Új hozzászólás Aktív témák
-
tothir
tag
Igazad van, engem is a kevés alkalmazás riaszt még el wptől.
De mivel még a váltás odébb van ezért nem is érdekel egyenlőre
Apolloig azt hiszem semmiképpen nem érdemes váltani, majd esetleg utána, főleg ha lesz jóárasitott készülék is. Ami egyébként nem elképzelhetetlen, mivel év végén már a 2 magos procik nem lesznek nagy durranások, simán középkategóriás készülékekben is megjelenhet.
Én a nexus s-t is 62ért vettem t-s akcióban, kiegészitőkkel (aksi, tok, stb) 70ben van mondjuk, ennyit már nem szívesen adnék telefonért mégegyszerIgy a mostani wp telefonok se nekem szólnak. Reméljük az Ft elkezd erősödni és kicsit olcsósodik majd minden.
-
tothir
tag
Nekem - attól függetlenül, hogy meg vagyok vele elégedve - a következő telefonom wp lesz.
Az androidnál ez a széttagoltság nem tetszik, mikor is jelent meg az ics? Október, november.
Normális verzió pedig még mindig nicns a referenciakészülékre.
WP-nél megjelent a mango, 1-2 hét és az összes korábbi készülékre ment a frissítés.
Ettől függetlenül tökéletesen elégedett vagyok vele, nekem az ics van fent, amit kiadtak decemberben, aku időt érzem egyedül gyengébbnek 2.3hoz képest, de azt nagyon.
Egyébként nálam ics is képes megröcceni, igaz ez "csak" a felhasználói élményt rontja.
Idén még tuti nem cserélek, esetleg ha wp apollo rendszerrel nem jön ki valami olcsó készülék. Mondjuk másodtelónak ezt megtartom, főleg ha már csak olcsón lehet eladni.
amúgy az tényleg jó, hogy tartja az árát. -
Asbee
veterán
Én eddig 1 programmal nem találkoztam ami fc-zett vagy ne ment volna. 46 app van a telefonomon az lehet nem olyan sok, de használom rendesen és semmi gond. Szerintem ez így nem igaz, hogy az appok se nagyon támogatják. Inkább van pár amihez még nem jött frissítés, amiről nem az ics tehet.
-
Toobee
veterán
BUÉK mindenkinek!
Csak nem ittá'?
Én szerencsére beszereztem a tökéletes bulitelefont, egy régi szilveszteri történet miatt. Röviden annyi, hogy az akkor még elég komoly telefonnak számító 9300-t úgy kinyírtam egy éjszaka alatt, mint a sicc. Én ilyenkor egy Nokia 1616-al partizánkodok
Zseblámpa, blacklist és az idő hangos kimondása...kb ezeket tudja.
-
Nundee K.
tag
Még szenvedek vele egy kicsit...
Más!
Aki szereti az "elektronikus" zenét, annak melegen ajánlom a Player Pro+DSP Pack+Voodoo Control Plus kombót, mert jól beállítva még a gyári fülessel is odab@sz!
Ja, ha már itt vagyok, véletlenül nem használja valaki az avast! Mobile Security app-ot?
Érdekelnének a véleményetek, mert a Market-on nagyon dícsérik. -
-
-
mgTerminator
veterán
Az Adownloader kevésbé fogja a vasat viszont lassabban tölt. AtTorrent teljesen megfogja de sokkal gyorsabban szedi. Ez a 2 megoldás van csak, válassz. Telón az Adownloadert használom, tableten a tTorrentet mivel az jobban bírja a gyűrődést
Melegszik? Ne foglalkozz vele… Ha huzamosabb ideig a prohardver fórumot olvasom akkor úgy felmelegszik hogy fogni is alig bírom (1.1GHzen, de 1GHzen is…) valami rohadtul nem stimmel ezzel az oldallal mert csak ez csinál ilyet
(na meg a torrent
de ha beállítasz egy kis korlátot máris elmúlnak a tünetek
-
Nundee K.
tag
Üdv!
Melyik navit használod? Aminek "nem mondjuk ki a nevét"?
Csak azért kérdem, mert nálam (stock ICS 4.0.3.,full) az Aura 2.0 üzemel szépen, mások írták, hogy nem, viszont a "Voldemort", ami 2.3.6-on príma volt, az a fenti ROM-on elcsúszott felfelé-oldalra, meg nagyon darabos a futása.
A SVOX is működik, bár nem tudom, hogy konkrétan mire szeretnéd használni.
-
lord.lakli
őstag
Szerencsére én elégedett voltam mind a 2.3.6-al, mind az 4.0.3-al
De tudom az én bajom, mert én még 1.5-öt is használtam. Winpistát kár felhozni, azt az MS keményen elcseszte. Nagy volt a nyomás, mert ugye XP 2001-es és már 6 éve nem adtak ki semmit. Elkapkodták, de jött a Winpista SP2 = Windows 7. Mégis mindenki elégedett vele
Navit ma használtam és nem volt gond vele
, na jó csak rövid úton. Exchange non-stop megy és az teszi Ja dolgát. Ajánlom az Exchange by TouchDown progit. Jó serezést.
-
lord.lakli
őstag
A válasz nem konkrétan neked szólt, csak írtam hogy egy hónapig mindenki a messiást várta, majd többféle hiba lett a frissítés után. Csak annyit írtam, hogy sokan nem írják le, hogy milyen rendszerre hogyan tette fel a frissítést és milyen hibákat tapasztal. Tudod akinek nem inge ne vegye magára. Aki meg csak azt írja, hogy szar azt meg nem lehet értelmezni. Igazad van nem az user a hülye, csak mostanában több kezdő volt, aki bele olvasott a fórumba és azt látja minden szar, de hogy mi szar azt igazán nem tudja meg, csak annyit, hogy szar. Sajna az ICS hamarabb jött ki, mint kellett volna, de ugyanez fut GN-en is.
-
lord.lakli
őstag
Tényeket is írhatnál, hogy mások azt meg tudják erősíteni, vagy megcáfolni. Mostanában sokszor van ilyen komment, hogy szar, csak a lényeg nincs leírva. Ki, mire, mit, hogyan tett fel és mi jó, vagy nem jó. Oké, tényleg lehetnek gondok vele, de a legtöbb esetben sok a korábbi rendszeren múlik. Gondolom más szolgáltatós mobilok esetén direkt inkább full frissítés van, hogy minden lehetséges problémát rövidre zárjanak. 2.3.6 alatti GO-t cseréltem le a gyári ics-re és nem tűnik lassabbnak. Mellesleg nem csak telefonálásra használom és én elégedett vagyok. Lehetne jobb is, de szerintem nem annyira borzalmas.
Andris_2: miért nem viszed végre vissza gariba a telefont. Mindig is szívtál vele és szitkozódtál. Mindig azt mondtad, hogy majd az ICS. Most kint van, erre szarabb mint a régebbi. Tessék már elvinni szervizbe, mert nálad tényleg nem stimmel valami.
-
DonMedve
addikt
Ja,látom!Köszönöm az Uraknak!Most úgy döntöttem hagyom az egészet.Volt egy 2.3.6-os backupom azt visszatoltam,nem kínlódok evvel az ICS-vel.Majd ha kijön az új.
Azon gondolkodtam,hogy szerintem ezt még nem akarta kiadni a Goggle.Csak ugye,szárnyra kapott a hír,hogy két gyártó is kiszórja és ezért lépni kellett,mert elég nagy lett volna a felháborodás XS vonalon.Szerintetek? -
dobost
senior tag
Szerintem neked valami android 4el nem kompatibilis app okozza az FC-ket, ami fut a háttérben...
Próbáld meg esetleg csupaszon hagyni és úgy próbálni.
Nekem nem FC-zik a market, igaz nem laktam még be teljesen a telót. Gyári launchert használtad?Eddig csak a pixeles contact illetve a gyorsan merülő akksi a problémám...
Amit még észrevettem, hogy a 2.3.6ot rendre megakasztották az olyan oldalak (gyári böngészőt és a Dolphin-t is), melyek tele voltak képpel és/vagy flash-el, (boon.hu, szon.hu) viszont 4.0.3-al mintha megszűnt volna ez a probléma... -
-
kolosanyi
veterán
Nálam sokszor a 360p is akad, 480 meg még sose ment folyamatosan. De lehet, hogy csak én vagyok kényes rá és másnak még nézhető az alap 360-as szint is.
(Viszont 1,4 GHz-en tényleg folyamatos a dolog.)
(#10370) asimon
Nem az Android szar, hanem a Flash. Egyébként ha a WP7 ennyire überfasza, akkor azt áruld már el, hogy ott hogy néztél akadásmentes Flash videót.(#10371) mgTerminator
Jó, de az azért kicsit erősebb vas.(#10373) Slukkica
Hm. Nálam ugyanaz a ROM van fent és érezhetően akad, a 480 meg kb diavetítés. Nem lehet, hogy az Opera nem szereti a Flasht? (Csak mert én azt használom.) -
mgTerminator
veterán
A GTA3 se konnyan meg neki, sőt, vettem egy progit ami mind a 2 mag kihasználtságát mutatja a tálcán és mivel a tálca látszódik játék közben így folyamatosan látom a proci kihasználtságot és jó ha magonként 50-50% fel-felugrándozik… kipróbálnám a gépes textúrafájlaival de sehol nem találok portablet, csak telepítőt. Esetleg ha valaki ki tudna vele segíteni…
-
Dzsuri89
őstag
Bár úgy lenne, hogy dolgoznának...
Most raktam vissza a 2.3.3.-at és egyből letöltött 160Mb-ot az ICS-hez. Megkukkantom az Operás böngészőt, mert azt mondták azon nem homályosodik a dolog, majd kiderül.(#10432) DonMedve
Te is hamarosan nagy lány lehetsz, ne aggódj, mert megfog az jönni.
Nem is próbáltad még saját kezűleg felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest