Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Valóban nem nyomogattam sokat . Alapvetően mint telefon funkcionál (ezért sincsen piszkálva) , viszont sem a 3g sem a BT sem a wifi nem volt kikapcsolva . Zömében telefonálásra és emailek ellenőrzésére használom.Időnként megnézem a híreket rajta . Ugyanezekkel a használati szokásokkal az ICS sem bírta jobban .
@fodudu : Nincs kikapcsolva a wifi , hanem elalszik a teló és ezért alszik a wifi is . Mivel napközben a városban autókázom csak ügyfélnél vagy az irodában csatlakozik wifire. Amúgy meg 3g -n megy. -
joestone
addikt
válasz
Slukkica #18832 üzenetére
A tabon nekem cm9 alatt jogosultságproblémák okozták , hogy nem működött a cm settingsből sem a governor , sem az órajel állítás.
chown system /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq
chown system /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
chown system /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_max_freq
chown system /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_min_freq
chown root.system /sys/devices/system/cpu/mfreq
chmod 220 /sys/devices/system/cpu/mfreq
chown root.system /sys/devices/system/cpu/cpu1/online
chmod 664 /sys/devices/system/cpu/cpu1/onlineIlletve a kernelbe is bele kellett nyúlni, hogy a cm settings lássa a cpu frekiket , az a baj arra már nem emlékszem . Mondjuk ez msm8660 alatt működött , nem tudom a samsung esetében is működik -e.
-
joestone
addikt
válasz
mgTerminator #18308 üzenetére
Vodafone Smarttab 10 (ZTE V11A).
-
joestone
addikt
twrp -t nem próbáltátok ?
Nekem nem volt vele semmi bajom sem a zte smarttabon , sem a nexuson . -
joestone
addikt
válasz
kolosanyi #18240 üzenetére
Ami biztos , hogy kell még faragni a romon . A wifi nekem kicsit bugosnak tűnik , szerintem a kamera sem százas , mert az arcfelismerés alapú feloldás nem működik . Olyan mintha nem indítaná el a kamerát időben amikor feloldásra kerül a sor.
Mondjuk sok fejlesztési idő nincs még ebben a romban , mert csak a hétvégét szántam rá .Persze ha a wifin kívűl valaki vmilyen hibával találkozik akkor jelezze . Az akkufogyáson is biztosan lehetne faragni, azt el tudom képzelni , hogy a power_profile.xml beállítása megoldhatja némi egyéb tuninggal karöltve. -
joestone
addikt
válasz
forintuser #18222 üzenetére
Egészen mostanáig nem piszkáltam a telót , ezért nem is tűntem fel itt(pedig már egy éve megvan). A kiváncsíság nagy úr és gondoltam , ha a ns -en nem megy az aosp akkor másra még körülményesebb portolni.
A roottal lehetnek bajok , a grafikus részről nem nagyon próbáltam . Az su és a superuser benne van . -
joestone
addikt
Sziasztok !
Fordítottam egy JB 4.1.1 romot az AOSP forráskódjából (JRO03C). Akinek van kedve kipróbálhatja . A csomag tartalmazza a google appokat is. Telepítését TWRP 2.1. recoveryből csináltam , de cwm -et használva is kell működjön.
A gyári kernel forráskódját használtam a gyári konfig minimális módosításával , hogy az AOSP device konfigjának megfeleljen . Nem wext -et használ hanem NL80211 -et és nem a bcm4329 a wifi modul hanem a bcmdhd. A szükséges nem opensource fájlok a 4.0.4 gyári romból származnak beleértve a hwcomposer modult is(lusta voltam kikeresni az okát miért nincs kép az aosp -ben lévőt használva). A rom rootolt és nem odexelt , az adb is root módban fut. Hosszú távú teszteket nem csináltam alapvetően ki akartam próbálni a JB -t míg megérkezik a hivatalos OTA. Próbáltam az xda -s verziókat , de az egyikben a kamera nem működött a másikban az usb .A romban ami nem működő rész van az a wifin keresztüli internetmegosztás . Maga a funkció bekapcsol de a NB nem látta . A rom nem a legacy kamera appot használja és igyekeztem csak a proprietary-blobs.txt -ben lévő fájlokat használni az ICS -ből a többi forrásból fordult. Logcatban vannak hibák (Trace és Wvmextractor) , de igyekeztem minnél jobban kiküszöbölni ezeket.
Az AOSP forrásában az sdcard.c fájlt módosítottam , hogy a régi módon a /mnt/sdcard legyen az sd (természetesen az overlay storage_list.xmlje és a vold.fstab valamint init.herring.rc is módosult) . A wifi az AOSP firmware fájljait használja .
Letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest