- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
válasz
dragonfx #21465 üzenetére
Az meg van. Ring volume (ez állítja egyszerre a csengőhang hangerejét és az értesítések hangerejét), Alarm volume (ez ugye az ébresztő hangereje) és Media volume (ez pl a videók hangereje).
Nekem olyan megoldás kéne amivel a csengőhangot és az értesítések hangerejét külön tudnám állítani!
-
thefreeman
aktív tag
válasz
dragonfx #21439 üzenetére
Nekem is olyan fél éve van NOHON elégedett vagyok vele, bár nem vagyok benne biztos, hogy tudja azt amit akkor mikor új volt. Bár nálam ez nem olyan nagy gond, minden este töltőre teszem bármennyin is legyen. Van powerbankom ha olyan helyre megyek ahol nem tudnám tölteni. De a napot azt mindig kibírja.
Még mindig elégedett vagyok a telefonnal. Mostanában már eléggé, gondolkozok, hogy lecserélném de a sebességgel nincs bajom, kamerát szeretnék jobbat de ahhoz sokkal magasabb árkategóriában kéne nézelődni. Mikor megvettem nem gondoltam volna, hogy két év elteltével is ilyen jól fog működni. -
gergely64
tag
válasz
dragonfx #21426 üzenetére
Szerintem a Note 2 a kategóriájában még mindig egy jó masina, van már nála jobb és szebb is, de általános használatra még mindig tökéletes. A MIUI 9 egy nagyon jól paraméterezhető felhasználói felületet, sok kényelmi funkcióval, mára már megfelelően stabil és kiforrott. Ha nem érzel ellenálhatatlan vágyat újjlenyomatos feloldásért, vagy többnapos üzemidőért, akkor még egy ideig nem fogsz vele kilógni a sorból.
-
Thowra123
tag
válasz
dragonfx #21403 üzenetére
Nekem még gyári aksi van, utolsó mérés szerint 2880mAh a kapacitása. Kb 80% on volt mikor kikapcsolt, nem töltöttem még aznap. A romot clean installal raktam fel előtte pár héttel. Leejtve, durva hatásoknak kitéve sosem volt. Az újraindulás random történik, van, hogy az asztalon van és egyszer csak reboot
.
Jelenleg tartalék készülékként használom, Redmi note 3 (Kate) a mostani készülékem. Mivel a hiba maradt, kizártam a hálózattal való összefüggését is, nincs benne kártya. Nem tudom naponta hányszor indul újra, de csinálok majd egy automate progit ami számolja.
-
válasz
dragonfx #21364 üzenetére
Biztosan új és gyári az az akku?
Itt elég sokan találkoztak hasonló problémával (töltéskor kikapcsol a telefon, töltés után akár 10 másodperc alatt 20-40 %-ot esik az akku töltöttsége), de minden probléma a sz.r minőségű fake akkura volt visszavezethető.
Nekem is landolt egy gyárinak kinéző narancssárga akku a kukában, egy lila-fehér Nohon megvásárlása oldotta meg a problémát
-
nyisziati
veterán
válasz
dragonfx #21346 üzenetére
Van teló nélküli töltő, de én is a telóban töltöm. Szerencsére PumpExpess van benne, nulláról százra 1 és negyed óra alatt feltölti. Utána csere.
Egyébként nem rossz ez a SOC, csak az MTK-nak jóval kevesebb a pénze fejleszteni, mint a Qualcommnak, és a hiányzó "lóerőket" nyers erőből, tehát órajel emeléssel oldják meg. Emiatt viszont melegszik is kegyetlenül, ez nyáron, kocsiban akár kikapcsoláshoz is vezethet, sőt, a kijelző sárgásodásnak is ez az oka - elszíneződik a ragasztó.
És hát emiatt sokat is fogyaszt, mint az a kocsi, amit állandóan üveghangon pörgetnek.
-
Terentius
őstag
válasz
dragonfx #21346 üzenetére
Ez nem annyira acélos 8 mag ha mondjuk antutura gondolsz. De a gyakorlatban ez a teljesítmény mindenre elég, még játékra is. A legnagyobb problémáját ennek a telónak én 3 dologban látom:
1. Sokat fogyaszt
2. kicsi az akksi
3. Megrekedt lollin.Akksit vagy a telóban töltöd vagy rendelsz hozzá külön akksi töltőt aliról.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
dragonfx #21342 üzenetére
A SOC nem túl energiatakarékos, ezért merül, nem kell foglalkozni vele. Használd ki, hogy kivehető az aksi és tarts magadnál pótaksit, én is ezt teszem.
Pénztárcában simán elfér, kb. mint egy vastagabb bankkártya a mérete. Persze a papírpénzek közt, nehogy a fémpénz rövidzárlatot okozzon. -
nyisziati
veterán
válasz
dragonfx #21333 üzenetére
Sajna a rendszer ennyi memóriát eszik, azzal nincs mit csinálni.
A sebességen kicsit javít, ha energiatakarékosról performance-ra állítod.
Próbáltam amúgy tuningolni, stock droidot lehetett állítani a Kernel Adiutor programmal, és be lehetett állítani, hogy az összes mag menjen. MIUI alatt sajnos nem működik, pedig rootolt a teló.
Max. annyit lehet csinálni, hogy a CPU minimum frekvenciát is felhúzod 2,2 GHz-re (mind a 8 magét értelemszerűen). Így ha bekapcsol, nem kell felpörögnie, hanem egyből maxon megy. -
-
Kuter
senior tag
válasz
dragonfx #21297 üzenetére
Szia.
Nálam 2 éves akksi csak wifi full fényerő 3 óra youtube filmezés, 50% fény 4 óra.
Ha bent a telókártya naponta kell tölteni estére 30-20%.
Simán képes merülni éjjel is 15-35%-ot."miui 8". Talán a 7.1.1 rom volt a legjobb tétlenségnél 5-10%-ra emlékszem éjjelente.De majd vissza rakom próbára.Üdv Kuter
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #21200 üzenetére
Sárkányka! Értelmes kérdéseket! Kérlek! (Századszor...)
Részletesen válaszolva (mivel kérdésed értelmezhetetlen)
7.10-es ROM nincs.
Gondolom 7.10.12-re gondoltál.7.10.12-es China Developer nem tud magyarul.
7.10.12-es Global Developer tud magyarul
7.10.12-es MIUI.HU tud magyarul
7.10.12-es Multi tud magyarul(sajnos elfelejtetted leírni melyik 7.10.12-re gondoltál)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #21068 üzenetére
Tartok tőle ez egy módosított ROM, azért nem talál frissítést...
...de ha netán nem módosított (volt egy időszak, mikor az EU ROM-ok OTA nem frissültek, nem tudom ez változott-e azóta),
akkor is olyan régi, hogy csak tiszta telepítéssel tudsz majd új ROM-ot feltenni.Ha van fenn TWRP, akkor azzal, ha nincs, akkor előbb TWRP telepítés, majd friss ROM tiszta telepítéssel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #20898 üzenetére
Rootolni?
TWRP-ből, SuperSU zipel.
Android 4.3???
A Redmi Note 2 Android 5.0-án ácsingózik....
Idézet a Témaösszefoglalóból, amit szokás elolvasni:
"...Tudok-e a külső SD-re programokat telepíteni? Idézet innen: miuiandroid.hu
Sehogy. A MIUI rendszer nem támogatja az alkalmazások SD kártyára való áthelyezését.
De a nagy adatot használó alkalmazások adathalmazát át tudod helyezni az SD kártyára a Foldermount (ROOT szükséges) nevű alkalmazással.
Az alkalmazás telepítése után az App elemző menüpontban megtudod keresni, mely alkalmazások foglalnak helyet, majd azokat egyszerűen áttudod helyezni az SD kártyára, majd ha kész, felcsatolva azok már az SD kártyáról futnak, helyet szabadítva fel a belső memóriában. Az applikációt tedd be az automatikusan induló programok közé, hogy rendszerindításkor fusson, és adj meg neki az engedélykezelőben minden szükséges engedélyt.
Amennyiben nem csatolja fel a mappákat (5.0.2 alatt tapasztaltam), akkor a Supersu telepítésével vagy a SeLinuxMod changer program telepítésével orvosolhatod a problémát.
Supersu telepítése esetén felléphető problémák:
Amikor a binárist frissítene a Supersu, és nem tudja újraindítani magát recoveryben, akkor manuálisan tedd meg a recovery restartot, akkor is lefuttatta a scriptet.
Ha a Supersu nem oldja meg a gondot:
Töltsd le a SeLinuxMode Changer apk-t. Telepítsd fel. Telepítéskor vinnyogni fog a rendszer, és tiltani a telepítést, és nem a vírusírtó, maga az operációs rendszer, továbblépve feltelepül.Hajtsd végre a módosításokat, amiket kell, leírás van a linkelt oldalon. Tedd be az indítópultba. Ezek után működni fog a mappák mountolása...." -
rick009
tag
válasz
dragonfx #20865 üzenetére
remi note 1-nél még hallottam kijelző sárgulásról, nálam is jelentkezett, ki is cseréltem, most is szuperál! Még az első szériából megvettem a note 2-t, lecserélném, ha találnék jobbat, de "sajnos" semmi baja, az akksi, kicsit halvány már, de majd rendelek másikat... a fórumot is rendszeresen olvasom, de nem találkoztam sárgulással a note 2-nél! melegedés nálam is volt, mikor adatforgalom+gps+max képernyő ment 40 fokban a kocsi fűszerfalán, de ez érthető is...
-
Dévidzon
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest