- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
válasz
Sotyks94 #18315 üzenetére
Jelenleg Be-On-Road, ez ingyenes és offline, de a házszámokat nem ismeri. Viszont az egész bolygót megkapjuk
Előtte a 3 betűs navit használtam. Teljesen jól ment, csak lusta voltam vissza tenni, inkább letöltöttem egyet a store-ból
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
válasz
slice14 #18231 üzenetére
Üdv!
Én is tőlük vettem májusban az N5-öt. 2év teljes körű gari van rá. eMag garancia, bár a dobozban benne volt egy hivatalos LG garancia papír, románul. Ha rossz szólsz nekik, érte jönnek, elviszik. Gondolom romániába viszik vissza, és ottani LG szerviz foglalkozik vele, nem véletlenül van hozzá lg gar papír. Természetesen ezt ingyen a garancia idő alatt.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
horvathkrisz #16855 üzenetére
Ehh, szerintem nem annyira
De most komolyan, közel azonos minőségű képeket lehet vele lőni, mint az i5S-sel.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
DeathAdder #16852 üzenetére
No. 1.
Kár hogy kihagyták. Simán felveszi a versenyt.
-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a képeim miért duplázodnak, négyszereződnek? Google Fotókban nézem őket. Be van kapcsolva az automentés, de eddig nem csinálta. Full stock 4.4.3 fut
-
jaszy91
aktív tag
válasz
maggi1886076 #16312 üzenetére
Csak erről szólt?
Kitettem egy screenshot-ot és kész. Ezen kívül semmi más nem volt az Antutu-val kapcsolatban.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
maggi1886076 #16301 üzenetére
Ja, két kézzel
Nem, kíváncsiságból futtattam le. Egyáltalán nem izgat.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
GrooveHero #16207 üzenetére
GB+ xposed eltüntetése kell, root és bl maradhat.
Más: Antutu 30113 pontot hozott 4.4.3 alatt
-
jaszy91
aktív tag
Szia
Felszeretném tenni a 4.4.3-at, de nem sikerül. Úgy csináltam ahogy leírtad
1. Letöltöd a legfrissebb gyári romot Link !
2. Kicsomagolod az asztalon lévő nexus mappába !
3. Telefont kikapcsolod "majd hangerő le" + "bekapcs." bejön a FastBoot (zöld robot) és csatlakoztatod az USB -re !
4. Win. kereső cmd (parancssor) elindítod és beírod ezeket a parancsokat :
cd Desktop > Enter !
cd nexus > Enter !
végül flash-all.bat > Enter és elindul a telepítés !
5. Örülsz ...De semmi. Mit csinálhattam rosszul?
-
jaszy91
aktív tag
Tudnátok ajánlani belebújtatós tokot? Normális, igazi bőr tok kellene. Most csak egy Spigen Neo Hybrid van rajta. De kellene egy belebújos is
A ki-be vételtől kophat a telefon éle, alja?
-
jaszy91
aktív tag
Jött valakinek már 4.4.3-as update?
-
jaszy91
aktív tag
válasz
DeathAdder #15187 üzenetére
A Qi töltő elkezdte kinyírni az aksit
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Nektek mennyit bír a telótok egy feltöltéssel?
-
jaszy91
aktív tag
Használ valamelyik őtök virusìrtót? Használ vagy csak a RAM-ot zabálja?
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Véletlenül nem tudja valaki, hogy kell mappázni vagy csak simán egyéni sorrendbe rendezni az alkalmazásokat a menüben?
-
jaszy91
aktív tag
válasz
GrooveHero #14644 üzenetére
Jééé tényleg...
Nagyon reggel van
Vezeték nélküli töltés mennyire tesz neki jót? Tudtok elfogatható áron dokkolót hozzá, amit lehet kapni Mo.-n?
-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap én is tulaja lettem egy Nexus 5-nek. Ez az első okostelefonom, viszont családban van jó pár, így viszonyítási alapom is van. Azt kell mondanom, eddig veri mindegyik
-
jaszy91
aktív tag
Örömmel jelzem, hogy szerdán én is Nexus 5 tulaj leszek
-
jaszy91
aktív tag
Most készülök N5-öt venni, és két helyen találtam jó árban.
Firstphone - 110.000Ft, 1 év gyári garival
eMag - 110.000Ft, 2 év azt hiszem ez bolti gari, de nem biztosTi melyiket választanátok? eMag mennyire megbízható garancia szempontjából?
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Kedves MediaMarkt!
LG Nexus 5 iránt érdeklődnék, hogy az Önök által forgalmazott termékre milyen garancia vonatkozik és hány év?
Üdvözlettel,
PéterVálasz:
Tisztelt Jászfalusi Péter!Köszönjük megkeresését!
Az Ön által kérdezett készüléket 1 év gyártói garanciával forgalmazzuk.Esetleges további kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
-
jaszy91
aktív tag
-
jaszy91
aktív tag
Sziasztok!
Sok gondolkodás, és teszt, valamint olvasgatás után úgy néz ki, hogy Nexus5-öt veszek májusban. Bár még benne van a pakliban a Sony Xperia Z1 Compact. Nehéz na...
Szóval 2 hely eset szóba, ahol venném. Az egyik osztrák MM-ben 380 EUR most a 16GB-os verzió. Másik pedig az Expansys, ott 118.000-120.000 Ft a 32GB-os, azt is tudom h LG gari jár hozzá, csak azt nem hogy hány év, 1 vagy 2 év?
-
jaszy91
aktív tag
Ha valaki most szeretne N5-öt venni, épp akciós az eMag-nál. 2 év gyári garanciával.
-
jaszy91
aktív tag
Akkor vegyél Sony Xperia SP-t, már 85-ért van gyári garanciával.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
hakydakillah #3008 üzenetére
Nem, mivel play store-os. Ezért csak a németeknél lehet javítani.
-
jaszy91
aktív tag
Amúgy a Partnerónál is van gyári garanciás teló. Fel kell hívni őket és érdeklődni az aktuális teló után, hogy bolti, vagy gyári.
-
jaszy91
aktív tag
válasz
hakydakillah #2622 üzenetére
Színt már te tudod, fehérnél a teló oldala fényes fekete, felül a hangszóró pedig fehér
-
jaszy91
aktív tag
válasz
hakydakillah #2618 üzenetére
Mikor én vettem tesómnak az Xperia V-t tőlük, akkor utána jártam boltnak. Teljesen korrekt, megbízható, és a honlapon is írják hogy gyári csomagolást kapsz. Esetleg ha UK, vagy egyéb más töltő, akkor mellékelnek átalakítót hozzá.
Most ezer emberből 3-4- aki szidja, akkor lehet h nem a bolttal van a gond, hanem azok hozzáállásával.
Szerk: amúgy oda van írva h D821-es, szóval nem USA LTE-s
-
jaszy91
aktív tag
válasz
zsirfecske #2505 üzenetére
Szolgáltató más tészta, ott valamivel olajozottabb a helyzet. Nem azt mondom, hogy tökéletesek, de a rosszabbik szar közül, a jobbikat kell választani, ha nincs (esetleg türelmetlen valaki) más.
-
jaszy91
aktív tag
Mivel 1+2év gari van, az a +2 kuka, mert szoftveres garancia csak parasztvakítás. 1 évet áll a bolt, mivel ők állják, nem a gyártó, így ha valami baj van, akkor küzdhetsz velük rendesen. Meg még neked kell magyarázkodnod, hogy de ez garanciás csere/javítás. De ne legyen igazam.
Ebből a szempontból jobb a Partnero, mert nálunk eddig minden simán ment, a még garancia időn belül volt a történet. Esetleg még a B-TEL
-
jaszy91
aktív tag
válasz
#01696768 #2475 üzenetére
Amúgy igen, értem hogy miért mondtad. Én is arra várok, hogy legyen 32GB-os hivatalos garival, jó áron. Szerintem az a jó ár osztrákoknál lesz
Szívesen meg venném a 16-osat is, de félek hogy kevés lesz, és ha kevés lesz, akkor nincs microSD, szóval inkább a 32-esre szavazom.
Most néztem Expansys-t, ott is csak előrendeléssel van 32-es, kérdés mikorra jönne meg.
-
jaszy91
aktív tag
Partnero-nál 32GB-os, igaz hogy bolti garis, de sufni gsm-k közül egyik legmegbízhatóbb (szerintem)
-
jaszy91
aktív tag
válasz
GrooveHero #2101 üzenetére
Nem a készülékkel van a baj, hanem a szoftverben még van pár bug, de azokat meg frissítésekkel javítani fogják.
-
jaszy91
aktív tag
Egy picit még drága, de legalább hivatalos Extreme Digital
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged