Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
AOSP Nougat 7.1.2 for Nexus 5 + Xposed nougat teljesen jól működik

most kapta meg az utolsó frissítést is uh a WiFi sérülékenység is javítva lett.
-
gabro0
őstag
Én is így vagyok ezzel. A ROM fejlesztők koncentráljanak csak a stabilitásra, ne a funkciókra. Aki ROM-ot cserél, az tudja azt is mi kell neki és mi nem.
Több, mint egy hónapja megelégedéssel használom a Lineage OS-t. Ebben is van minimális számú saját funkció, nem zavaró egyáltalán. Minden kedd este frissül, így lehet az is, hogy a napokban nyilvánosságra hozott WPA2 sebezhetőséget is javították már.
-
Nekem nagyon tetszett pl az NX Rom, de a Pure Nexus, a Dirty Unicorns és a többi is nagyon jó!
Bár nem értem, hogy miért baj az, ha egy custom romban rengeteg testre szabási lehetőség van!
Nézd meg a videókat és döntsd el magad:
- aicp, (bemutató videó by vacs)
- crDroid, (bemutató videó by vacs)
- Dark rom, (bemutató videó by vacs)
- Dirty Unicorns, (bemutató videó by vacs)
- LineageOS (ex CyanogenMod, bemutató videó by vacs)
- Nitrogen OS (rövid bemutató videó by 33as)
- NX Rom, (bemutató videó by vacs)
- Paranoid Android, (bemutató videó by vacs)
- Pure Nexus, (bemutató videó by vacs)
- Pzoley (magyar rom, regisztráció után hozzászólásban kell letöltési jogot kérni)
- Resurrection Remix, (bemutató videó by vacs)
- Screw'd, (bemutató videó by vacs) -
gabro0
őstag
Oh tényleg
Eszembe sem jutott, köszi. Jó kis Tasker.Csak röviden amit eddig sikerül megoldani Nougat-on is: YouTube reklámok tiltása + háttér lejátszás, Spotify reklámblokkolás + tekerés, sztereó hangjátszás, hangerő lépések számának tetszőleges állítása meg ami nem jut most eszembe.
-
goccer
aktív tag
Hát én miután kicseréltem a 3 éves aksit nem tapasztaltam ekkora javulást. 3+ órás SOT azóta is ritka mint a fehér holló, pedig anno nekem is 4 óra körül volt az átlagos SOT. Most az egy napot pont kibírja átlag 2,5 óra SOT, ezzel még el lehet evickélni, de power bank általában van nálam...
-
stvnppp
senior tag
Ez csak az akksi magában. Beszereléssel együtt 12.000,- .
Én megvettem az akksit, és fagyalllo betette 2.500,- Ft -ért, és a bekapcsoló gombot is javította. Egyébként egy metrómegállóval van odébb az üzlete.
-
Összefoglalóban ez a leírás is linkelve van, ezt is meg kell csinálni, különben nem működik.
Tesztelve, működik!thesound: Ideje már, használnám is, csak nem otp-s vagyok!

gabro0: áttettem on-ba

lita66: kipróbálod és kiderül, vagy kérdezd meg az Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC topikban, ott vannak már tapasztalatok!
-
Benyuss
tag
Én az AICP romot ajánlom. Pár hónapja használom, van hammerhead és caf is. Utóbbi ugye a caf megallasaval, szintén befagyott, de a legutolsó release az legalább stable. A sima hammerhead buildekbol van nightly és stable release is, bár a nightly is bőven jó napi használatra.
Theme manager, ota, fasza stabil rendszer, meg a szokásos főzött romos extrák.
-
-
-
gabro0
őstag
Hát ez érdekes. Itt eléggé sok a hálózat (~15db) és csak 2,4GHz-et tud a router, az 5GHz teljesen szabad.
Gigás nettel se megy többet :/ Ezzel akartam tesztelni mit tud az új szerzeményem, a router, de azt hiszem ezzel nem fog menni.Más: Aki Solid File Explorert használ azoknak szólok, a névjegy menüpont alatt nyomjatok 5x a buildszámra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nova launcherben is találtam Lab módot, nem tudom pontosan hogyan kell előhívni, de csomó (többek közt debug) lehetőség előjött. Úgy emlékszem miközben meg volt nyitva a Nova beállítások, zenét akartam halkítani és nem csinált semmit. Elkezdtem nyomogatni a hangerőgombokat és valami kombinációra kiírta, hogy új mód elérhető.
-
MichaelSD
őstag
Nekem nem jött be a factory reset. Ugyanaz a bug. De megpróbálom mégegyszer.
Öszintén megmondom a gondom nem annyira a N5, hanem hogy per pillanat nincsen nagyon mit venni az N5 után. A Pixelek iszonyatosan drágák és ennyi pénzt nem adok ki, csak hogy ROMozgasak egy kicsit. OPOk nem nagyok, stb. A Nexus sorozat megszünésével, elég szük lett a választék nekem.
-
-
Nincs olyan, hogy a legjobb rom!!

Én az elmúlt hónapokban 3 különböző Nougat romot próbáltam (Nitrogen+Pure+Pzoley), mind teljesen stabil volt, nem omlott össze, nem fagyott!
Nekem hiányzott az Xposed, ezért tértem vissza MM-re!(#54257) ( V ): memory leak és/vagy wake lock
Ebben igazad lehet, bár MM alatt nem annyira észre vehető a memória szivárgás, bár ez csak az én véleményem!
-
-
-
GrooveHero
addikt
Egy hete már olvastam valahol valamit...
Minden esetre én maradtam valamennyire google-nál, jelenleg egy pixel xl-em van.
Maximálisan elégedett vagyok vele
Kicsit nagy volt az elején, de már megszoktam. Akksi egész jó, ezt tudja, talán kicsit többet:Amúgy megy mint az álom, nem kérdez, nem akad, minden itt van előttem azonnal, a qhd felbontás 5,5 colon amoleddel párosítva azért elég faja

-
( V )
veterán
az jó, mert pont nemrég derült ki egy-két kritikus biztonsági rés amit azért azt hinné az ember hogy legalább ezeket befoltozzák...
-
-
-
G4bi89
senior tag
Full alap beállításokat használok, természetesen a host fájlokat frissítem. Nem szoktam reklámokat látni, egy oldal van ahol felugró ablak meg egy üzenet jön a képembe. (annak ellenére, hogy az opera is blokkolja a felugró ablakokat
)
Mondjuk ezt is csak az utóbbi egy hétben kezdte. -
Dottore
addikt
-
gery2123
őstag
Az oké, de nem ugyanaz lesz azért. Én kíváncsiságból megcsináltam aznap amikor elérhető volt és fel is raktam az"eredeti" de teljesen más élmény. Mikor alulról hozod fel az app drawer, nem pedig egy egyszerű suhintás felfelé. Én azt várom amikor tényleg a nova is így fog működni. Ha fog így ....
-

"azt is elárulta a híres kiszivárogtató, hogy a Nexus 5 már nem kapja meg hivatalosan az új verziót"
Részben érthető, hogy nem lesz hivataloson 7.0, de azért mégis csak a legnagyobb mennyiségben eladott Nexus-ról van szó, sokan használják még, jöhetett volna. Így marad a főzött rom.
Szóval (elvileg), akkor augusztusban jönnek az új Nexus-ok is!?

-
( V )
veterán
hát ha tényleg olyan macera lesz rootolni akkor nem is baj, ha majd csak lefőzve kapjuk meg...
-
mattew
tag
Köszönöm mindhármótoknak.
Reméltem, hogy a Google tényleg javított valamit az üzemidőn is,
de úgy tűnik főleg a kozmetikai változásokkal voltak elfoglalva.
Habár az appok engedélyeinek szabályozása és az új dizájn tetszik,
mégis úgy gondolom, hogy a stabil működés és a jó üzemidő fontosabb.
Maradok a KitKat-nél
. -
LógaGéza
veterán
Én töröltem a TWRP mappából mindent, kivéve a backupokat, majd bootloader módban fastboot flash recovery-vel felraktam, és ment elsőre szépen.
gabro0
Miért kell felmásolni? Miért flasheled recoveryn belül a recoveryt?
Szerintem ez egy kicsit körülményes, bár ha nincs kéznél ADB, akkor megoldható - bár az első recoverycseréhez akkor is kell...
Bár pont valamelyik nap nézegettem valami jó flashelős appot, amivel kb mindent fel lehet rakni, csak root kell hozzá, de most eszembe nem jutna melyik volt az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eszembe sem jutott, köszi. Jó kis Tasker.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)