- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Alonso69 #18191 üzenetére
Na a melegedés a kedvenvem. Ha a háttérben megy a jaték nyitva,meg masik 30alkalmazás és ráindítasz egy navigációt, akkor melegszik persze.
én ma eddig csak böngésztem. Reggel óta nyomkodom a telefonom, és most járok (mobilnet végig) 49% töltöttségnél.
minimális melegedés a mobilnet miatt előfordul de olyan nincs hogy nem.
De kellenek a plusz tesztek hogy melyik a tuti rom...Majd írj hogy mik a fejlemények -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
kakuk.tamas #18180 üzenetére
Fözzél még rá úgy 26fokot...na aaaz mar gáz lesz...
-
Ezekiel Ston
senior tag
No hogy áll a Bluetooth a MIUI 8 -ban?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
dealerman #18030 üzenetére
Ha rendesen beállítottad volna a cm-et az aicp-ben akkor nem lángolna. Egyébként meg nem 20-30 percet kell használni, hanem rendesen újrahúzni tiszta telepítéssel...aprop net probléma...érdekes, nálam LTE a hálózat abban a pillanatban ahogy lenyomom a wifit róla. Szóval nem releváns az infó amit kidobtál. Azért köszi.
Szóval kinek így kinek úgy működik a teló... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
dealerman #17997 üzenetére
Írták is a vova vafin aicpnél is meg mindegyik másik verziójánál is hogy "all work except 3g/4g data second sim."
Szóval nem volt át...szás részükről, kiírták csak nem olvastad el rendesen.
Az egyes sim részen gyönyörűen megy a 4g (telenor, telekom egyaránt).
Vodát....khm hagyjuk. Csúsznak lefelé minőségben nagyon. -pedig az voltam én is 1 éve jöttem el onnan már.
A custom romokból az AICP egyébként az egyik legjobb -szerintem-. -
Ezekiel Ston
senior tag
De várom már a hibátlan romot...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ztibor #17943 üzenetére
ztobor, szívesen.
gergely64
A gond nemcsak miband-el volt,és sajos nem csak nekem. Elhiheted mindent kipróbáltam, nem kezdö androidos vagyok.
Ugyanazzal a mifit alkalmazással amivel most használom próbáltam miui alatt és a miuiban lévő bluetooth támogatás hiánya elszomorító.
Ezért custom rom.Azóta minden franko.
Egyébként Te melyik miuit hasznalod?
-azt nem írtad a hozzászólásodba bele... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
FrankóStein #17940 üzenetére
Nem. Ez globális gond minden eszközzel. Nekem alpine fejegységgel nem párosodott sokszor a kocsiban, miband-el szintén sokszor elfelejtett párosodni és csak újraindítás -vagy az se- segített.
Emiatt tértem le a miui részről és custom romra. Amióta azt használok azóta minden frankó. Megy a miband, megy a kocsiban is minden szó nélkül. Nem kell piszkálnom, kapcsolgatnom semmit. Megy magától ahogy a nagy könybe meg van írva. Így kéne a miuiban is...akkor egy szavam se lenne. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ztibor #17874 üzenetére
Letöltöd innen mondjuk aztán telepíted, aztán belemész, és check for update és már 2.1.3-as is.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
DougButabi #17868 üzenetére
Pontosan erről a hibáról A gyári miui romokban nem működik sajnos megfelelően a BT támogatás, legalábbis eddig nem működött úgy ahogy kellene..majd a jövő megmondja mi lesz. Azt tudom, hogy a CM romokban rendben van minden. Nem fagy, nem bont, nem hülyül semmi sem. Szóval merem állítani hogy sokkal jobb mint a miui ezek miatt. -De kinek mi az igénye ugye...
Jut eszembe...a miband-hez a mifit 2.1.4 nekem nagyon jó stabil...De a 2.1.1 is az volt már. -és nem a play store-os verziót kell leszedni.
match123
Kérdésedre ott a válasz a fórum jobb felső sarkán lévő kereső fülben.
De megkönnyítem a dolgod.
Ami tuti és bevált -nekem- az a vova vaffin aicp-s rom.
Nekem ez a legjobb mindenben. -
Ezekiel Ston
senior tag
Mekkora szájkarate jár errefelé már hát...Az ember nem néz be 8 órán át és már megy a hiszti a twrp-vel meg minden egyébbel. Ha már itt tartunk. Minden valamire való developer fejlesztő aki a telefonját használja a legalapabb, hogy felteszi a telefonjára vagy a twrp-t vagy a cwm-et vagy hasonlót hogy a telefonját bármikor ha kedve tartja tudja karbantartani stb.
Egyébként mi a helyzet a miui 8 témában? Bluetooth stabil már?
Van fejlődés? 2 szimkártyás kezelés gondolom nem változott meg egyáltalán. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Nivosus #17814 üzenetére
Szerintem ha meg lehetne csinálni valaki már megcsinálta volna tuti...Mert ha menne akkor azt használnám én is...Szóval amíg ez a helyzet addig inkább custom rom amíg nincs ez a hiba javítva, mert szeretem ha rezeg a band és jelzi a hívást, sms-t, emailt, vibert stb-t...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ktommy91 #17800 üzenetére
Ez a boot img mit tartalmaz?
Miben változtat a CM romon?
Mivel használok miband-et mifittel az a kérdésem hogy a miui 8-ban megoldódott-e a bluetooth hiba?
Mert ha nem akkor nekem nem érdemes beraknom a 8-as miuit...CM-el nincs bajom, lehet gyengébb az akku de legalább az értesítések megjönnek. Tölteni meg mindig tudom... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Flexy90 #17642 üzenetére
A telefonon már rég megy rendesen a miband 1s (nekem az van) csak fontos hogy ne a miui-ban használd hanem CM-alatt...ott minden simán megy...Miui 8-ról még nem tudok nyilatkozni. Miui 7-esen meg sorban voltak gondok a band és bluetooth kapcsolódással. Nálam nem volt nyerő emiatt a miui.
Ha a 8-asban javítják a blútútot akkor biztosan visszatérek rá de addig amíg nem addig marad a custom...és őszintén szólva nekem az a lényeg hogy működjönl. -
Ezekiel Ston
senior tag
Én még várok pár hetet, hogy lássam milyenek a tapasztalatok...Addig marad nálam a CM vonal...igaz visszavágyom a miui felületre, de amíg nem tuti minden addig várok...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
gamegod #17292 üzenetére
Vovából pont tegnap raktam fel próbára a miui-s verziót...kb 2 percig volt a telefonon. Nincs benne magyar nyelv(se) meg ugyanolyan fos stable mint amivel sz#ptam a jómúltkor mikor még custom rom kanyarba se volt a telón.
Vovából ami nekem a legjobban bejött az a AICP verzió...az gyönyörűen működik.
Második ami bejött az a Resurrection remix.
Harmadik a mokeeos.
Szóval no...kalandra fel AICP-t én nagyon szerettem és szeretem. De ha megint buzulni kezd a pinódos képernyőzáram, és néha kód nélkül engedi feloldani akkor a mokeeos vagy a resurrection-ra átváltok. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
patex1983 #17135 üzenetére
pedig biztosan van...Bár gondolom végigtelepítetted az összes kamera appot, ha ez a vélemlnyed...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én leváltottam a teljes miui rendszert normál cm-re és arra dobtam egy miui theme-t. Ugyanaz a feeling mint miuiban, csak nincs bug. Bluetooth tökélese, mi band 1s-el tökéletes összhang, kocsiban azonnal csatlakozik a bluetooth fejegységhez, mobilnet szuperül megy LTE funkcióban első szimről, wifi azonnal kapcsolódik ha hazajövök...szóval...ja igen a kamera...az releváns már csak azért is mert olyan kamera szoftot teszel rá amilyen a Te igényeidet kiszolgálja....
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17126 üzenetére
Én meg stabilról fejlesztőire, majd stabilra, majd kivágtam azt is és cm-re álltam át mert az a tuti. Nekem az oldott meg minden gondomat.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Múlt éjszakai törésteszt jelentés.
Az autóból kiszállva ölből leejtve a készüléket pofával a betonra....tipp?
Hát persze, csak a páncélfólia tört össze, szóval "viszonylag" jó a kijelző törésre hajlamosság elleni védelme..Csak a páncélfólia tört ripityára. Cseréltem még este a fóliát, azóta minden rendben rajta... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
ZooLLeR #16882 üzenetére
Innen tudsz venni vagy google-n nézz rá az ipaky tokokra...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
thetan #16878 üzenetére
Nagyon jó ez a tok és a hozzá járó páncélfólia, de a toknak a műanyag kerete ami ráfogja a telefonra a gumis részt az lehetne erősebb is. Páromé és az enyém is egyaránt eltört pár hónap után anélkül hogy ejtettem volna a készüléket. Ennyi a hátránya a toknak, de megéri egyébként mert masszívan védi a készüléket.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16864 üzenetére
Na csak nem bírtam kivárni, felraktam ezt a vovas verziót...Tetszik, szép smooth-os a kezelőfelület, gond egyenlőre nincs vele.
-
Ezekiel Ston
senior tag
No fenn a dev rom...újra a régi minden...
Most már van magyar nyelvem is...
Köszi a segítséget mindenkinek! -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16849 üzenetére
Basszus ennél 10000% eccerűbb winfoson...
-
Ezekiel Ston
senior tag
stable 7.2.3-ra frissítették a developeres romomat.
Az a problémám lépett fel,hogy sem magyar nyelven nincs sem módon hogy visszarakjam a twrp-s verziót,ugyanis akármelyik verziót is töltöm le hozzá egyszerűen hibára fut a frissítés. kinek milyen tanácsa van ötlet?
Előre is köszönöm. -
Ezekiel Ston
senior tag
Valaki feltette már a 6.5.19-es frissítést?
-
Ezekiel Ston
senior tag
Ami most kint van 6.3.3 azzal mi a helyzet? Valaki felrakta már?
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ladislawus #13656 üzenetére
Mennyi idő volt a rendeléstől a kézhezvétel?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Viktor1979 #11624 üzenetére
Egyébként eustock-tól ha veszel ipaky tokot, akkor ahhoz jár alapból a kijelzővédő üvegfólia...-csak mondom
És ingyen szállítják. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Viktor1979 #11596 üzenetére
Én e-bayról szoktam rendelni, az aliexpress és társairól nem. Elméletileg nincs több költsége, mint ami ki van írva. Ha azt írják rá free shipping akkor ingyen szállítják.
Ezeknek a cuccoknak előnyei? Hát azért van ugye hogy védjék a telefont gyári állapotának meglétét... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
DaWe94 #10575 üzenetére
Nana...offolni azt csak én tehetem, mert akkor csak engem köveznek szarrá a rózsazsínek
Visszakanyarodva a topic alapvető témájához a telefonhoz
Ki az aki használ ehhez Mi Band 1S karpántot?
Én most rendeltem 2db-ot magamnak és feleségemnek.
Neki mert mindig parás a vérnyomása miatt, magamnak meg csak úgy, mer óccsó designes, meg jó látni edzések után hogy mennyit ütöttem a másik fejére
Szóval kérdés hogy ki használ ilyet és mik a tapasztalatok? -
Ezekiel Ston
senior tag
Milyen lett ez az új rom ez az idei 6.xyzakrámi?
-
Ezekiel Ston
senior tag
Boldog új évet mindenkinek.
Nekem is megjött a 31-es rom...kíváncsi vagyok. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
randras_83 #9010 üzenetére
De az elözö verzionál ment...fura
-
Ezekiel Ston
senior tag
Péntek óta nyomkodom, használom az 5.12.17-es romot. Nagyon jó. A 4G villámként megy, a telefon üzemideje is szuper, végre megjön minden értesítésem úgy ahogy kell...Viszont a krv@ vibert nem tudom aktiválni, mert nem jön meg az sms. nem tudom hogy ez rom függő e vagy viber függő dolog...minden más alkalmazáshoz megjönnek a cuccaim.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #8911 üzenetére
Ez az új amit most feltettél ide feltettem..Eddig ami nagyon észlelhető, hogy villámgyors lett a 4g. A play letöltés hihetetlen gyors lett. Szóval vannak érdekességek még itt
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #8906 üzenetére
Igen, ezért is választottam a Xiaomit mert a miui és az emui között elég halvány differencia van...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #8903 üzenetére
Harmadjára már letisztult. Köszönöm türelmed és segítséged. Még mindig csak tanuló fázisban vagyok a miui részleggel...majd kiképzem magam úgy mint honornál volt.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #8900 üzenetére
Igen, ez alapján küldtem most rá ahogy írtad..kiválasztottam ahova lemásoltam a telóra....Akkor nem kell ugye.?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #8887 üzenetére
ú köszi már töltöm is.
-
Ezekiel Ston
senior tag
No technikai kérdésem szerintetek mit keressek és hol hibát?
A hiba a következő:
Van a Star wars heroes játékom, ami online, tökéletesen megy 2,3,4g-s hálózatokon.
Míg, be akarok lépni a Dungeon hunter 5-be, és nem enged belépni, mert azt mondja hogy wifi-t akar magának...Amikor letöröltem a játékot és újra felraktam a telóra, akkor kiírja hogy mit szeretnék használni és felhívja a figyelmem a nagy adatok küldésére fogadására stb és kérdi hogy mit akarok ezekhez használni: Wifi or carrier network? Természetesen kiválasztom neki hogy carrier network, erre jön a plusz poén, hogy fogja és újraindul és kiírja hogy network error retry
Míg közvetlen online-ba van a teló van 4g minden. Ha közvetlen ezután futtatom a SW heroest az persze megy...ötlet? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
grafnet #7836 üzenetére
Megoldódott...
Varesz_86 kolléga tanácsára ezt tettem:
be kell jelentkezni (akinek a fiókját kéri): https://i.mi.com
-ra. Itt kattingattam, próbálkoztam és megoldódott. -
Ezekiel Ston
senior tag
A fene....hogy lehet ezt az eszköz aktiválása funkciót kiütni? Elnyomtam a wipe-ot fullra...
-
Ezekiel Ston
senior tag
Valaki tapasztalt- e már olyat, hogy nem érkeznek meg az sms-ek a telefonra?
A rom ami rajta van az 5.11.26.
Hol lehet a hiba? Nagyon kellene hogy hozzáférjek az sms-ekhez amik érkeznek... -
Ezekiel Ston
senior tag
Ezt az 5.11.26-ot közvetlen gyári recovery-vel fel lehet tenni az 5.11.19-re gond nélkül?
-
Ezekiel Ston
senior tag
Miui verzióm: 5.11.19 fejlesztői
Az lenne a kérdésem, hogy hol kellene vagy mit kellene csinálnom, hogy ne dobja el a wifit és megtartsa, továbbá a Viber és Whatsapp üzeneteim megérkezzenek ha le van zárva a kijelző?
Tudom, hogy van egy leírás az összefoglalóban, de az nem segíett. Más lehetőség? -
Ezekiel Ston
senior tag
No megjött az én csodamasinám is...Höhö...
Elsőre észleltem, hogy NEM stable verziót raktak rá nekem juhú...úgyhogy vadászhatom a stable verziót.
Találtam is miui magyarországi honlapján stable romot, rá is raktam már, csak..öhm...ez angol lett, és nem a magyart szedtem rá...Höhö...Most rakom rá a magyart mindjárt...
Remélem most már minden szuper lesz rajta.
Az értesítések megjelenését tudom, hogy betettétek az összefoglalóba is, de azt csak kiegészítésképp írnám, hogy annyival egészítsétek már ki, akik noobok (én) a miuihoz mert még életükbe nem piszkálták ezt a rendszert, de emui és sima androidhoz már volt szerencséjük, lépésről lépésre írjátok már meg, hogy mit hol találni...gondolok itt egy ilyenre, hogy "Beállítások, általános azon belül akármi...és ott van a..."
Egyébként nagyon tuti a telefon. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #6894 üzenetére
Nekem ma hozzák a telómat, szóval az összefoglaló ismételt átnyálazásával kezdem mindenképp.
Apropó...Ha még valaki nem látta volna... 80$ lesz a note 2 32Gb-os verzió...höhö -
Ezekiel Ston
senior tag
Melyik a legjobb fényképező szoftver a PRIME-ra? Sokat olvastam róla hogy rossz a gyári rajta.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Bocsánat, de a kettő között...nem sok különbség látható:
note 2 pro
note 3 -
Ezekiel Ston
senior tag
Ja láttam én is..Először Note 2 pro-nak hirdették aztán hirtelen kitalálták hogy ez már note 3
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
No...Hát úgy néz ki eljött az ideje, beruházom én is egy PRIME-ra. Keddre sztem meg is lesz.
Tokból melyik a normálisabb? Ami eustock-os gumis meg mindenes tok arról tudna valaki készíteni egy két képet a telójáról hogy néz ki vele? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
#70516736 #6417 üzenetére
A ram a 16GB-os szériában 2Gb...Szóval az se.
Manufacturer Xiaomi
Model Xiaomi Redmi Note 2 Pro
Color Black, Gold, Silver
Operating System MIUI 7 base on Android 5.1 operating system
Network GSM, WCDMA, FDD-LTE, TDD-LTE
Band GSM / WCDMA, TDD-LTE: B38/B39/B40/B41, LTE-FDD: 2600/2100/1800MHz (B1/B3/B7)
Carrier Unlocked
Screen 5.5 inch, full HD (1920x1080 pixels), 401 PPI
Processor CPU: MediaTek MT6795 64-bit octa-core; GPU: PowerVR G6200
RAM 2GB/3GB LP-DDR3, 1866MHz
ROM 16GB/32GB
Rear Camera 13 megapixel camera
Front Camera 5 megapixel
Battery 3060mAh
SIM Card Dual nano SIM card slots (SIM 1: GSM / WCDMA / LTE-FDD / TD-LTE; SIM 2: GSM)
Dimension 149.98×75.96×8.75mm
Weight 166g -
Ezekiel Ston
senior tag
Huhúú
Itt a pro. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #6205 üzenetére
Ez is igaz...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #6203 üzenetére
Nincs gond a fastboot-al win10 alatt sem, mert én a honoromhoz azt használtam mikor még nem volt gyári emui 3.0 frissítés hogy twrp-t tegyek rá. Nekem működött.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #6086 üzenetére
Január 1-re ki is dobják hogy újév alkalmából roham legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest