetére
Vissza vonom a hozzászólásom... :/
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17924 üzenetére
hmm, az érdekes. Én feltettem kétszer és mindkétszer ugyan az volt a probléma hogy egyáltalán nem csengett pedig fényes nappal volt nem este. Majd lehet megnézem harmadjára is ha lesz időm, azt mondják három a magyar igazság.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17901 üzenetére
Helló!
Nálad ha belépsz a hang beállításokba, ahol pl. a füles hangerő gombjára be lehet állítani hogy számot váltson, az a menü neked megnyílik? Én most tértem vissza MIUI 7-re és feltettem ezt a DivineBeats-t, de nálam ha belépek a hangbeállítások részbe rögtön fc-zik. :/ Pedig nagyon jó kis cucc ez, ahogy látom minden telefon indításnál szépen elindul a háttérbe a Viper4Android. Csak az a baj hogy igy nem tudom beállítani a zeneszám váltást hogy pont ez a menü fc-zik.
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17900 üzenetére
Ha bekapcsolod a csendes üzemmódot, nálad kicsöng ha hívnak? Mert nekem ugyan az a hiba jött elő itt is, ami az utolsó 7-es EU romban volt, konkrétan nem csöng a telefon ha hívnak, pedig én a csendes üzemmód idejét 23.00-6.00 közé állítottam.
-
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17900 üzenetére
Köszönöm az infót
-
thetan
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17890 üzenetére
Hát, mondjuk elbizonytalanítottál. Végül is akkor honnan lehet letölteni megbízható romot, vagy melyik MIUI t érdemes használni? Nekem most a legutóbbi magyar fejlesztői van fenn, de még nincs új, és vannak benne néha jelentkező hibák
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17887 üzenetére
Nem kötelező.
Nálam turkálhat benne,a virúsirtó nem jelez semmit (Eset smart).
Amúgy nem olvastam ,hogy van benne trójai.
Köszi majd vigyázok . -
Nelman
tag
válasz
kakuk.tamas #17860 üzenetére
De van most már. Mérgemben felraktam, pedig el akartam kerülni
Ráadásul vissza is tettem a 6.6.23-as ROM-ot is. Most van újból ROOT. Köszi a tippet srácok!
-
válasz
kakuk.tamas #17787 üzenetére
Volt a belső tárolón egy Nexus_v4 rom, azt simán felrakta. Csak ez sajnos nagyon hiányos, minden ki van gyomlálva belőle.Viszont legalább fel tudtam másolni a miui.hu-ról az épp aktuális stabil romot (7.1.3.0). Most bootol... (Remélem)
-
Wallenberg
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17761 üzenetére
Utánaolvastam: A MIUI 8-asra rengeteg a panasz, bár van, akinek bejön.
-
Solyomk
újonc
válasz
kakuk.tamas #17714 üzenetére
Köszi így sikerült
-
Istuu15
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17726 üzenetére
Az enyém a lakásban wifivel, úgy, hogy böngészek, beszélgetek, facebook felmegy 41 fokra akár a felé, én miui 8 óta érzem, hogy melegszik.
-
dealerman
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17726 üzenetére
ugyan ez,én eddig nem vettem észre,de felül rettentően meleg lesz pár percen belül
lakásba is.kint is ! most nem tudom a 8-as miatt van e,de nekem nem rémlik,hogy ennyire izzadt volna eddig
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17684 üzenetére
Érdekes.
Eddig nem volt gond. Most csinálta , lehet hogy közbe neteztem chrome alatt , nem tetszett neki
Miután kileptem belőle , utána már jó volt. -
gergely64
tag
válasz
kakuk.tamas #17595 üzenetére
Xiaomi eu multi dev rom van ez már nem beta verzió, az eu stabilra még várni kell egy kicsit.
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17582 üzenetére
Ütólag rájöttem,hogy ez kínai
fejlesztői,igy magyar nincs benne.
Más::::nem tudok képet beilleszteni ide a fórumra,mert azt írja ,mikor rákatintok a"fájl kiválasztása"gombra,hogy """"egy alkalmazás sem tudja végrehajtani a műveletet"""".
Mi lehet a baj. -
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17537 üzenetére
Pedig azt olvastam,hogy ez is változáson ment át,úgy látszik ki maradt a frissitésből.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17529 üzenetére
Nem a MIUI bája, hanem a fordítás baja !!!
-
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #17524 üzenetére
Igy van, angolon atallithato.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17524 üzenetére
Mi Note-n ki lehet... (bár én clean install raktam fel) és @#17518) Tewe013 sincs....
-
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #17513 üzenetére
Ebbe van, de az uj reszek forditasa erosen hianyos. Az valtoztatasok nagy resze angolul jelenik meg.
-
tahepa
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17459 üzenetére
Jobb mint amivel jött a telefon.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17432 üzenetére
Hat, visszaraktam egy majusi multit, utana fc-t dobalt.
Acore es a phone leallt folyamatosan.
Volt twrp mentesem, abbol raktam vissza vegul a rendszert -
Uthenger
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17430 üzenetére
En kiprobaltam, Eu multira raktam ra.
Google play fc-zett, 3-4 kinai app van rajta.
Angol es kinai nyelv van csak.
A felulet szebbnek tunik,
De mar vissza is raktam a korabbit.
Egyebken a verzional betat irt -
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17416 üzenetére
Szia.Van angol,és fel lehet tenni,hiába alfa a 4pda fórumon már raktak fel képeket róla.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17418 üzenetére
He.he.he "semmiképp"
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17416 üzenetére
Igen van angol, a kínai mellett. Szerintem fel lehet, de ha ebben is benne van az Alpha védelem, akkor a telepítés után csak az tud belépni, akinek van a MIAccountjához Alpha teszter jog rendelve. Ha nincs beépítve a védelem, akkor használni is tudod.
-
bAtt001
addikt
válasz
kakuk.tamas #17317 üzenetére
nem a rendszer cserére gondoltam, hanem egy új launcher, van hozzá végtelen ikonpakk, cm-re van rengeteg téma is, ezért nem értem amikor azt írja valaki cm-re hogy "unalmas" pont annyira unalmas mint a miui...
mindegy nagyon off
-
BalanceR
addikt
válasz
kakuk.tamas #17298 üzenetére
Én egy hibátlan 5ösnek is örülnék duplakoppos ébresztéssel...
Mindig ez van, megjelenik egy újabb főverzió, és mindenki várja, min a messiást, mintha valami csodát tenne a telóval, pedig általában minimális a változás , átlag user észre sem veszi...
Ráadásul jelen esetben a 6os egyik legfontosabb dobását, a project doze tevékenységfigyelésen alapuló, energiaspórolós megoldást a Xiaomi beépíti a MIUI8 ba, szóval már ötös droidon is ugyanúgy működik. Ami még a hatosban újdonság a natív ujjlenyomatkezelés, ezt szenzor hiányában úgysem használnánk, harmadik legnagyonbb újdonság, a személyre szabható notification gombok, ami 1000 éve elérhető MIUIban, szóval megint csak pipa.A hatos droid újdonsága az NFC-s Android Pay, se NFC, se igény a magyar piacon, szóval, minek, és az utolsó mályvacukor extra a beépített Apponkénti engedélykezelés, ami már most elérhető a MIUI7ben...
Összegezve: Inkább legyen egy stabil, bugmentes, ( bluetooth dobálás, memória zabálás, néha wifi probléma) mentes 100%ban magyar nyelvű MIUI8unk 5ös alapon, mint egy mókolt bugos 6os, olyan funkciókkal, amiket nem tudunk kihasználni...
Az appok kb 1%ban készülnek 6os minimum követelménnyel, szóval attó sem kell tartani, hogy esetleg valami nem fog futni, mert nincs Marshmallow a telónkon.Nekem ami eddig a legjobban hiányzott, az a manuális kamera, RAW mentésel, hosszú záridővel, ezt megkaptam a FreeDcam appal, ha a nyolcas MIUIban egy 10-20%ot húznak az üzemidőn, és kap duplakoppos ébresztést, és megoldják a BT bugot, az már elég, hogy ne váltsam le egy fél éven belül a telót.
-
Henker2
addikt
válasz
kakuk.tamas #17278 üzenetére
Ez a MIUI8 már a 6-os androidra épit?
-
BalanceR
addikt
válasz
Én is arra várok, hogy végre a Bluetooth-t megoldja a Xiaomi, vicc, hogy amióta kijött a telefon nem képesek megoldani, még a MI-bandet is eldobja,pedig az is MI-termék, más smart watchról, autós hangszóróról nem is beszélve...
És 100%, hogy MIUI hiba, mert CM/AOSP alatt hibátlan. -
Zsocó
aktív tag
válasz
Nekem a bluetooth-tal semmi bajom. Zenére használom. Talán az egyik régebbi fejlesztőiben dobott el 1x.
-
loosht
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17241 üzenetére
A legfurcsább számomra az, hogy csak a mobilnetet eszi. Ha egész nap wifin vagyok, akkor marad a párszáz kbyte forgalom.
-
loosht
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17238 üzenetére
Az megtörtént, csak nem igazán érdekli.
-
krisi047
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17212 üzenetére
Köszönöm, ezzel már sikerült nagy nehezen megoldani. A hasonló téglásítások elkerülése végett, legközelebb hogyan kell törölni mindent és gyári állapotba állítani a telefont stabil romok esetén? A beállítások menüben nem mertem rányomni, mert más kínai telefonokon mindig bootloop a vége, viszont most ezzel a TWRP-vel téglásítani sikerült.
-
Viktor1979
tag
válasz
kakuk.tamas #17211 üzenetére
Köszi Tamás!
megnézem és kipróbálom.
Nem sikerült. Ráböktem egy névre és csak szerkeszteni, törölni, megtekinteni, vagy kedvencekbe lehet tenni, stb.
Mindez a Névjegyeken belül. -
krisi047
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17206 üzenetére
Az összefoglalóban találtam a linket, nem feltételeztem, hogy rossz és nem próbálta még senki. Most ott tart a dolog, hogy abszolút nem kapcsol be a telefon sem a fel, sem a lefelé gombbal nyomva, szóval valamilyen megbízható unbrick megoldás kellene. Tudtok esetleg egy leírást ehhez?
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17187 üzenetére
Köszi!
Nem fontos a mentés, nincs rajta semmi fontos, lementettem a képeket, mindig lementem, a többi meg mehet a süllyesztőbe.Remélem beválik ez az AOSP.
-
sanyci
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17189 üzenetére
Köszi!
Még sohasem használtam stabilt, így számomra nem volt egyértelmű.... -
blade4
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17175 üzenetére
Értem!
Köszi, úgy néz ki sikerül.
-
blade4
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17173 üzenetére
Utána törölni kell mindent? Vagy töröl mindent?
-
blade4
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17171 üzenetére
Igen, gyári stabil rom van rajta.
-
blade4
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17169 üzenetére
Köszi!
Szerintem a gyári.
-
blade4
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #17166 üzenetére
Köszi!
A V7.2.3.0.LHMMIDA (MIUI7) romban van magyar nyelv? note 2 prime-ra is jó?
Hogyan tudom felrakni?
-
Norby86
őstag
válasz
kakuk.tamas #17126 üzenetére
Akkor ezek szerint én sem öntöttem rosszul hogy vissza váltottam már lassan 3. hete stabil romra. A fejlesztői nálam össze-vissza merült, minden héten más akku időt produkált és sok minden nem ment rajta olyan flottul ahogy az a stabil romon megy.
Apropó, valaki aki próbálta már a 7.2.1 és a 7.1.3 romot is huzamosabb ideig a telefonján, melyik a stabilabb és melyik birja jobban akku idővel? Mert nekem most a 7.2.1 van fent, de ha ugyanolyan gyors a 7.1.3 és akku időben jobban teljesít akkor lehet arra cserélem.
Más: Van valami hír a MIUI 8-ról? (nem olvastam egy ideje a topikot és kicsit lemaradtam)
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17126 üzenetére
Én meg stabilról fejlesztőire, majd stabilra, majd kivágtam azt is és cm-re álltam át mert az a tuti. Nekem az oldott meg minden gondomat.
-
válasz
kakuk.tamas #16988 üzenetére
Jajj, egy korábbi idézet maradt a vágólapon.
Ezt akartam idézni.
"A kártyán van egy rom, meg a hozzá való mentés. Meg itthon a nas-on. Biztos ami biztos." -
válasz
kakuk.tamas #16984 üzenetére
"A válasz nem fér bele az off topicba, de még a fórum keretébe sem. Így inkább nem írom le."
Helyes!
Egy mentés nem mentés!
-
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #16984 üzenetére
Ez furi!
Amikor elcseződött valamim, akkor csak a meglévő rendszeren FR, mentés vissza segített.
Ha, csak úgy visszatettem a mentést, hiába volt wipe a hiba megmaradt. -
ZooLLeR
tag
válasz
kakuk.tamas #16892 üzenetére
Üdv!
Töltsd le a Klick-et hozzá,és ha bedugod a smartkey-t akkor megkérdezi a teló hogy ugyan mit dugtál be.(füles vagy click).Rányomsz hogy click,és kész.
Alkalmazáson belül tudod állitani hogy mit csináljon ha 1*,2*,3* nyomod meg,illetve ha hosszan.
Ha nem működik,akkor szerintem olyat küldtek ami eleve rossz.mod:
Nyugi,tud angolul a progi -
ryke1
tag
válasz
kakuk.tamas #16897 üzenetére
Köszi, megnezem, nemet ebay hetfön vettem ma itt 135 euro volt
-
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #16892 üzenetére
Próbáltad másik fajta készülékben? Ha, ott is fülhallgató, akkor a cucc rossz.
Szerintem. -
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #16815 üzenetére
Szia.
A wipe,dalvic,data,internal storage törlés után,(tiszta telepítés) kell egy recovery újraínditást csinálni,különben nem ismeri fel a telepíteni kivánt zip.fájlt,amiben a system mappa van."ez csak egy ötlet,én így csinálom"
Egy próbát megér. -
emin
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #16782 üzenetére
Köszi Neked és gergely64-nek is.
Végül egy wipe data segített, de most már minden újra oké. -
Criminal017
őstag
válasz
kakuk.tamas #16690 üzenetére
A MIUI beépített tisztítója is clean master, csak nem kontárkodja szét a rendszert és más a kinézete.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #16688 üzenetére
A gyárilag beépítettet? (Security/Biztonság alkalmazáson belülit)?
-
Lalaland
tag
válasz
kakuk.tamas #16686 üzenetére
Köszi a választ!
Igen az összes pipát kivettem, de akkor is random feljön. Melyik tisztitó programra gondolsz?
A letöltött romot is töröltem mappástól. -
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #16674 üzenetére
Remek es azt honnan lehet letolteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest