- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
ToMmY_hun #20325 üzenetére
Érdekes. Én a Synapse-t használom és ugyanez a jelenség van nálam is. A minimum frekit mindig feltolja 1200 valamennyire, hiába állítom vissza még csak nem is engedi. Sztem ez a tweaker hibája, küldtem reportot.
Most néztem fku-ban ott megvan a beállításom
#stayonbluecode
-
tankraid
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #19929 üzenetére
+1
Nyaraláson sógorom szifon 5s-el én N5-tel nyomtam. Semmivel nem csinál rosszabb képet.
Aku idő. Nálam egyedül a mobil net ha megy egyfolytában az meríti nagyon egyébként asimán jó és hozza azt amit bármelyik másik hasonló teló.
Gyorsaság: S2, s3 ,s4 ,s5 HTC több típus, Z, L - Szifon 5, 5s és mindent mást raktam már mellé élőbe egyenesbe alázott mindent.
Applikáció kettő szart be egyszer egyszer fél év alatt. Újra kb. havi egyszer ha újraindítom.
Mindezt Davlical alap kernel meg minden és persze jön rá az L. Ami még az aku időn is javít.
A köv Google telót vagy Nexus-t is csak kb. azért nem fogom megvenni mert nekem az 5inces kijelzőnél nagyobb már sok.....+többször ejtettem derékmagasságból spigen tokkal. Semmi baja.
-
-
-
Just486
senior tag
válasz
ToMmY_hun #19504 üzenetére
Pfhahahah Amúgy mi visz rá normálisan gondolkodó embert arra, hogy elállítson egy majdnem hibátlanul kalibrált képernyőt... Hiányzik a neonzöld hányás a pázsit zöldje helyett? Vegyél amoledes telót na annak vannak színei. A kontraszt a feketék miatt úgyis szutyok marad, a többi szín meg teljesen korrekt.
Az elcseszett navibár eltűntetésére van még a gmd auto hide soft keys, abban anno volt egy "spoof softkeys" opció ami megtartotta a menü gombot az alkalmazásokban, mondjuk utoljára nokián használtam, lehet azóta kiszedték.
-
MartOOn
addikt
válasz
menj vissza stockra... semmi bajom nem volt vele több int 9 hónapig... szoval user error... nem kell minden xar kernelt meg romot felrakni meg undervolt meg minden kiskutyapöcse hogy fél órával tovább birja vagy méééég szmúúúúútabb legyen. bírja ameddig kell pörgösebb mint bármi a piacon. nem kell piszkálni.
ha meg piszkálod mert ez a hobbid, hat hajra. nincs megtiltva. ha jol muxik akkor hurra ha nem akkor sem kell sem kiakadni sem csodalkozni... plane nem szidni. teccikerteni?
remélem nincs harag de a romolgatos hisztiktol mindig kiakadok...
-
rjg
őstag
válasz
ToMmY_hun #19506 üzenetére
A stock droid szerintem is kőbuta, de a navigációs sávot el lehet tüntetni a Gravity Box-szal, a stick mount-hoz elég a root jog, a profilokat - ha nem a kijelzőre gondoltál - a Profile Scheduler+-al állítom be. A témákra is van xposed modul, egyedül a képernyőkalibrálás az a leírtakból, amihez kompatibilis kernel kell. De természetesen nem akarlak meggyőzni, jogos részedről a teljes szabadság igénye.
-
rjg
őstag
válasz
Ha stock droid és kernel alatt is előjön, akkor hardveres gondod van. Nem gyári ROM és kernel esetén nem korrekt a rendszert és a vasat minősítened. Samsung alatt (S2, S3 és S4 alatt) én is folyamatosan ROM-oltam, (CM, Wanam, GE, stb.) és nálam is elő-, előjöttek különböző hibák, de N5-ön elég az xposed és a GB és semmilyen gondom nincs. Mi olyan funkcióra van szükséged, amihez muszáj főzött ROM-ot használnod?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
ToMmY_hun #18834 üzenetére
Ha nincs aktiválva a tasker, akkor nincs is gond.
Az is felettébb érdekes, hogy ezután ha kézzel visszakapcsolom a wifit/mobilnetet, majd újra kikapcsolom őket, akkor minden oké... Többszöri factory reset, különöző romok felrakása, valamint a gyári szoftver visszarakása után is produkálja a hibát.
-
-
-
ToMmY_hun
senior tag
-
dnelb
veterán
válasz
ToMmY_hun #18613 üzenetére
Én annyit tudok mondani, hogy nekem sosem volt ilyen franco kernellel, pedig n4 óta használom, elég komolyan alulfeszelve.. Volt 1-2 verzió ami hibás volt, de az javítva is lett 1 nap alatt max. Esetleg olvasgathatsz xda-n a topikjában is van e valakinek hasonló gondja..
-
assemble
addikt
válasz
ToMmY_hun #18545 üzenetére
Nem is kell rom-ot cserelni, foleg egy nexus-on nem, sokkal kevesbe kell, mint egy iphone-on kene. De lehet, mint egy plusz lehetoseg.
Az pedig remelem vicc akart lenni, hogy az iphone hiba nelkul tud valami szolgaltatas nyujtani. Lasd: apple maps botrany, imessage botrany, stb. Ver amator az apple ilyenekben, a google ezerszer kulonb, de neha meg ok is hibaznak.
A 15%-os piaci reszesedesuket sem mondanam kifejezetten sikeresnek vagy soknak az android 80%-ahoz kepest.Ha egymas melle tenned a ket verziot, valoszinuleg szignifikans sebessegkulonbseget latnal, csak nyilvan nem teszed egymas melle a kettot, ezert fel sem tunik, hogy mennyivel lassabb lett az uj ios-tol, es mivel ugysem tudnal visszamenni korabbi verziora, inkabb csak vallat vonsz, es veszel egy ujabb modellt negyedmillio forintert (a tervezett elavulas mintapeldaja). En is hasznaltam iphone-t regen, a masodik fofrissitessel olyan pokoli lassu lett, hogy nagyjabol hasznalhatatlan lett.Minden lassabban nyilt meg, egy beallitasokat amig megnyitott, 10 kerek masodpercig tartott, korabban gombnyomasra ment. Vicc. Van egy ipad is a hazban, az is eszrevehetoen lassabb es tobbet akadozik uj ios-sel, mint korabban. Arrol most meg nem is beszelek, hogy mennyire undoritoan rondak, izlesficamosak az ikonok az uj ios-en. Ha valah is volt barmi esztitikai elonye, azt mara teljesen elvesztette.
Az atlagfelhasznalo szempontjabol egyaltalan nincs se nagyobb, se minosegibb appkinalat ios-re, regota kb egyenranguak.
Alkalmazas osszeomlasbol kimutathatoan tobb van ios-en, csak ott eszre se veszed, mert eltitkolja, hogy osszeomlott, inkabb siman csak kileptet mintha minden rendben lenne (mikozben valojaban epp csunyan elhalt valami).
Az "atomstabil" ios pedig sokkal kevesbe atomstabil, mint a nexus-om, sokkal tobb random ujraindulast produkalt. A nexus-om gyakorlatilag csak akkor indult ujra, ha azt akarom, x ezer oras folyamatos keszenletek utan. Egy ipad-en az alap fomenuben egy kis random gombnyomogatassal 3 masodperc alatt barmikor random ujraindulast tudtam produkalni ios7-en, es az alap gui-ban is futottam mar durva hibakba bele.Es hogy lehet-e gyoytest hirdetni? Hat, a piac mostanra nagyjabol mar dontott
-
törölt tag
válasz
ToMmY_hun #18545 üzenetére
Azért ezt ki kell javítsam.
A 4S-ből hármat is használtam, de egyik sem lassult be a hetes rendszer miatt. Amire Te utalsz, az csak az iPhone 4-nél volt tapasztalható. Azt gondolom mindent elmond, hogy egy vadonatúj iPad Air-t használva a Chrome heti többször restartol. Vagyis az iOS sem az a rendszer, ami totálisan hibamentes.
Most ugyan iPhon-om nincs, csak a Nexus 5, illetve az említett Air, de a Nexus egyszer sem fagyott meg (az előd Nexus 4 sem...), nem indult újra, az alkalmazásokat is beleértve. Felnőtt már ez az android a feladathoz, csak nem kellene gyenge masinákra ráerőltetni. Az iPhone mellett kizárólag a kamera szól az én részemről, bár meglepően jókat produkál a Nexus is.
Mikor elkelt a Nexus 4-em, adott volt a lehetőség egy i5s vásárlására, de az iTunes kényszeres nyomása csak abban erősített meg, hogy nekem nem kell többé iPhone. A tabletnél más a helyzet, abból csak az iPad-ot tudom elviselni, de amire használom, nem kell az iTunes. -
gahen
tag
válasz
ToMmY_hun #18263 üzenetére
honlapjukon a gyík-ban: "1+1 év HU garancia esetén a készülék kártya független, Magyar nyelvű operációval rendelkezik, szoftvere frissíthető, csomagolt alaptartozék listája európai régióra csomagolt. A készüléket a Magyarországi szakszerviz javítja cégünkön keresztül."
-
BeastMode
őstag
válasz
ToMmY_hun #18263 üzenetére
Olyan létezhet, hogy egy ROM miatt lassabban töltődik a telefon QI töltőről? Este 10 körül szoktam rátenni a telót kb. 10%os akksival és hajnal 4kor veszem le. Stock rendszer alatt mindig feltöltött 100%ra, de mióta a Mahdi ROM van rajta, azóta csak 70-75%on szokott lenni.
-
atillaahun
veterán
válasz
ToMmY_hun #18229 üzenetére
Ő állította hogy neki jótállási jegy nélkül és céges külföldi számlával is szervizel az LG, én meg lényegében nem hittem el, de leginkább nem érdekelt. A 2 év gyári gari az 100% kamu, mert a 2. évet ugye mindig a forgalmazó adja, de én az 1 évet sem kockáztattam meg úgy, hogy csak egy belföldi számlám van tőle. Azzal szerintem elhajtanak a pics@ba, hogy hozzá vigyem viszem - majd ő intézi - meg szintén kitörölhetem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
ToMmY_hun #18076 üzenetére
Azzal nekem nincs gondom, hogy mutatja az eredményeket, ha a google asszisztens oldalra lapozok akkor még jó is hogy mutatja. Csak azt szeretném hogy ne mutassa fent a státuszbárban állandóan. És az időjárásról is állandóan értesít, ez is elég idegesítő, hogy mindig ki kell húznom
-
dnelb
veterán
válasz
ToMmY_hun #18026 üzenetére
Kár, hogy ezek szinte semmit se jelentenek akku idő szempontjából
Nekem -100-125 UV van mindenen, akku időt semmit se hoz, inkább a melegedést csökkenti. Underclock meg, úgyse pörög a proci mindig 2265on, nem lesz nagy különbség, mert úgyse használja (bár a csodálatos stock rom más, ott mindig 2265ön pörög ha megérinted a kijelzőt
)
-
BeastMode
őstag
-
BeastMode
őstag
válasz
ToMmY_hun #17955 üzenetére
Pont ezért választottam ezt a romot, hogy kiválóan testre lehet szabni. De valóban nem tökéletes az egész, lockscreen háttér nekem is mindig eltűnik, plusz tényleg mintha laggolna itt-ott a rendszer. A másik, hogy amikor át akartam váltani ART-ra, azt írta, hogy nem kompatibilis. Szóval most megint nézhetek új custom romot
amiket írtatok romok mennyire stabilak és testreszabhatóak?
-
ßrainiac
addikt
válasz
ToMmY_hun #17585 üzenetére
Gyenge alapbol, de HDR+ modban rohadtul nem az, probalj ra sztem.
Az i5 kameraja sem olyan nagy szam, a G2-e pedig botranyos volt. Szenne kellett moddolni, hogy egyaltalan lehessen vele ertelmes kepet csinalni. A videofelvetelrol ne is beszeljunk (en keszitettem elrettenteskent
).
Barki akinek mutattam a nexus 5-tel keszult (szigoruan HDR+ os) kepeimet megmondta, hogy ilyet mobilon nem gyakran latott. Konkretan egy kompakt fenykepzovel is osszehasonlitottuk, ami valotlan szinu, homalyos, gagyi kepet lott az n5-hoz kepest.
Krisztián: Veled egyet szoktam erteni altalaban, de ennel a telefonnal nekem sem volt szuksegem semmi moddingra. Amikor megvettem, azonnal megcsinaltam mindent vele, viszont az ota utan visszaallt a root es azota sem volt miert ujra rootolni. (Teny, hogy a reboot hianya baromi idegesito root hijan
)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ToMmY_hun #17587 üzenetére
en bnomnek is i5c- je van nekem meg s4em volt az elejen a nexus 5 mellett de sztem jobb kepeket csinal ez mindkettonel, foleg rossz fenyek mellett. en csinaltam mar jopar osszehasonlitast magamnak, meg amugy neten is talalni ezernyi osszehasonlitast i5sel, s5-tel meg a tobbiekkel es a legujabb telok jobbak de azok sem sokkal, hiaba kerulnek duplaannyiba
-
siofok
őstag
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
ToMmY_hun #17508 üzenetére
Ezt nekem is kidobta ajánlóba, ugyanattól az eladótól rendeltük...
Zavarna, hogy olyan homogénné teszi a hátlapot, mert kizárólag a kinézete miatt választottam ezt a telefont, előtte azt sem tudtam mi fán terem a droid, csak almást használtam, viszont ez megtetszett, és hát húúú... felüdülés a férges után! Szóval nem takargatom! -
Trol
tag
válasz
ToMmY_hun #17391 üzenetére
Néha-néha azért látok némi fellángolást fórumtársaim között. Egy időben sok hozzászólás volt tokokat illetően. Bármennyire is tetszik a telefon kinézete, a G2-m szépen összetörtem, csak mert nem szerettem tokban hordani. Persze ez teljesen szubjektív, hogy kit mi érdekel. Tokok, QI töltők, különböző tartozékok, használható és hasznos új romok, alkalmazások, feature-ök. Nagy vonalakban ezek lennének a témák amik engem érdekelnének. Van még remény, mert néha felbukkan egy értelmes post, csak egyre nehezebb az értelmetlen és teljes mértékben haszontalan hozzászólások közül kihámozni az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest