- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Algotis #20470 üzenetére
Alaplapcserét olcsóbban mint 30-40k szerintem nem úszod meg ... szóval még ha 55k -ért is adod el, még teszel hozzá 30k -t és veszel egy zsír újat ennyi ! lehet hogy pont egy olyan felhasználó veszi meg aki olcsóbban megtudja csináltatni (csinálni) így neki és neked is jobban megéri !
-
atillaahun
veterán
válasz
Algotis #20458 üzenetére
Most tényleg beázott, vagy csak szivatnak?
Mennyire volt nagy meleg kint? Érte közvetlen nap?
Százból egy egyébként lehet ilyen, hogy valami alkatrész gyengébbre sikerült és ezért néha kinyúvad.Kb. ilyenkor látszik meg a különbség a garanciák között, LG szerintem jó eséllyel cserél benne egy alaplapot különösebb kötekedés nélkül (N4 topic-ban volt már rá példa), gsm bolt meg legfeljebb megmosolyog, hogy na ne szórakozzá má.
De valóban igaz, hogy ha ezt számszerűsíteni akarnánk akkor 100-ból 1-nél egy 100k-s telefon esetén 1k felárat érne meg a gyári gari, nem 30k-t. -
noorbertt
őstag
válasz
Algotis #20241 üzenetére
Ha mindenki azt irja h ugyan ezt tapasztaljak mint te akkor jobb lesz? Vagy ha csak neked van akkor mi van? Ha nem tetszik ne itt sirj, vedd fel a kapcsolatot a forgalmazoval es garanciat ervenyesiteni kell ha tudod. Vagy keress egy masik alternativat ahol nem ilyen a fenykepezo mikor egy sotet szobaban lampat fenykepezed..
-
Just486
senior tag
válasz
Algotis #20241 üzenetére
Hát pedig egyre inkább úgy tűnik hogy csak a saját magad szórakoztatására csinálod ezt.. hónapok óta fotózol bele a direkt fénybe, aztán kérdezgeted itt hogy normális -e, hogy tükröződik.. holott elsőre is egyértelműen le lett írva, hogy igen b+ normális. Ha maszatos a lencse akkor azért, ha meg tiszta akkor az optika gyengesége miatt. Vagy te még életedben nem láttál ezen kívül tükröződést és fénytörést? Szerinted miért alapszabály a fotózásban, hogy fénnyel szemben soha?
-
atillaahun
veterán
válasz
Algotis #19019 üzenetére
Ez nem hiba. Ha egy 5 km-re (csak mondtam egy számot) lévő adótoronyra vagytok csatlakozva és a GPS nincs bekapcsolva, akkor ugyan honnan tudná meghatározni a helyzeted?
Legfeljebb a torony hatósugarát nem ismeri pontosan, de szerintem már az is komoly, hogy kb. minden toronynak ismeri a helyzetét a G, mert ezek azért szintén nem nyilvános adatok, biztos szépen pengetett érte a szolgáltatóknak. -
atillaahun
veterán
válasz
Algotis #19016 üzenetére
Nem minden WiFi van szükségszerűen a G rendszerében. Ahhoz először valakinek kell ott GPS jelet fognia, hogy össze tudja párosítani és rárakni a térképre. Szerintem ha belövöd a GPS-t és engedélyezve vannak a helyinfó megosztások, majd kinyomod a GPS-t, akkor elméletben már csak WiFi alapján is jól kéne hogy berakjon. Bár nem tudom a cellainfót vagy WiFi-t érzi-e magasabbrendűnek, illetve hogy mennyi a feltöltött adatok átfutási ideje.
-
mmarta
senior tag
válasz
Algotis #18639 üzenetére
Szerintem az függ attól, hogy milyen csomagod van. Nekem All in M van itt 10/2 Mbit a sebesség.
Kártyásra pedig megint más a sebesség. -
atillaahun
veterán
válasz
Algotis #18370 üzenetére
Hááth, ez a 2 óra tényleg elég karcsúnak tűnik. Hacsak nem volt maxra tolva a fényerő, azért egy 3 órát el kellene szerintem mennie.
Bár én 95% WiFi-t használok úgyhogy nem tudom ezt pontosan megmondani.Más.
Távolságérzékelős bekapcsoláshoz a Smart Screen Off Pro-t használom. Egy hibája van csak, hogy kicsit szétcseszi a gyári akkustatot. de az végülis alapból egy szemétdomb, úgyhogy annyira nem kár érte. Egyébként stabilan 1% alatt fogyaszt. -
DeathAdder
veterán
válasz
Algotis #16610 üzenetére
Nemtom, nekem a műszerfalon utazott az autón fél napon át (nanopadon) forró volt mint állat, de kutyabaja.
PC nálam nyáron terhelés alatt 98+ fok (igen gyenge a hűtőm még sok az OC), de már több mint 5 éve így megy több mint 50% OC-vel, de kutyabaja
Haverom laptopja 110 fokos CPU, kutyabaja már évek óta....
-
Davzone
senior tag
válasz
Algotis #16423 üzenetére
Nekem állandóan kifagy ha a hdr+t bekapcsolo m, utána bármit állítok FCzik.
Se kikapcsolni nem tudom a hdr+-t se váltani front kamerára.
Clear data után ujra elinditva megintjó amig a hdr+t be nem kepcsolom...
4.4.3 óta. reportokat küldjetek FCnél mindnképp, még ha nem írtok bele semmit sem!!! -
-
Chalez
őstag
válasz
Algotis #15235 üzenetére
Minden N5 ilyen, vagy ezek ilyen sz.rabb példányok? Amúgy persze meg vagyok elégedve a teló sebességével, sőt... viszont akkor a komolyabb 3D játékoknál várható,h előjön ez a jelenség? Azért ez gáz, ha nincs rá valami megoldás... :/ Gondolom anno az alacsony Antutu pontszám is ezért volt már az N5 korszak elején. Nem erre számítottam vásárlás előtt... :/
-
Just486
senior tag
-
Picco
addikt
válasz
Algotis #13923 üzenetére
CPU Spy megy root nelkul is...asszem
az tuti mutatja legalabb a deep sleep-et.
Greenify jo cucc, ha rootra szanod magad emlekezz ra.mrdavid: a baj a kernelekkel h hetente valtoznak es mivel a nepszerubbekbol jon heti min. 2 update, egy honapos hasznalat utan is erosen vegyes lehet a kep...plane amikor franco/faux bal labbal kel fel
-
Jadro
veterán
válasz
Algotis #13914 üzenetére
Mindenki a kijelzőidőn rugózik, de azért nem mindegy hogy van az meg. Ez csak egy kiragadott tétel a sok közül. Pl reggel ha bekapcsolom és merülésig filmezek, akkor lehet hogy megvan a 4 óra, de ha használom nap végéig, akkor nem fog összejönni a 4 óra.Az sem mindegy, hogy éppen milyen fényerőn megy amikor be van kapcsolva és ezt nem statisztikázza ugye semmi. Akkor is más a helyzet - nem is kicsit - ha divx-es avit nézel vagy ha 720p-s filmet. Szóval ez a 4 óra kijelző idő elég szabadon értelmezhető, kár is ilyenen rágódni
Amit tehetsz, az az, hogy megnézed hogy van-e deep sleep és ha van akkor nincs beakadás. Amit lehet kilősz greenify használatával, illetve ha nem muszáj nem használsz 3G-t.
Én mondjuk nem kapcsolgatok soha semmit, mert azért telefon hogy kiszolgáljon, de a greenify-t feltettem.
A töltő pedig marha gyorsan tölt
-
Picco
addikt
válasz
Algotis #13917 üzenetére
ez olyan mintha belelepnel egy szogbe es utana labonloned magad a soretessel, eselyed sem lesz kitalalni h mitol merul ennyire
Custom kernelek nagyon ritkan eredmenyeznek kedvezobb fogyasztast kompromisszumok nelkul(tapasztalataim szerint) Nekem mindig volt valami ami nem stimmelt hosszu tavon, pedig nexus 4hez aztan volt rom es kernel is szarasig.
En a helyedbe feltennek valami wakelock detectort tuti van olyan ami root nelkul is hasznalhato valamennyire, ebben a tobbiek segitenek, nekem mindig elso dolgom volt nyitni/rootolni, igy nincs tapasztalatom.
Bl nyitas, formatalas, root -ez megoldana a problemaidat, de nem fog kiderulni h mi volt a gebasz. Szerintem elobbutobb ugy is rootolod majd, ha mas nem gravitybox vagy valami egyeb indok miatt. -
kovadika
őstag
válasz
Algotis #13910 üzenetére
Jah, ez átlagos. 4 óra kijelző idő kis szerencsével megvan, ha wifi, meg mobilnet van végig.
Elnéztem. Nekem ez kicsit harmatos. Bár többet használom wifin. Wifin 100-ról 0-ra kb 4 óra kijelzőidővel lehet lemeríteni. Mobilnettel valószínűleg karcsúbb. 3-3,5-nek úgy is meg kéne lennie. Mondjuk ha a kijelző 100%-ot súrolta, ami kinti fényben megeshet. A messenger is nagyon zabál. Annyira gáz ez az akkumulátor amúgy. Felfoghatatlan számomra, hogy kúrhatták így el. Aztán jöhetnek a fanboyok, hogy már pedig ez így jó. Nem így van. -
Picco
addikt
válasz
Algotis #13885 üzenetére
ez igy pont hatareset szerintem. csekkold battery ful alatt h valami zabalt e irrealisan sokat, illetve ha van root akkor dobj fel valami akksi figyelo progit, mint pl better battery stats, az segit. hozzatennem en eleg sok progit hasznalok, de kitkat ota kb 2 alkalommal volt osszesen h valami beragadt. regebben nex4-el szivtam eleg sokat beragado programokkal, foleg custom rom alatt, ezert is tertem vissza stockra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged