- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leelou
tag
válasz
csaby9 #32802 üzenetére
Értem. Hát, kíváncsi vagyok. Ennyi pénzbe nem szakadok bele, ha mégse válna be.
Még egy kérdés (ne nézzetek lámának). Hogy lehet azt beállítani, hogy ne a hangouts legyen az alapértelmezett sms küldő-fogadó felület? Mert a beállításoknál, ha rátapintok erre a lehetőségre, konkrétan nem is ad fel más lehetőséget, így csak leokézni tudom. A 4.4.4.-ben ez már minden telefonon ilyen vagy csak én vagyok béna?
-
akela91
addikt
válasz
csaby9 #31791 üzenetére
Többen írták ugyanezt a problémát mint ami nekem van, tehát nem hiszem hogy én fényképezek rosszul, vagy használom rosszul a zseblámpát. Szűz 5.0 után is jelentkezett a probléma, tehát nem más app teszi ezt. Örülnék ha rájönne valaki, hogyan fixálható. No meg az akksi használatban az "egyéb" is igen zavaró, sajnos 1-2 nap a héten ez a bug is előkerül. (én ez ta camera-daemon -nak a számlájára írom, mert 4.4-en is tapasztaltam)
-
tybsen
addikt
válasz
csaby9 #22012 üzenetére
Koszi
en valamiert nem talaltam, harom-negy hete kerestem utoljara, azota nem is neztem szet, vagy csak multkor nem voltam eleg kitarto. Koszi
(#22000) LógaGéza: igen koszi, megy akar egy tű tompa felevel is, nem a mivel-vegyem-ki a gond, hanem az, hogy elhagytam a kis fekete tűt es megint olyat szeretnek, mert zavar, h nincs meg.
multkor szereztem egy iphone-hoz valot (valami utangyartott gondolom), de az meg tul vastag volt es nem tudtam betolni.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
csaby9 #20806 üzenetére
Azért ez az EFS dolog nem annyira egyértelmű még mindig.
A Total Commanderrel látom a /sdcard/EFS_Backup mappát is. Viszont kimásolni nem tudom mert a jogosultságok olyanok hogy nem lehet látni kívülről (744). Mást nem tudtam csinálni mint TC-ben a megosztást választottam és emailben elküldtem magamnak. Így tudtam lementeni...
Viszont nem hiszem hogy ez lenne az egyetlen megoldás. Van itt valaki aki lementette már az EFS-t?
Továbbra is érdekel hogy milyen módszerrel tudtátok leszedni? -
-
Just486
senior tag
válasz
csaby9 #14061 üzenetére
Azért ebben a cikkben a kijelentést, hogy LiPo akkut csak a saját töltőjével szabad tölteni erősen megkérdőjelezném. A töltéshez használt feszültség már évek óta 5 V, a felvett töltőáramot (és ezzel együtt azt a speciális töltésáram-karakterisztikát, amit az adott akkumulátor igényel) pedig tudtommal a telefonok határozzák meg, és csak a felvehető maximum érték függ a töltőtől. Egyszóval az én tudomásom szerint mindegy, hogy milyen töltővel töltik a Lithium Polymereket.
-
radicspeter1
őstag
válasz
csaby9 #13647 üzenetére
a zipthemer téma fájl a fenti navimhoz amit már mindenki használhat biztonságosan az alkalmazással megfeleő ismerete mellett
Bocsi a kellemetlenségérteathAdder
-
DeathAdder
veterán
válasz
csaby9 #12324 üzenetére
Értem, köszi
"Egyetlen dolgot tudok ajánlani, mégpedig, mielőtt átváltasz art-ra telepíts fel minden programot."
Ezt azért nem értem, mert ugye, ha ART-on van, akkor a programok telepítése közben készül belőlük futtatható állomány, ezzel nő az alkalmazás mérete és telepítési idő is, viszont talán gyorsabban nyílnak meg a programok.
Dalvikon pedig simán az alkalmazás futtatása közben íródik át feldolgozható fájlra (ezért nyílnak meg lassabban elméletileg, mint ART-on) vagy én értelmezem rosszul a dolgotklasszsrac -
Lehet ezt tolom fel most Slim helyett
Kernel csere ajánlott?
-
-
MPite
tag
válasz
csaby9 #11573 üzenetére
Voltam bent Westend Telenorban, nem is hallottak róla, hogy náluk lenne, de nembaj. Mellette a GSM boltban 1500-ért adtak egyet és fel is tették, csak sajnos a fent linkelt Nillkin tok kicsit kikezdte a szélét (de szerencsére visszaragadt), szóval a kettő együtt nem megy
-
DeathAdder
veterán
válasz
csaby9 #11414 üzenetére
Eddig nem sok új telefont vettem, de valahogy N5 -el hosszú távra tervezek, ami parasztlogikámmal az akku szempontjából előny lenne.
Ráadásul a használt piac sem kecsegtet túl sok jóval, de nincs kizárva a használt vétele sem.
Egy Qi töltőre azért beneveznék mindenképp, ha használtat vennék
-
tomiii007
senior tag
válasz
csaby9 #11164 üzenetére
Nekem egyik fóliám se mosható, amelyik meg mosható arra utána még jobban ráragad a porszemcse mire megszárad.... legjobb megoldás ha egy vastag celluxra rágasztani a képernyős részét, és ezáltal a fóliárol az összes nem kívant por szemcse lejön.... én már rengeteg foliat tisztitottam így aamit nem sikerült feltenni buborék,és pormentesen akar 3-4xer is celluxal tisztítottam.
-
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
Mikor kivitte neked a futár kaptál 2 lapot tőlük, egyik a garancia , másik a számla és külön a bontatlan original N5 készüléket? Csak azért kérdem mert írtad hogy a számlán szerepelt a széria szám, ha nem bontják ki a dobozt akkor honnan tudták hogy az adatok telefonnak mi a széria száma? és a legfontosasbb: HOGY TETSZIK??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest