- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
The only difference between the L Developer Preview (LPV79) and the Google Fit Preview (LPV81C) device system images is that we updated the bundled Google Play Services APK that enables the Google Fit APIs.
-
ToMmY_hun
senior tag
Részben egyetértek Veled, mert valóban ezek az érdekes témák - legalábbis egy tapasztalt felhasználó számára. Sokan vannak azonban, akiknek bármilyen információ újdonság a telefonnal kapcsolatban.
Szégyen vagy nem szégyen, de normális boltot sem találtam volna, ha nem létezik ez a fórum, pedig rengeteget használtam a Google keresőt, de az érvényesíthetetlen garanciás mobilboltok és az aranyáras multikon kívül nem találtam semmilyen elfogadható lelőhelyet.
Teljesen érthető, hogy számodra már unalmas ugyanazt századszor elolvasni, de sajnos erre nehéz jó megoldást találni. Természetesen bele lehetne írni az első hozzászólásba az eddigieken kívül pár hasznos infót, de a végtelenségig az sem bővíthető és reklámozni sem illik ingyen, főleg a külföldi oldalakat. Ez nem érdeke a prohardver lapcsaládnak és a magyar boltoknak sem. Részemről befejeztem az offolás, bár remélem hogy azért valamennyire segít megérteni ez a hozzászólás az újoncok helyzetét is. -
ToMmY_hun
senior tag
Miért, szerinted miről kellene szólnia egy fórumnak? Az általad említett témák nagyon is fontosak, még ha te nem is így látod. Szerinted milyen témákról kellene beszélgetnünk?
(#17388) mjani1172 Egyelőre várj még, mert volt egy kis gond az utalással. Az biztos, hogy egyelőre ennyit vontak le és ma fogom megkapni a telefont, de valószínűleg valami gebasz miatt került csak ennyibe. Amint megtudok valamit írok ide.
-
tankraid
aktív tag
+1
már alig járok én is fel mert ez van pedig kb. olyasmit szeretnék látni, hogy melyik progi műkszik nem műkszik rajta, hasznos programokat szeretnék látni amikkel tényleg szuper okos-telefonná lehet tenni a nexust. játékokat amik jól mutatnak ezen a kijelzőn, méreten és kell nekik ez a vas. esetleg olyan progikat ami room-olás nélkül is használhatóak és valóban segítik a rendszer jobb/hatékonyabb futását. stb. hmmm?
-
Jadro
veterán
-
-
vikla007
aktív tag
Személyes kedvenc
Azt tudja amit én is használnék, de a legegyszerűbben...
Nincs benne sok csicsa beállítás, de ha nem artban használod mehet az xposed is ha kell még valami
Gyári az alapértelmezett kernele, de természetesen mehet rá más is ízlés szerintRom features:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48801064&postcount=2 -
lita66
tag
A slimkat átállítja a felbontást, az alap gyári google-480-ról 370-re. ha vissza szeretnéd állítani, telepítsd fel a texdroider DPI nevű alkalmazást (market) én ezzel állítottam vissza 480 ra
-
Lecs@
addikt
Slim, AOKP, AOSB, T Rex, Myster V4, Kinder Rom, Mahdi pl. Ezek mind szuperek. Nézelődj
Custom Romok listája Felül 2-3 naponta frissítve.
-
Attól függ. Ha elárulod milyen csomagban vagy, akkor tudunk segíteni, az adatforgalmi keretnek semmi köze az LTE képességhez. Pl a Move XS 30 MB adatforgalommal is LTE képes, ahogyan az összes NetPlusz mobilinternet csomag LTE képessé teszi az összes publikus előfizetéses csomagot, dominót nem, ott nincs LTE.
(#8772) Algotis
Ez így ebben a formában nem igaz.
-
Edge
veterán
az a helyzet hogy tudtuk, mivel ez nem új keletű a topikban, eddig kb kétszer jött fel a téma, gyak. ugyanazokat a hozzászólásokat generálja a dolog:
1.én látom zavar
2.nem látom + mittomén mit kell nézni de ha van is leszarom és nem zavar
3.van de leszarom
4.úristen sárga, gariba cserélik?
5.de jó nekem fehér... pár hozzászólással később: egy kettébe pisilt hóemberhez képest mégis sárga jajj nekem.megmondom őszintén én a 2.-es pontot képviselem
szóval ez van
lecs@: cserélünk? de csak a kijelzőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged