- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
margithid #21447 üzenetére
Mar a defy is visszalepes lenne, a defy mini meg mar inkabb ketto lepes. Nem gondolkoznek rajta a helyedben. Nagyon gyenge a hardver.
(#21439) gzbotii:
A jatekok futnak, de figyelembe kell venni azt, hogy az 512 ram miatt a telepitett programok osszesen mennyi tarhelyet foglalnak a memoria azon reszebol ahova alapbol telepulnek, mert ha nem eleg a hely a belso tarhelyen (egy kuln 1gigas reszt nevez annak a telefon), akkor szaggathatnak.
En minden appnal amelyiknel van ra lehetoseg atmasolom az usb-tarra (ez a 13 gigas tarhely), igy a belso tarhelyen sok telepitett appal, jatekkal most 675mega szabad helyet mutat a telo az 1gigabol. Nem tudom pntosan mennyi a minimum ami kell neki a jatekok gordulekeny futtatasahoz, de az tuti ha ott keves a hely, akkor nem fognak siman futni, igy erre figyelni kell.
Mindez gyari 4.1.2-vel. -
havri1
félisten
válasz
margithid #21431 üzenetére
1200 - 3%
1000 - 1%
800 - 2%
400 - 1%
200 - 4%
100 - 0%
Deep Sleep - 87%51:42:58 üzemidővel. (ez nem 1 töltés, csak ennyi ideje volt restart)
Ma azaz kb 20 órája nem használtam a készüléket, 3 telefonhívás (összesen kb 10 perc beszélgetés), és pár email. Este (tegnap) 44 % -al hoztam haza, most 36% -on áll. Ez nem rossz azt hiszem..
havri
-
-
margithid
veterán
válasz
margithid #21220 üzenetére
Jön a 4.2.
Azt hiszem ebben nem kell nekünk reménykedni, de azért emelem kalapom google előtt, hogy 3-4 havonta kitol egy új verziót. Persze kérdés mennyi az újdonság benne, de nekem tetszik, hogy ilyen sűrűn jönnek az új verziók. -
volvoguy
addikt
válasz
margithid #21210 üzenetére
Igen 2.3ra lett optimalizalva de nem kis teljesitmeny hogy jott ra ennyi update ( 2.3 utan a 2.3.6, 4.0.3, 4.0.4, 4.1, 4.1.2...es sztem lesz meg ra). Am en is gondolkozom a cseren...de mivel nem jatszom 3D jatekokkal HD-ban ezert csak ugy penzkidobas lenne...es akkor en meg nem is egy MIUI-t hasznalok vagy egy CM-et csak a gyaris OS-t
-
fokukac
nagyúr
válasz
margithid #21130 üzenetére
Szerintem nem véletlenül nem lett lecserélve. a chrome szerintem sokkal erőforrás-igényesebb, dolgozik a proci, érezhetően melegszik a teló, ha használom, szívja az akksit, eszi a memóriát, stb. A chrome-nak kevés az egy mag és a 340 Mb memória.
Én pont ezért csak ritkán használom.
-----------------------amúgy nekem eddig mintha gyorsabban merülne a 4.1.2 JB, de lehet, hogy csak azért, mert többet nyomogattam...
-
RexpecT
addikt
válasz
margithid #21115 üzenetére
Jah szerencsére nekem is megy(igaz még csak a SMS-t küldtem/fogadtam).
Viszont az előbb nagyon megszívtam egy appal. Régebben megvettem az Order and Chaos Online MMORPG-t, gondoltam játszok vele, a karakter kiválasztásnál viszont meggondoltam magam mert közbe jött valami, és megnyomtam az x-et ami később kiderült a karakter törlését jelentette. Persze védelmi "mechanizmus" be van téve a játékba, miszerint 3 másodpercig a nyomni kell az igen gombot a karakter törléséhez, én hülye pedig nem a no-ra nyomtam rá, hanem a telón a vissza gombra, és így egyből kitörölte.... -
agabe
addikt
válasz
margithid #20867 üzenetére
Jó a support meg kell hagyni, de ez a teló igazán GB-el tud gyors lenni. Szebben néz ki ahogy JB-n fut...de lassabb összességében bizonyos részek indulása mint 2.3-on volt.
Lehet nemsokára visszamegyek valami CM7 -re, vagy akár stock GB-re amelyik jó volt...csak még nem olvastam utána azok közül melyek voltak az ajánlottak.
Ha JB (meg egyébb frissítési)mániámat akarom kiélni, akkor nexus 7-en megteszem majd, de nekem kellemesebb, hogy NS-el telefonáláskor, névjegyzéknél...stb alap telefon funkcióknál azonnalihoz közeli az adott részek indulása, és a butter smooth kezdőképernyő sem érintett meg. Asphalt 7 beszaggat...de ez lehet, hogy GB-n is így lenne (mivel azzal nem próbáltam)
Van néhány különösen ajánlott GB rom (sotck, főzött..bármi) ami jobb mint a többi ?
CM7 -ből sem tudom, hogy 7.1, vagy 7.2 jobb... mintha 7.2-ről olvastam volna panaszokat, de csak érintőlegesen néztem eddig. -
mgTerminator
veterán
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #20622 üzenetére
Razr Maxx?
Más: Lehet erőltetni a háttértár újraolvasását? A problémám az, hogy a Google Play Music csak akkor frissíti az előadókat zenelejátszáskor, ha újra van olvasva a háttértár, de én mindig vezeték nélkül másolok rá fájlokat és ilyenkor nem tölti újra. Van erre valami megoldás?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
margithid #20620 üzenetére
látod ezen az aksi dolgon én is agyalok...nekem is egy éves a telo és stock jb-vel 1-1.5 napot bír(de volt 16h is).régebben ment két napot is.most a stock szívja ennyire(mindég megnézem nem akadt-e be app) vagy tényleg korosodik az aksi és cserélni kelleme?????mennyit bírnak igazából ezek akkuk?
-
-
csabibmx
tag
válasz
margithid #20304 üzenetére
Kár volt,ha bármilyen fórumon rákeresel mindenhol negatív tapasztalatokról írnak (az ilyen és hasonló aksiknál) akik próbálták.
De az is elég lett volna,ha megnézed az eladó negatív értékeléseit ami mind aksiból jött össze még ha nem is ezzel a típussal de ahhoz már nagyon naivnak kell lenni,hogy elhidd a Nexus aksija más,jobb lesz. -
mgTerminator
veterán
válasz
margithid #20302 üzenetére
Sajnos a gyári kapacitást sem hozza... Ugyanis ha leszeded a fóliát róla akkor látni fogod a tényleges értéket, ami még az 1500-at sem fogja meghaladni... Az élettartama meg kb az 1/3-a. Ideiglegesen jó, vagy esetleg tartalééknak, de nem ajánlom. Egy gyári aksi sokkal kifizetődőbb.
-
mgTerminator
veterán
válasz
margithid #20296 üzenetére
Ennek az aksinak kb 1000mAh a teljesítménye és fél éves az élettartama...
Palesz: Resart volt, elvileg slukk kernele van fent, de azért újraflasheltem, 2G-n és 3G-n is ugyan azt produkálja :/ A proci nem pörög, bármeleg volt a zsebemben. Azóta talán a 3G Watchdog és a dolphin frissítette magát... A watcgdog már 1x le lett szedve mert hibát prodkált, azt hiszem most megint leszedem, jobb 5letem nincs
-
FőDudu
veterán
válasz
margithid #20207 üzenetére
Ha a telefon engedi a legegyszerubb egy gyari szoftvert ratolni (mert az csak 2 perc) - utana mar lehet a valodi hibara koncentralni...
Ehez meg akku sem kell - altalaban beleraknak egy Dummy akkut es a gep mar tolti is ra a szoftvert...
Legalabbis a regebbi telefonoknal eleg gyakran ezt a procedurat kovettek a szervizesek.
Ki lehet adni egy tudatlan marhanak is - viszont a profik nem vesztegetik az idejuket a felhasznalo altal szethekkelt telefon menujeben a szolgaltatasok engedelyezesevel es hasonlok....Beviszel mondjuk egy Nexust MIUI-val amin meg a kimeno hivasok is tiltottak... Szerinted nekiallnak keresgelkni meg jelszo meg egyebek?
-
KillBorn
senior tag
válasz
margithid #20115 üzenetére
A 920 nekem tettszik, de a 820 nem a 820 eléggé 900-as modellre hasonlít. 800x480 egy felsőkategóriás telefonban 2013-ra? Az ár fogja meghatározni ezek sikerét.
Sztem ezek után jönnek az olcsóbbak. A régi wp7-esek kapnak +20 sorozatszámot, meg némi újítást azt kész.Tegnap még bejelentették a Razr HD-t is. Na, az igen!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
margithid #19992 üzenetére
Jó pár dolog fut a háttérben (Viber, Facebook, Maps, ISeeYou, Lightflow, Power Toogles) és jelenleg van 375Mb ramom szabadon, eddig a legkevesebb olyan 250Mb volt. Ég és Föld a két telefon, nagyon megéri lecserélni, h van rá keret. Konkrétan nincs semmi bug, mint Nexus S esetében, minden működik faszán.
-
lord.lakli
őstag
válasz
margithid #19948 üzenetére
A win 8 is csempés, így marad az egyedi design: választhatsz vagy 6 csempe szín közül
Azért gondold végig az ősrégi netbookod és a nexus s hardverét.
Nem ARM-os proci, hanem X86, nem 348 MB RAM, hanem 1 GB, de végül is tök mindegy. Mellesleg csak a JB is jól fut a Nexus S-en. A netbookod is meghal, ha elkezded tele pakolni widgetekkel és egyebekkel. -
szponzor
senior tag
válasz
margithid #19921 üzenetére
Használtál már Lumiát? Egyik ismerősömnek ha jól emlékszem 610-es van...szerintem egy határ sz*r. Ugyanúgy pár proginál kilövögeti őket, mert elfogy a RAM. Egy sima Angry Birds is 210 Ft rá, ami a többi platformra ingyenes. A custom része meg kimerül annyiban, hogy meg tudod változtatni a csempe színét, de azt is előre definiált színekből csak!
-
lord.lakli
őstag
válasz
Senki nem mondta, hogy nem fog menni csak kicsit korlátos lesz. Melyik cég fog kettő platformra egyszerre fejleszteni? Még az MS is maximum az office-t fordítja át ARM procira, többet nem igazán. Legyen 100.000 Ft minike ipadka, de a többihez képest akkor is sokkal többe kerül. Tudom az android nem iNdroid. Na látod win 7 szépen fut. Androidban is van ami szépen futott. Csak egy kérdés a win 7-et 2 éves hardverre tetted fel? Nézd meg a win 8-at mennyire hibátlan és egyszerű használni
Mellesleg ha tényleg wp fasza, akkor wp-t tessék venni. Én nem szeretetből androidozok, hanem a szabadság miatt. WP nincs lag, nincs is nagyon szoftver hozzá. Ha ezen változtatnak talán akkor majd. Nézd majd meg a wp 8 árait. -
hippo0315
senior tag
válasz
Nem vitát akarok kezdeni, de olvasom a beírásokat és már nagyon kikívánkozott belőlem.
Már ne haragudj, de megkérdem, ha ennyire isteníted a wp-t, akkor miért birkózol az androiddal?
Ha nekem nem tetszik valami, mint például neked az androidos telefon, akkor azonnal megszabadulok tőle és nem kínzom magam vele.
Ha meg már szóba került a windows "operációs rendszer", hát mielőtt a windows-ra azt mondják "operációs rendszer", körül kellene nézni, pl. unix, linux, na ott kezdődnek operációs rendszerek, a windows egy összegyúrt zavaros képződmény - lehet operációs rendszernek indult (még az MS-DOS korszakban, bár ugye az se saját kútfőből született), de nem azzá sikeredett.
Ui.: még 1x sorry, nem megbántásnak szánom.
-
lord.lakli
őstag
válasz
margithid #19891 üzenetére
Jó, hogy rájöttél a fogyasztó társadalom alapjaira
Azért olyat nem mondj, hogy a wp felé tolja az embereket. Szerinted a wp 7.5-re miért is nem lesz 8? Mert meg se mozdulna rajta? Ugyanígy nem volt 6 -> 7-es áttérés sem a windows telefonokon. Ne mond, hogy újdonság, hogy minden újabb oprendcer sokkal többet eszik mint az elődje.
(#19893) margithid: ha meg nem kapsz frissítést, mint pl. samsung galaxy s, amely még csak 2.3.3-nál tart akkor meg az a baj.
(#19894) havri1: miért hagynak ki pár forintos cuccot mindenből? Mert ha a gyártó elad belőle x milliót, akkor annyiszor x milliót megspórolt. Szerintem ez sajnos a "modern" fogyasztó társadalom rémképe.
(#19895) margithid: azért a win7 sincs vígan el 1 GB-al. Próbáltad az elődjét a win Vistát? Az meg mindent felzabált. Azzal nem értek egyet, hogy csak egy számológép. Egészen komoly linux fut rajta, amelybe minden szerver szolgáltatást is bele lehetne pakolni és még menne is vígan a telefonon. Mellesleg nézted, hogy a fél giga az nem is fél giga?
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #19891 üzenetére
Most teljesen támadás és beszólás nélkül írom, csak hogy megértselek.
a google elemhet a büdös francba
A Google sem tudta a Nexus S megjelenésekor, hogy mi lesz 2 év múlva. OK, hogy ennyit eszik a JB, de ahogy múltkor is beszéltük, még mindig megvan az a lehetőség, hogy visszamehetsz GB-re és a programjaid nagy része fog futni, mert még mindig támogatott az a verzió is. GB-re raksz egy Holo Launcher-t és még a Holo felületről sem kell lemondanod.
Inkább szerintem örülhetnénk annak, hogy ez a mondhatni, hogy régi telefon még mindig megkapja a frissítéseket.
A Galaxy S hardverben közel ugyanez és ott a hivatalos szoftver leragadt a GB-nél.
Vagy ott van pár új Sony telefon...2 magos proci, nemrég jelent meg és GB-vel adják, a fórumban meg örülnek, hogy lassan lesz rá ICS...ilyenkor mindig kicsit sajnálom őket, hogy szerencsétlenek vettek egy nem túl olcsó telefont, ami hardveresen sem rossz és még mindig GB-nél vannak leragadva, amikor én (mi) már a JB-t használhatjuk.
A mostani csúcstelefonok (HTC One X, SGS3, LG 4X) memóriája is kevés lesz 2 év múlva.Mindent összevetve...ha ennyi a gondod JB-vel, akkor tegyél vissza egy CM7-et vagy GB MIUI-t, jók azok nagyon, túl sok újítást kinézeten kívül nem hozott a 4-4.1. Az előző telefonom egy X10 Mini volt, ott leragadtak a 2.1-nél, amikor már kész volt a 2.3. Az sokkal nagyobb "érvágás", mivel a 2.2 sok újdonságot hozott, ami nekem kellett volna, de hivatalosan az én telefonomra nem volt elérhető. Akkor kezdtem el ROM-okat cserélgetni
A WP, legalábbis a 7-es meg szerintem jelenleg nem alternatíva Android után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest