- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Gedeon31 #46251 üzenetére
Ha be volt kapcsolva az android eszközkezelő akkor talán igen
-
Xaels
félisten
válasz
Gedeon31 #21601 üzenetére
Maga a gyári SW nagyon fapad. Egy vicc szvsz, hogy még mindig nincs %-os akkukijelzés alapból. A használható widgetek száma konvergál a 0-hoz. Az üzemidő sem túl erős, papíron ugyanekkora akkuval legalább 25%-al többet bírt az M7. Hangszóró erős közepes.
Ezektől függetlenül elégedetten használom, de azért bőven van ami hiányzik.
-
billyke
csendes tag
válasz
Gedeon31 #19575 üzenetére
Komolyan két évet ad a Telenor? Nem kérdeztem meg ugyan, csak a honlapon nézelődtem. Én nem látok erre való utalást, csupán ennyit írnak:
Meddig érvényes a garancia/jótállás?
Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számított 1 évig, az újszerű eszközökre pedig az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre jótállást vállal.
A jótállási jegyen az MPL futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Telenor által kerül kitöltésre). -
Robbertho
aktív tag
válasz
Gedeon31 #18307 üzenetére
Egyébként elhiszem, hogy tapasztalatból beszéltek, de mi ez a nagy undor a GSM boltokkal kapcsolatban?
Tegyük fel, hogy nem tűnik el a bolt, odaviszek nekik 3 hónappal a vásárlás után egy telefont, hogy be se kapcsol (tegyük fel, nem csináltam vele tényleg semmit, elromlott) és le se sz*rják? Ülnek rajta egy-két hónapot és megszűnnek vagy mi az a sok rossz tapasztalat? -
L.L.
senior tag
-
jaszy91
aktív tag
-
D80
tag
válasz
Gedeon31 #11445 üzenetére
Nem mondod, volt olyanom régen! Jó telefon! Egy hetet simán megy!
A témához: Szerintem egy új telefon azért jobb, mint egy használt, nekem 20-30.000 forintot megér, hogy én csomagoljam ki. A használtról sosem fogod tudni, milyen az előélete!
(#11449) tybsen
Én is ott vettem, majd kiderül, hogyan alakul a történet, egyenlőre nagy a bizonytalanság.
Azért én bízom benne, hogy Ausztriában nem úgy mennek a dolgok, mint itthon, és normálisan oldódik meg a helyzet! -
tybsen
addikt
válasz
Gedeon31 #11441 üzenetére
Mar annyira unom ezt a ditech-temat meg a tudatlan es tenyeket elferdito hozzaszolasokat, hogy nem birom szo nelkul.
Egyreszt: a ditech fizeteskeptelenseget (!) jelentett es jelenleg csodeljaras (!) alatt van. Aki tanult gazdasagot, az tudja, mit jelent ez. Nem ment csodbe hanem csodeljaras alatt van - kulonbseg.
Masreszt a ditech minden termekre, igy a nexusra is GYARI GARANCIAT ad - ami azt jelenti, hogy 24 honap garancia van ugyanugy, mintha a Media Markt-ban vagy a Saturn-van vagy mas hivatalos (nem gsm bolt) helyen vette volna az ember.
-
csaby9
tag
válasz
Gedeon31 #11441 üzenetére
Hát igen a gari az egy külön téma, kinek mi éri meg. Én speciel nem foglalkozom a garival, utlljára egy siemens c45 telóval volt gondom pedig azóta megfordult nálam pár darab. Az én tapasztalatom az, hogy ha nem dobálják a telefont,és az első pár hétben nem romlik el akkor szinte "örökös".
-
zsirfecske
addikt
válasz
Gedeon31 #11389 üzenetére
a jó az hogy nemis, egyedül a bubis volt kitartva rendesen (az valóban tűéles is, bár jó sok fénnyel könnyű), többi tényleg ilyen gyorsan lövök egyet kép. a kék metrólejárós konkrétan mozgólépcsőn sebtiben félkézzel (ujjakrobatika!) készült.
ha 4.4.3 csiszol még az autofókuszon, nekem hibátlan lesz. illetve videófelvételnél a hangot javítgathatnák még.
-
Draken
őstag
válasz
Gedeon31 #9514 üzenetére
Az egyik lehetőség, hogy foglalkozik vele a hazai márkaszerviz (tőlük függ, hogy elfogadják-e), ha nem, akkor expansys intézi a szervizelést.
Mindenesetre az expansysos számlán feltüntetik az imei számot is! Illetve azt az infót kaptam tőlük, amik most készleten vannak készülékek, az 01.22-ei rendelés. -
dashed
senior tag
válasz
Gedeon31 #9054 üzenetére
Szia
Jott valasz azota
"Köszönjük megkeresését.
Kérdésére az alábbiakban válaszolunk.
Az Ön által keresett készülék az LG Nexus 5-nek nem várható a forgalmazása Társaságunknál.
A Telekomnál elérhető mobilkészülékeket honlapunkon tekintheti meg.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehetünk."Ugy latszik nem lesz naluk sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest