Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz
mrdavid #14097 üzenetére
Hát elég sokat olvasgattam utána. Igazából ez a gyártási technologia során keletkező szórásból adódik, hogy nem teljesen egyformák a procik, de ez természetes az asztali gép procinál is így van. Semmiféle előnnyel vagy hátránnyal nem jár, csupán a processzor alap feszültsége nem teljesen azonos, azaz más az 1-es a 2-es és igy tovább fogyasztása. Tuningnál vagy undervoltolásnál van csupán jelentősége mert mindegyik más feszültséggel megy jobban. Én kb ennyit tudtam megállapítani. Javitson ki aki esetleg jobban tájékozott ebben a témában.
-
csaby9
tag
válasz
mrdavid #14064 üzenetére
Szerintem minden n5 egyformán melegszik, az enyém is rendesen meleg ha játszom vele. Talán a többség nem játékra használja, normál használat mellett pedig nem melegszik. Normál használat alatt értsd telefonálás net. Szerintem ez nem garanciás gond, de egyéne válogatja ki mit gondol, ha te úgy érzed nem normális akkor próbáld meg mit mond a szerviz.Állítólag van védelem a telefonban túlmelegedéskor vissza veszi a processzor teljesítményét, ha pedig nem volt érezhető teljesítmény csökkenés akkor ha van védelem, az szerint még nem volt elég meleg.
-
csaby9
tag
válasz
mrdavid #14057 üzenetére
Nem normális, de mégis ez van. Képzeld el van egy négy magos 2300mhz- es proci amit nem hűt semmi, ez ha pörög rendesen, márpedig pörög akkor az melegszik is. Amugy 50-60 fok egy processzornak nem olyan vészesen sok, viszont kézzel már fórónak érzed. Számítógépben ha felraksz egy cpu vidget-et ott is láthatod mennyire melegszik mondjuk játéknál, pedig ott még venti is hűti.
-
Lecs@
addikt
válasz
mrdavid #11658 üzenetére
2 órán keresztül próbálkoztam mindennel. Mindent töröltem mindenhonnan, ami LG - vel kapcsolatos. C / System32 , programfiles, mindenhonnan mindent ami driver. , de Nexus5 illesztőprogi nem települt. Jobb klikk, nem is talált hozzá.Újra felraktam LG mobildriver zipet, illetve bemásoltam a legfrissebb latest_usb_driver_windows.zip tartalmát ide : C:\Windows\System32. Tényleg nem tudom pontosan, mi tett jót neki, de helyrejött a dolog...Szerintem a 2 db Nexus5 zavarta meg az illesztőprogikat.
A lényeg, pontos leírást nem tudok, annyi mindent próbáltam.
-
nash2
tag
-
DeathAdder
veterán
válasz
mrdavid #11217 üzenetére
Értem, köszi
NTonee - Engem nem zavar, ha világít, éppen, hogy tetszik is. Megszoktam már, mert a gépem is egész éjjel bevilágítja a szobát
Lehet láma kérdés, de a Qi töltést befolyásolhatja a telefon rom-ja, ill. ha a készülék kikapcsolt állapotban van akkor is tölti?
-
NTonee
veterán
válasz
mrdavid #11212 üzenetére
a gyártói galériában lévő képeken baromi bénán néz ki szerintem, hogy egy ekkora serpenyő van az emberek csuklóján. Ennél egy kicsit kisebb kellene. De egyébként a Balogh Gábor által elképzelt óra még mindig jobban tetszik.
-
gabro0
őstag
válasz
mrdavid #10973 üzenetére
Nálam az FB app görgetés közben nemhogy laggol, konkrétan akad, a Play Store-ról nem is beszélve
De a Google Asszisztens is, amikor a tetejére vagy az aljára érek (bár ezt több ismerősömnek mutattam, ők ezt elnézték)Nem tudom mi lehet a gond, stock minden, de a kernelcsere sem segített
-
rjg
őstag
válasz
mrdavid #10545 üzenetére
Én is tegnap este aktiváltam be, de hiába vettem ki a pipát az Intelli3G elől az xposed moduloknál, az is a futó alkalmazások között volt, újraindítás után is. Lehet, hogy véletlen, de ma nekem is extrém sz@r akkuidőt produkált a telefon, 18h-kor 7%-on voltam, máskor ugyanilyen felhasználással 30% körül. Holnap kap még egy esélyt a SmartRadio, ha nincs változás, megy vissza az Intelli3G.
Szerk:
(#10547) horvathkrisz 32GB-ost használok, a Partnero-tól vásárolva. -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
mrdavid #10380 üzenetére
Trinity kernel ezt tedd fel. stock on vagyok +Gravity
-
D80
tag
válasz
mrdavid #10369 üzenetére
Szervízbe szerintem elhamarkodott lépés lenne küldeni!
Megnéztem nálam a CPU 32 fokos nyugalmi állapotban, szóval a 36,2-t nem tartom olyan veszettül magasnak!
Nem lehet hogy wifire lépett és frissített, de mire ránéztél végzett?Mostanában mindenki a Gravityboxra panaszkodik, de nálam hónapok óta hibátlanul teszi a dolgát Stock + Franco társaságában.
-
mmarta
senior tag
válasz
mrdavid #10071 üzenetére
Én tökéletesen meg vagyok a Nillkin töltővel elégedve.
Amikor ráteszem a telefont nem is látszik a kék fény csak egy picit az egyik oldalon, ha odahajolok, hiszen hosszában teljesen, széltében pedig az egyik oldalon kb fél cm-t lóg ki a töltő úgy 2cm hosszan. Gyakorlatilag eltűnik a teló alatt. Sejtelmes a világítása, az asztalról verődik vissza a fény. -
( V )
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest