- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
válasz
forintuser #23722 üzenetére
Nem akarlak bosszantani vagy ilyesmi, de miért olyankor csinálod ezt a hercehurcát, amikor dolgozol? Miért nem egy szabad hétvégéden állsz neki?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
forintuser #23722 üzenetére
Őszintén, neked ebbe mi volt a segítő? Szerinted nem kerestem volna egy nyílt wifit, ha lenne rá lehetőségem, hogy mozogjak? Amúgy meg mi ez a duma, hogy 48 órát dolgozol és? Ez teljesen segítő szándékot sugall...pontosan jól tudom, hogy mire és hogyan van időm, itt látszik, hogy okoskodsz, semmi közöd az időbeosztásomhoz..felejtsük el egymást...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
forintuser #23720 üzenetére
Tudtam, hogy nem lesz egyértelmű, komolyan mondom annyira elegem van, hogy minden egyes fórumban el kell ezt játszani. Mindig van egy okoskodó aki megmagyarázza...Ha meg nem írom oda hogy átrágtam a fórumot, akkor egy másik zseni a válasz helyett egyből azzal kezdi, hogy olvasd el az első hsz.-t. Ezt megtanulta, mást nem is tud... Csak tudnám honnan veszi, hogy nem olvastam az első hsz-t?
Mivel 48 órát egy huzamban dolgozok, nem tudok menni sehova, elég érthető? Ennyi eszem nekem is van, hogy aha tudok akkor megyek valamerre és wifit keresek... kösz a semmitmondó hozzászólást...
-
margithid
veterán
válasz
forintuser #23704 üzenetére
Próbálgatsz alázgatni, nem tudom minek köszönhetem ezt a megtiszteltetést, de nem is érdekel. Ha a fórumozási szokásaima gond, hogy nem keresek hanem kérdezek, az zaért van mert hetente változhatnak azok a dolgok amiket kérdeztem.
Az abszolute nicns képben pl kötekedésnek érződik, főleg, hogy már nem lsözör marsz belém ,de mint írtam nem érdekel, szeritnem ne olvassuk egymás kommentjeit és nincs gond. -
margithid
veterán
válasz
forintuser #23702 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, de tőled már megszoktam, hogy kötekedsz, nem is tudom minek válaszoltam...
-
tdk.112
aktív tag
válasz
forintuser #23698 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy abszolúte nincs képben, hiszen lesz Android 4.3, és lesz erre épülő CM is. Gondolom erre mondta, hogy a 4.2-höz, de még a 4.1-hez képest sem annyira nagy előrelépés a 4.3. És igaza is van.
-
margithid
veterán
válasz
forintuser #23695 üzenetére
Hogyhogy melyik?
Android jelly bean 4.3. Tudom nem jelent még meg erre normálisan, de funkciókban nem nagy előrelépés a 4.1hez képest se.
Kiváncsi leszek, hogy igazak lesznek-e a pletykák és gyengébb vason is jól fog muzsikálni az android 5.szponzor
Én 63ért vettem annó t-nél ,de akkor közelében se volt hasonló telefon ennyiért.
-
daniele
aktív tag
válasz
forintuser #23667 üzenetére
Köszönöm.
Esetleg akinek gyári rendszere van fenn megnézhetnék páran nekik mit mutat, mert ha náluk is ezeket az értékeket akkor valamelyik programom szívja az aksit...
petrson: Érdekes...
-
daniele
aktív tag
válasz
forintuser #23664 üzenetére
-
margithid
veterán
válasz
forintuser #23593 üzenetére
Jó, csak tudtommal sokszor napi szintű változások vannak romokban, kernelekben.
Amúgy bocs, hogy élek
-
s3nsitivity
addikt
válasz
forintuser #23530 üzenetére
Most épp app készítésről van szó, nem romról
-
s3nsitivity
addikt
válasz
forintuser #23221 üzenetére
Én általánosságban beszéltem az appról
Nem arról, hogy itt mire jó, mondjuk nem tudom még az is lehet itt is brickel mert soha nem használtam -
s3nsitivity
addikt
válasz
forintuser #23219 üzenetére
Már ahol,
Samsung Galaxy Mini
Ha fent van a RomManager és telepítesz recoveryből birckelsz.. -
ricsi0307
senior tag
válasz
forintuser #23205 üzenetére
Tárcsászd a szeevízfutárt és valószínűleg kapsz bele egy original kijelzőt.Én is ilyen hibákra várok szeptemberig él a gari, addig ki kéne cserélni, mert nagyon leharcolt a kerete
Pedig mibdent megteszek érte, a proci mindig emelt órajelen emelt frekivel pörög a kijelző használat 50% felett van mindig wifi/3g szinte állandóan megy de sehogy se akar tönkre menni
-
mgTerminator
veterán
válasz
forintuser #23127 üzenetére
Ez egy olyan játék aminek se eleje, se vége... 961 esemény, 46 kocsi, vagy 10 pálya, és ugyan azokon a pályákon kell állandóan kacskaringózni... A kocsik kurvadrágák, a tuning szintúgy, és maxra tuningolva is nehéz előrejutni. Magyarul a játékmenet egy kalap szar. Baromi sok óra játék után is kb 10%-ig jutottam....
-
ricsi0307
senior tag
válasz
forintuser #23127 üzenetére
Extra high-on, hogy futott?
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser #23126 üzenetére
Kipróbálva, törölve.Nem fogott meg.A telepítès vègèn hibával elszáll, de működött.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
forintuser #22984 üzenetére
Olyan opció nem volt (17-es release), de menüre behozta a kívánt opciót.
Köszi. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #22857 üzenetére
:-)
Ezt a kérdést nem értem. Találkoztam már olyannal, ami 180mb, na abban minden hulladékot is beleraktak.
Olyan a jó sztem, amiben Google szinkronizáció, play store, meg esetleg maps van azt csokoládé :-) -
havri1
félisten
válasz
forintuser #22855 üzenetére
Valószínűleg az alap appok vannak csak benne.
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #22841 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #22814 üzenetére
Látom szomorúan vetted tudomásul.
-
keyol
aktív tag
válasz
forintuser #22735 üzenetére
nekem beszél
eftepe:ha gondolod küldök egy apk fájlt amit telepítened kell és elvileg beszélni fog...
-
RAID 2
aktív tag
válasz
forintuser #22735 üzenetére
Ezt azért nem mondanám...
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22706 üzenetére
Nekem is ma jött meg a Nexus 4, kiváló telefon így elsőre. Szintén az asszony örökli az enyémet
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
forintuser #22690 üzenetére
Dehogy hal ki! Valaki megveszi azt a telefont, aztán ide téved...
-
Szmoki
senior tag
válasz
forintuser #22690 üzenetére
amíg van support erre a telóra,teljesen fölösleges lecserélni
-
RAID 2
aktív tag
válasz
forintuser #22684 üzenetére
Én is Neki akartam, de úgy imádja az a sz@r ACE-t, hogy nem hajlandó cserélni.
Szerk.: Mármint az én Páromnak...
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22677 üzenetére
Mielőtt odaadnám valakinek nem ártana rá egy új borítás. Ha a szervízfutárnak mondom, hogy lepattog a hátlapról a festés, akkor kaphatok új hátlapot? Az előlapon meg miattam van egy nagy "horzsolás", de a hátlapon magától pattogott le a festés.
-
mgTerminator
veterán
válasz
forintuser #22625 üzenetére
Azzigen
Grat! Az én életemből ki fog maradni a Nexus 4, az LG miatt... Eddig nem bizonyított eleget, na meg a telefon hátulja szerintem pocsékra sikeredett.
-
lord.lakli
őstag
válasz
forintuser #22548 üzenetére
Van 15th? A blogon még nincs fent. Ha kipróbálod, akkor jöhetnek tapasztalatok.
-
FőDudu
veterán
válasz
forintuser #22328 üzenetére
Bar a legutolso miui-t nem probaltam, de ott a lockscreen annyira lagol, hogy majdnem falhoz vagtam parszor a telefont....
Az nem opcio, hogy varjak 3-5 masodpercet mire meltoztatik megjelenni a kep!!!!!
-
Szmoki
senior tag
válasz
forintuser #22328 üzenetére
mert a MIUI jó,a MIUI finom, a MIUI különleges
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22275 üzenetére
Google Now is működik és az Wi-Fi jele is átvált kékre? Azt hiszem, hogy kap egy full wipe-ot, mert csak cache-t és dalvik cache-t töröltem.
Ébresztő és Play nélkül meg nem túl használható nekem a telefon, bár az elmúlt másfél napban úgy használtam. -
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #22232 üzenetére
Örülök h tetszik, használd egészséggel. Ha mélyebben beleasod magad a hangtechnikaba akkor majd rajossz h azért van hova feljebb
Miután ketten nekem estek nem árulom el, de csöves barátunkKGBizé AKG-jánál jobbDe ez itt már nagyon off
-
Sifre
senior tag
válasz
forintuser #22226 üzenetére
És hogy dugtad rá az USB-s fülest a jack kimenetre?
-
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #22226 üzenetére
És tényleg:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage
SpringSteel fejpánt
SB Prism RGB LED világítási rendszer:a külső borítás színe a játékosok igénye szerint változtatható, és mintegy 16 millió szín közül lehet kiválasztani a számunkra megfelelőt. Akinek ez nem lenne elég, az akár azt is beállíthatja, hogy a fények a megszólaltatott hangzás ütemében és intenzitásával pulzáljanak"
SBX Crystlizer, SBX Dialog Plus, SBX Smart Volume, VoiceFX stb
OMG ennél azt hiszem már nincs is lejjebb -
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #22224 üzenetére
Maxot valami komolyabb fülhallgatóval lehetne előhozni + még egy fejes erősítővel. Ezek a játékfülesek inkább a gyerekeknek valók arra h az oviban felvágjanak a kis piros betéttel
-
flash-
veterán
válasz
forintuser #22074 üzenetére
Most egy galaxy ace telefonom van,és azért ez a teló nem túl gyors menü-görgetés,médiakeresés tehát általános használat során.
Nem tudom hogy általános használat során a nexus s az érzetre gyorsabb telefon mint az ACE?
mert azt tudom hogy gyorsabb a procija,de az még magában nem feltétlen elég.
Mert ha használatban gyors,akadásmentes akkor inkább Nexus S re váltanék nem pedig S2re.. -
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #22061 üzenetére
visszaolvasol, nem tárolom. de gépem szerint akkor a 13 gigás tárhelyből.
van itt baj rendesen. majd este lehet nekirugaszkodom a toolkittel.
-
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #21903 üzenetére
nekem felment. viszont csak cm-verzióval bootolt be.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
forintuser #21890 üzenetére
Még véletlenül sem Ő vagyok
Sok kérdésem van, de mikor felteszem, előtte szétnézek a fórumban is, és a keresőket is használom. nem ma kezdtem, éppen ezért inkább kérdezek, mint téglásítokdaniele: Ahogy az Odin verzió száma is mutatja, a romcserélő szoftver nem a Nexus S-hez van, még is azzal próbálkoztál. Én pontosan ezért kérdezek, amíg meg nem értem.
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #21734 üzenetére
Erről pár szót írhatnál, mert Slukkica nekem is írta, hoyg kalap szar az lg nexus 4.
Nekem mindene tetszik, láttam azt a google hd videót róla, az alapján 1:1 bejön. Mi az ami szar, mert LG?
quad, 2gb ram, 16gb memória, 4.6 vagy 4.8" kijelző, nagy akksi..ha ennnyire szar lenne az lg gyártó, sztem google nem bízta volna rá a gyártást.. -
hippo0315
senior tag
válasz
forintuser #21734 üzenetére
Ha van megoldás, közkincsé tennétek?
SB 3 van fenn, de annyira nem néztem mi van benne, hogy ez eddig fel se tűnt.
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #21723 üzenetére
Nexus 4 még nem kapható sehol sem?
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #21594 üzenetére
Én is.
App Remover.zip ez jött le, és ebben van a App_Remover_v2.2.0_mgTerminator.zip
Utóbbival ment a telepítés, vagyis azzal indult, vagy hogy mondjam, érted.
Vissza kell raknom a slimet, az bajnok volt, ergo mindent visz memóriakezelésben.
Biztos vagyok pedig benne, ha a sok felesleges appot ki lehetne szedni a miuiból, simán használható lenne NS-en is. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #21591 üzenetére
Hát, egyszer alapban zip, az már tömörített, és egyszer be van még1x zipelve
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #21578 üzenetére
MIUI : 2.1.2 alap, AIR kernellel.
370-460 mb között ingázik "kiherélve", de nem röccen meg, érdekes. Most ma tesztelem.
Felraktam mellé egy memory programocskát, ami nem tudom mit csinál a háttérben, de egyelőre smooth a rendszer. -
válasz
forintuser #21573 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy te váltanál? Bár valamiért úgy érzem, hogy nem. :-)
-
válasz
forintuser #21571 üzenetére
Hali!
Ez az, hogy nem tudok dönteni. Jó forrásból venném, vodásan, garival. Olvasgattam a topicját, lehetnek hibái, de, ha garis, akkor nincs nagy gond szerintem.
Üdv!
-
fokukac
nagyúr
válasz
forintuser #21498 üzenetére
elméletem szerint itt magyarisztánban inkább a 120-150k tartományban fog indulni az ára...
-
defymoto
senior tag
válasz
forintuser #21498 üzenetére
Az sajnos sokkal drágább mint amennyi az anyagi keretem
-
defymoto
senior tag
válasz
forintuser #21496 üzenetére
Azt mennyiért lehet legolcsóbban beszerezni?
-
Szmoki
senior tag
válasz
forintuser #20999 üzenetére
köszi,csak másnaposan nem megy a gondolkodás
-
Szmoki
senior tag
válasz
forintuser #20997 üzenetére
nekem play nem talált
-
válasz
forintuser #20986 üzenetére
Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #20972 üzenetére
A találatok kicsik. Tehát ha T9-ben keresel, kiadja a találatokat a kis fekete sávra, na ott próbáld meg eltalálni macskakövön bumszli ujjal a kívánt nevet.
(Mondjuk most is ez a bajom AOKP-val, de itt még normál DPI a méret, slimben ez még kisebb)Screenshotot nem tudok, nagyon régen volt fent, de pont emiatt nem tudtam használni.
Mondjuk megoldás lehet az exdialer használata. Le is töltöttem volna most az új romot, de 404 a tárhely, nem jön le a slimromAkksi baj:
Igen, ezeket valóban érdemes letiltani, nálam ez az első rom telepítésnél.
Illetve mgTerminator leírása a fényerővel kapcsolatban.
Nagyon sokat számít!!!
Fényerő beállítás -
FőDudu
veterán
válasz
forintuser #20972 üzenetére
Ezzel mi a gond?
Autoban tarcsazni meg jobb. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #20960 üzenetére
Slim nálam is nagyon bejött, csak vezetés közben annyira pici a tárcsázó, hogy lehetetlen tárcsázni vele.
Ha azt ki lehetne tenni normál méretre, nekem nagyot ütne -
kasee
aktív tag
válasz
forintuser #20960 üzenetére
Nálam a Cm10 4.1.2 csalódás, eléggé akadozik, régebbi nightlyt frissitettem.
-
RexpecT
addikt
válasz
forintuser #20414 üzenetére
Igazából néha játéknál jönne jól egy kis sebesség, például valamelyik nap feltettem ezt az ingyenes játékot, de szeret akadozni. Esetleg akinek nem gyári JB-je van az megnézhetné, hogy neki is akad-e.
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #19392 üzenetére
Ez nem angol kérdése mert a nyelvi file megvan! Csak át kell alakítani.
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #19390 üzenetére
Ugye köztudott
az apk-ban van a values mappa. Abban file-ok. Három fontos a nyelveknél. Név szerint:
arrays.xml
plurals.xml
string.xmlMindig ezekkel kell dolgozni amikor beleteszi a nyelvet valaki egy alkalmazásba.
A MiCode forráskódban úgy néz ki a dolog hogy csak string van. És abban az egy fileban van benne megjegyzésekkel hogy mely sorok a build folyamán milyen file-ba kerül.
pl:Ez azt jelenti hogy több ezer, de szerintem több tízezer kódsor szerkesztéséről lenne szó
Nem tudom beválalná-e valakiBocs az offért de lehet hogy valakinek ez érdekes infó volt.
-
gabor72
aktív tag
válasz
forintuser #19315 üzenetére
Tegnap fél 2-ig romoltam, már zsibbadok tőle.
Talán a jövő héten
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #19235 üzenetére
Evvel az a probléma hogy rajtad kívül nem jelzett senki hogy segíteni. Kettem még mindig kevesen lennénk. De ha van kedved belevágni akko rhétvégén megcsinálom.
Viszont ha újra indulna a miui.hu akkor nem kellene abbahagyni.Na meg persze még a szerverbérlés költsége is ott van!
-
toto0569
addikt
válasz
forintuser #19231 üzenetére
ha van mentésed (Miui backup) ami persze még Magyarított rom volt ,akkor az Magyarra fordítja ha visszarakod.Én ezt vettem észre az SGS2-nél,lehet ,hogy itt is működik.
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #19227 üzenetére
-
lord.lakli
őstag
válasz
forintuser #19074 üzenetére
Köszi, akkor már megy is fel.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
forintuser #19028 üzenetére
Nem akartam bukni (sokat) a Nexin, főként ezért adtam el
(62k volt Dominoban, plusz akkuval+tokkal+IS-del 65k-ért ment el.) Nem tudom, de nem is szeretném kipróbálni
A következő telefonom valószínűleg Samsung lesz, főleg a gari miatt
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
forintuser #19024 üzenetére
Időnként benézek
Működik jól, nincsen buherálva (), kicsit duálkór, meg htc, meg 540x960, meg 1GB RAM...
berojocy: az első linkemen megtalálod a választ.
mp
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #18601 üzenetére
Ja, akkor talán nyissa fel, majd cwm és mehet a TSM felfele. Csak előtte olvassa át mondjuk Dzsuri89 leírását.
Ha olvassa, akkor az 1. hsz-be megtalálja.
-
STé
csendes tag
válasz
forintuser #18529 üzenetére
Tudnál ajánlani olyan oldalt, ahol az ismerkedést elkezdhetném?
-
STé
csendes tag
válasz
forintuser #18523 üzenetére
végülis ez lett, factory reset után wifin OTA jött is. Frissítés lement, rendszer bootol.
köszönöm a tanácsot. -
STé
csendes tag
válasz
forintuser #18519 üzenetére
Végülis elvi akadálya nincs természetesen, csak igen szeretnék egy vadi új tiszta,
teljesen orig rendszer tulaja lenni, nem egy már belakottat felpacth-elni.
Ez vált be, nem is éreztem lassulásokat a korábbi frissítések esetén, mint itt mások.
Ha lenne full rom, az lenne a legjobb persze.Ha van ötletetek, kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm.
-
STé
csendes tag
válasz
forintuser #18514 üzenetére
Teljesen gyári 4.0.4, gyári Recovery, és a [link] menne fel. A zip-et felraktam az SD-re.
A fenti hibával akad el. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18509 üzenetére
Nem próbáltam a Slukk féle JB-t, de elhiszem, hogy Smoothabb, mert az ő romjai meg más főzöttek jóval gyorsabbak, mint a gyárik.
(#18510) defymoto
Nem hiszem el, hogy egy ilyen kis pluszt kellett kivenni ahhoz, hogy jobban fusson a rendszer.Galaxy Nexus-on meghagyták az animációt.
Olyan van nálad, hogy mikor bekapcsolod a képernyőt, akkor a lockscreen előtt bevillan egy másik kép?(#18511) noxon
Sajnos valóban nem lett sokkal smoothabb ez a gyári szösszenet. Biztos lesz jóféle főzött JB rá, aztán akkor élvezhetitek a használható JB-t. -
Sifre
senior tag
válasz
forintuser #18501 üzenetére
Nálam pedig megy, még telefonról is.
-
mandju
senior tag
válasz
forintuser #18464 üzenetére
kösz
-
noxon
őstag
válasz
forintuser #18472 üzenetére
Ja bocsi, oké köszi
de ezt most a kernel installra irtad? mert igy se megy tovább....
-
noxon
őstag
válasz
forintuser #18466 üzenetére
Hóhó matr1x kernelt feltettem és nem megy tovább a google feliratnál, hát hogy van ez akkor??
-
noxon
őstag
válasz
forintuser #18466 üzenetére
Ok, köszi. Kicsit meg lepődtem milyen pik-pak végig ment a telepitése recoveryből, azhittem tovább instalálgatja
Viszont ide miért nem kapolássza vissza marketről a programjaimat? legutóbb stokcról váltva custom romra, szépen visszta tett mindent
-
mandju
senior tag
válasz
forintuser #18459 üzenetére
+5 ezer forintomba került, egy szinte új készülék. Most cserélték garanciában. Az S másfél éves volt...
Mivel a telefon nekem munkaeszköz, nem játszok rajta, főként telefonálásra használom, így a nexus kényelmetlen lett volna... szerintem. Galaxy Sii-t próbáltam, de a mindennapi használatban túl nagy volt.
4"-ban gondolkodtam, ami lecsökkentette a lehetőségeket...
LG Optimus 2x ami ugye támogatottság nélküli...
Galaxy s, ami ugye volt és untam
Nexus S ugyanaz, de mégis újalma.. ahol nincs lehetőség mókolásra...pedig ez a hobbim, engem ez kapcsol ki...
ennyi.
kijelzőről még nem nyilatkoznék.. mert még csak percekre volt a kezemben a telefon. amit elsőre lát az ember, az a kontraszt, ami galaxy s-ben sokkaljobb. A fekete ott tényleg fekete, mint az éjszaka
-
palesz53
senior tag
válasz
forintuser #18283 üzenetére
szerintem vagyunk így páran...
bár a cikkben nem értem a "ráerőszakolják" kifejezést... miért csak a nem létező 4 magos nexus-on futhatna?! azért a gn annyival nincs az xs előtt, hogy ne tudná/tudhatná futtatni simán az xs! meg amúgy is - a mezőny többi tagja (még a 4 magosok is) mikor fogják (ha egyáltalán) megkapni? jövőre? kis túlzással az ics frissítésétől is kiveri a víz a gyártókat... -
joestone
addikt
válasz
forintuser #18222 üzenetére
Egészen mostanáig nem piszkáltam a telót , ezért nem is tűntem fel itt(pedig már egy éve megvan). A kiváncsíság nagy úr és gondoltam , ha a ns -en nem megy az aosp akkor másra még körülményesebb portolni.
A roottal lehetnek bajok , a grafikus részről nem nagyon próbáltam . Az su és a superuser benne van . -
noxon
őstag
válasz
forintuser #18198 üzenetére
Telon nem neteznék, csak tableten... a következőért kérdezem. Nagyon sok tabletben nincs 3G, de telóval meg lehet osztani, azon nem neteznék csak a tableten, ezért kérdeztem, hogy úgy mennyivel jobban fogyasztja a forgalmat.
-
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #18172 üzenetére
Köszi! Fel is tettem a GT kernelt, nagyon gyorsnak tűnik így elsőre. Voodoo ingyenes simán feltelepült és szépen lehet használni, úgyhogy egyszóval eddig remek! Köszi SLUKK
-
ShadowX
őstag
válasz
forintuser #18177 üzenetére
Már megpislantottam...nincs semmi. Rom Toolbox-al is letiltottam a nem használatos appjaimat a startupból. Lehet teljes wipe lesz a vége.
-
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #18165 üzenetére
Szuper, köszi, akkor hétvégén nekiugrok. A progik, beállítások maradnak kernelcserénél?
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #18072 üzenetére
Kíváncsi voltam hogy ír-e valaki valamit. Nekem már jön le de mivel nincs összerakva a gépem, csak egy nyers laptop van előttem ezért kicsit hátráltatja a dolgot.
Mondjuk elég lassú a letöltés. Utanna meglátjuk mit tudok vele kezdeni.
De csodálkozom hogy még egyetlen ROM-sem készült még az xda-n belőle. -
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #18045 üzenetére
Akkor máshogy kérdezem. Ki az aki tudja, hogy merre található az az .apk ami tartalmazza a magyar nyelvű szótárt és egyszerűen telepíthető 4.0.4 alá?
(forintuser csak akkor tegye fel a kezét, ha tudja)
-
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #18039 üzenetére
Nem hülyeség, mert láttam korábban olyan .apk-t amit csak egyszerűen telepíteni kellett és volt magyar szótár.
Ha nem szóltál volna (be) bölcs maradtál volna (nem kell kijelenteni, hogy ilyen NINCS, mert max. te nem tudsz róla...)Arra, hogy szaporítsad a felesleges hozzászólásaidat nincs szükség.
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #18041 üzenetére
Tudom, csak próbáltam poénkodni.
#18033: ...a szemed sem rebben, ha a telefonod nem jut tovább a boot-animációnál.
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #18039 üzenetére
Én nem sírok. Nekem a szemem sem rebben, ha nem jut túl a bootanimáción.
-
Jannn
aktív tag
válasz
forintuser #18037 üzenetére
Köszi a hasznos hozzászólásod... Pont azt írtad le tényként pepitában amit kérdeztem...
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #18025 üzenetére
Gondolom akkor te is érzed a nagy kijelző előnyeit.
Valahogy meg kellene könnyítenem azon a kis telefonon a gépelést. CM7 van fent, de még a gyári billentyű is jobb volt ilyen kis képernyőn. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18018 üzenetére
Vágom, csak azért na...
Elvagyok én az APEX-szal, nagyon faszán teljesít, mondjuk ma úgy merült, mint egy tengeralattjáró, biztos beakadt valami app. Ha lett volna eszem, hogy tolok egy restartot, miután észrevettem, akkor kibírta volna lemerülés nélkül az otthont.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #18011 üzenetére
Jó hogy lesz CM10, de még végleges CM9 sincs, pedig lassan egy éve kijött az ICS.
-
master90
aktív tag
válasz
forintuser #18015 üzenetére
Megoldódott a probléma!
Leszedtem hozzá innen kitömörítettem és amit tartalmaz azt be kell másolni a tools mappába.
-
noxon
őstag
válasz
forintuser #18011 üzenetére
Aha, majd egyszer.... előbb jönnek a főzött 4.1-ek, remélem APEX rommal is
-
Gzolo
senior tag
válasz
forintuser #17994 üzenetére
Nem kell bele feltétlenül root, nincs szükségem a plusz szolgáltatásokra, amiket lehet vele csinálni. Nyitott bootloader és recovery ami van, annyi módosítás elég nekem. Teljesen gyári rendszert szeretnék egyelőre a JB miatt.
Főleg azért, mert MIUI annyi ramot eszik, hogy például MIUI.hu-t a gyári böngésző nem tudja betölteni, mert ram hiány miatt bezár.
Ha nincs ICS, akkor az ittenei stock 2.3.6-ot szedem majd le.
Azt nem tudom, hogy melyik wipe-okat kéne megcsinálnom a telepítésnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen routert?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest