- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
válasz
jaszy91 #16723 üzenetére
oksa köszi!
és amúgy az ilyen h zajlik? előlapi kamerám nem működik, csak kamerát cserélik majd, v egész telót? illetve kb mennyi ideig kell nélkülöznöm a kicsikét? még sose kellett telot gariztatnom, így inkább felmérem előtte a terepet, csakh tudjam mire számítsak..
-
-
twine
veterán
válasz
jaszy91 #15192 üzenetére
A qi töltők általában engedik 2-5%-ot esni az aksit,mikor elkezdik ismét tölteni,,
A hálózati töltő pedig nem,,,(itt már nem tudom pontosan mi történik, csepptöltés,,vagy bármi más)
Amiért DeathAdder azt érezheti, hogy hamarabb esik 100-99re szerintem ezért van,,mert esetleg nem abban a pillanatban veszi le a töltőről amikor 100-ra töltött hanem picivel később, amikor az aksi már veszett 0,x %-ot a töltöttségéből -
leslien
nagyúr
válasz
jaszy91 #14431 üzenetére
firstphone tapasztalat ha estleg oda mész nézd át nagyon
semmi esély Ausztria MM vásárlás? -
w333
félisten
válasz
jaszy91 #13741 üzenetére
Ügyfélszolgálat ... hát inkább "no comment"
Ennyi erővel akár egy kőművest is megkérdezhettél volna
A múltok amikor az N5 -t nyomkodtam, ott volt hogy 24/hó garancia
Sok helyen pl. a T -nél (ők az élen járnak) nagyon nincsenek képben a dolgokkal, és nem is értem hogy mi alapján is alkalmaznak ilyen embereket
-
bakesz23
tag
válasz
jaszy91 #13219 üzenetére
Heti 4 röplabda edzésem van amik 2-2,5 órásak, emellett kondizok naponta 1,5 órát, és heti 3-szor járok futni
nem eszek csokikat se pékárut, kocsmázni meg ilyenek én se járok! De szoktam játszani telefonon gépen stb.. nem sokat de szoktam és szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki játszik pl rr3-mal vagy fifázik.
-
xabfx
tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
jaszy91 #12539 üzenetére
Nekem ezt válaszolta az LG Mo.
Fontos azt tisztázni, hogy ha magánszemélyként vásárol az EU-ban telefont, és erről van számlája, mi forgalmaztunk hasonló készüléket, garanciális dőben van, és garanciális hibája van akkor fogjuk javítani. Amennyiben magyarországi számlával rendelkezik, és az a cég szerezte be az EU-ból a készüléket, amit megvásárolt abban az esetben nem fogjuk csak fizetőben kezelni a terméket, hivatkozva a 151/2003. (IX.22.) kormány rendeletben foglaltakra.
A központi márkaszerviz is az LG központját keresi meg, ezért minden esetben így fogunk eljárni, tehát semmelyik szerviz nincsen abban a hatáskörben hogy döntést hozzon, ezt minden esetben a központ teszi, akivel Mi is egyeztettünk a válaszadást megelőzően.
Expansys EU-s számlát ad. Ill Lg levele szerint mivel ők telefonra tudtommal 1 évet adnak így szerintem csak az első évben fogják javítani. Amúgy ha 16GB is elég nézd meg a firstphone-t ők magyar lg garipapírral adják a telót aszem 110e ft-ért. Ha 32-es kell akkor expansys vagy electronic4you. -
mrdavid
aktív tag
válasz
jaszy91 #11197 üzenetére
igen valszeg rosszak, mert korábban már volt erről szó itt a topikban, én is leveleztem velük már erről, nem gyári a garancia, hanem a Emag saját garija,
de ha esetleg megváltozott akkor én vagyok lemaradva, egy hónapja még így voltTisztelt Dávid Úr,
Az Ön által érdekelt mobiltelefon 24 hónapos bolti garanciával rendelkezik. Amennyiben ezidő alatt a termék meghibásodik, Önnek ki kell töltenie egy úgynevezett “Pick Up and Return” űrlapot, ezután a futár 36 órán belül elveszi Öntől a készüléket, melyet megjavítunk és mihamarabb visszajuttatunk Önhöz, mindez díjmentes.
-
mgy
senior tag
válasz
jaszy91 #4577 üzenetére
Nekem fontos, hogy tisztességes számlát kapjak arról, amit veszek, főleg ha ennyibe kerül. Sajnos kevés olyan üzlet van, ami ezt meg is teszi.
A partnerós gyerek vad számolgatásba kezdett, mikor a számladologra rákérdeztem, az eredmény meg, háááát, nem lett túl versenyképes. Csodálkozom rajta, hogy ezt telefonon keresztül is meg merik csinálni. -
hakydakillah
senior tag
válasz
jaszy91 #2619 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Általában az elégedetlenkedők hallatják a hangukat, nem az elégedett vásárlók. Akkor megyek intézkedni lassan, remélem nem bánom meg.
Már csak egy dilemma maradt – fekete, vagy fehér :-D Mindkét szín nagyon bejövős. Olvastam, hogy az anyaghasználatuk is más. Nem olvastam át az összes kommentet, eddig nem tudni, hogy melyik változat tűnik strapabíróbbnak?
-
zsirfecske
addikt
válasz
jaszy91 #2487 üzenetére
tőlük vettem 2 defy-t anno, egyiknél hangszó típushiba előjött, bevittem gariban. 2 hetet vártam rá (ténél akkoriban ezt 3 nap átfutással intézték), mikor bementem érte a noti led körül hiányzott valami kis elem és átvilágított rajta a fény ahová nem kellett volna. szóltam hogy ez mi, eltelt újabb egy hét és már kész is volt.
-
hcpety
tag
válasz
jaszy91 #2490 üzenetére
Azt a 3-4 hónapot hogyan kaptad meg, az volt a kérdésem. Amúgy nekem a "12 hónap teljes körű" garancia az 12 hónap teljes körű garanciát jelent. Nem szokásom magyarázkodni, ha adott esetben nem lesz igazuk bemegyek személyesen a boltba, de abból már nem lesz köszönet. Nexus 6-ig bírja ki, többi nem érdekel.
-
Kari1
aktív tag
válasz
jaszy91 #2481 üzenetére
Nem is az ár a lényeg hanem hogy fent van és 12.12 van megadva elérhetőségnek. Így van egy kis esélye hogy pl Ditechben vagy osztrák MM-ben még idén be lehet majd szerezni emberi áron a készüléket.
(Semmi kedvem nincs még hónapokat várni arra hogy végre legyen 32GB-os verzió)
-
törölt tag
válasz
jaszy91 #1245 üzenetére
(mert Bilux biztosan viccel) Nektek a smiley semmit sem mond? Természetesen nem gyémànt a fülbevalom, de a GG (ahogy én làtom) a dörzsölést nem szereti. Lehet az homok, vagy akàrmi màs a zsebben, ami nem a tesztekben mutatott vàgàsokat ejti rajta, amit értek, h bir, hanem szép lassan karistolja. De senkit sem akarok ràbeszélni, én tudom, hogy rosszul lennék akàr egy karctol is és folyton azt nézném, tehàt nekem no brainer.
F-ECT$: Nem vagyok kétbalkezes, csak a veszélyérzetem alacsony.
(Eddig még kézböl talàn kétszer esett le, de akkor sem fogtam igazàn...Asztalokrol, polcokrol, zsebekbol, cipelt könyvrakàs tetejéröl, ilyesmi.)
-
rolcsibácsi
őstag
te tudod, en megutaltam a sonyt egy joideje, meg hat ki tudja az hogy viselkedne.. meg azert az kicsit dragabb cucc (legalabbis itt kint) es nem egy nexus amit foleg a szoftver miatt vesz az ember
kulso behatas az hogy futok vele a zsebemben, ha szorozni is akarnak, nem latszik rajta semmifele kulserelmi nyom, nem ejtettem le vagy barmi hasonlo szoval nehezen kotnenek belem.
megkerdeztem googlet hogy van e vmi limit hogy hany keszuleket lehet venni toluk egy accounttal de nincs ilyen, illetve olyan van ha elerem a napi limitet amit nem mondtak meg hogy az mennyi, akkor kell 24 orat varnom hogy ujra tudjak rendelni
-
Uzi74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest