-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
A helyzet az hogy más készülékeken valóban kellett a custom rom, úgyhogy a feeling megvan, de N5-ön nem látom értelmét. Legalábbis eddig amiket kipróbáltam (CM11,MAHDI), nálam semmivel sem adott többet mint amit a stock, sőt stabilitásban voltak bizonytalanságok, fura esetek. Vissza is mentem stock-ra. Nekem nincs szükségem olyan fjúcsörökre amiket a customok adnak. Jó nekem a led színe ahogy van, a kijelző színeit sem akarom kalibrálni, az aksiidő meg bőven megvan reggeltől estig. Ja és ezek mellett atomstabil és nagyon fürge a gyári rom (jelenleg Android L még az ismert hibái ellenére is).
Szóval ha gáz, ha nem én a stocknál maradok.
-
Just486
senior tag
Engem sem zavar, mindenki csináljon amit akar a telefonján, - nekem például "mániám" a multiboot - de ezt feelingnek nevezni, háát.. Én inkább a G2-őn cserélném a szoftvert AOSP-ra mint a huzat. A Symbiannel semmi bajom, csak legutoljára ott dívott ennyire az ilyen vacak, ellenőrizetlen "CFW"-k pakolgatása, már szinte sikkesnek számított.
-
catroot
veterán
Azért lehet használni out-of-the-box is. Persze egy root nem árthat neki, az biztos.
Én pl. az N4-emet sokáig rom csere nélkül használtam. Kinek mi az igénye.
@DeathAdder
Átállítottad a telefont nyelvét amerikai angolra és úgy sem akar menni?Anno volt egy bug a Chrome-ban, hogyha megnyitottad, akkor kilőtte az "ok google" felismerést és csak a restart hozta rendbe. Ezt elvileg javították már.
-
FBlazee
tag
német tudásúak előnyben:
Die gekaufte Ware weist Mängel auf.
Gewährleistungsansprüche sind nur gegen den Händler zu richten. Würde der Händler - etwa wegen Insolvenz - untergehen, dann haben Sie Pech gehabt.írtam is, gond akkor van ha cserélni kell.....javításra ott a 2 év LG gari
-
dogi01
aktív tag
-
trance89
őstag
sztem is bőven megéri a kisebb akkuidő ellenére is a chrome-ot használni
hiába nagyobb az éhsége de weboldal megjelenítésben nincs konkurenciája, semmilyen weboldallal nincs problémája még olyan beágyazott videósakkal sem amik a legtöbb böngészőt megfektetik, emellett bookmark sync szempontjából szintén, nekem elengedhetetlen hogy az asztali chrome bookmarkjaim (egy pc-n és egy laptopon is ugyanúgy használom) elérhetőek legyenek telefonon is
a firefox, maxton stb is elég jó böngészők de a bookmark sync mindegyiknél egy rakás fos, vagy szarik frissíteni vagy összevissza mutatja a rég törölteket is
nagyon sokáig operás voltam de kb 1 éve otthagytam őket (ekkor váltottak a google motorjára) mert egyre több oldallal volt problémája és gyakran visszaállította a már régen törölt bookmarkjaimat, átálltam chrome-ra és azóta nagyon elégedett vagyok -
assemble
addikt
Igy van.
A Sony Z2 amugy nagyon jo cuccnak tunik meg, de lenyegi reszeit tekintve kb ugyanolyan, mint az N5, es nyilvan ketszer dragabb. Plusz nem is Nexus, max GPE johet belole kesobb.Az uj bejelentett Snapdragon cuccok sem olyan nagy szamok, a 801 szinte ugyanaz mint a 800, a 64 bitesek pedig szerintem nem csucskategoriasnak vannak szanva, nem olyan erosek meg. Remelem az ev masodik felere jon valami uj durva csucsmodell ami bekerul a kovetkezo Nexus-ba
-
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Szólánc.
- Realme GT 2 - aláírjuk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged