- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbarnabas
tag
válasz
kovadika #13858 üzenetére
nem értettem félre, tudtam hogy nem a színére voltál kíváncsi, ezért is írtam offban
(#13859) w333
1:41-től piros dolgok mellé teszi, és ha eddig nem kalibrált monitoron nézted, akkor ez tud segíteni -
( V )
veterán
válasz
kovadika #10144 üzenetére
taskerrel tuti, de ha jól emlékszem a Juice Defender tud ilyet
-
Tomace91
senior tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
kovadika #8698 üzenetére
hehe, attól hogy ebay még bármi lehet... más kérdés hogy én is csak az ebay customer protection miatt mentem bele, meg hogy ha jó minőségű gagyi akkor nem fog rajtam maradni.
amúgy a neo hybridem szeretem csak sokszor nyomom meg benne véletlen a gombokat, emiatt szívesen kipróbánák mást is. na meg hogy mindenki kérdezi milyen telóm van, mi az a "spigen" vagy "neo hybrid"
jól jönne egy bazinagy NEXUS felirat rá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
kovadika #8502 üzenetére
lehet hogy valós probléma (értsd számottevő a különbség), mint ahogy az is előfordulhat hogy az enyém is sárga, csak nem veszem észre, ergo nem is érdemes foglalkoznom vele.
azért hozzátenném hogy elég sokan írják hogy a ragasztó miatt van és idővel kiszárad és jobb lesz, meg sokan állítják az ellenkezőjét is.
nomindegy, ez úgyis csak akkor derülne ki ha egy egyértelműen sárgának mondottat a sajátunk mellé tennénk. de azzal meg tényleg mit nyerhet az ember?
de amúgy saját tippem az, hogy a legtöbb tulajnak itt semmi baja a kijelzővel, mert átlagos verziót kaptak, míg pár ember tényleg beszopizta valami bénább sorozattal.
-
ßrainiac
addikt
válasz
kovadika #6722 üzenetére
Fehernek +1, nekem is jobban tetszik.
A tech kutyuk evtizedek ota feketek, meg ezust, baromi uncsi. A n5 is az feketeben sztem.
Egyaltalan nem rossz az anyaghasznalat, strapabirobbnak tunik nekem is. Igazabol nem is igazan erdekes ez, atlatszo tokban van, azt fogdosom.
Igazabol kinek mi. Nezze meg eloben, jah.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
kovadika #6699 üzenetére
De van! Sőt, még többet is! Kalap szar a nekszusz. Maradj csak a régi telódnál. Vagy egy ilyenen gondolkoznék a helyedben:
Samsung Galaxy S4 ZeroLemon 7500mAh -
acura13
aktív tag
-
acura13
aktív tag
válasz
kovadika #6604 üzenetére
tedd egy G2 mellé a kijelzőt és meglátod..nem Amoled mégis nagyságrendekkel szebb (amugy a Samsung tulszaturált, a Motorol ezt nem mondhatod el), kényelmetlen ?? a hátsó gombokkal???
én sem viccből vettem meg 400EUért Nov végén......csodát vártam de annyira nem akkora durranás( nem azt mondtam hogy nem jo, hanem nem ANNYIRA JO) ma már vehetesz 300EUért is:-))) -
dnelb
veterán
válasz
kovadika #6528 üzenetére
Mindenhol azt olvastam eddig, hogy még jobb is az üzemidő vele, ezért se értettem..
+ nem is tapasztaltam csökkenést se n4en se n5ön..
Röccenés nincs vele soha.
na ez az, ez ami nagyon hiányzik nekem is...(#6529) ( V ) : tudod hogy van, könnyű a jót megszokni. Ha megszokja a szemed az ARTos sebességet , értsd nagyon sokáig használod mint én ( vagy 1 rendszert sokáig, pl stock), akkor észreveszed egyből ha már egy picit is változik a sebesség. Pl listák görgetésénél meg multitasknál van a legnagyobb visszaesés dalvikon.
-
arkone
aktív tag
válasz
kovadika #5615 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Tehát annyival lesz hátrányban a T-ben vásárolthoz képest, hogy nem az LG-hez fog kerülni a telefonom, ha bármi lenne vele, hanem az általad említett partnero bolt saját szervizébe, ahol szakemberek foglalkoznak vele, nem csak ilyen értek hozzá valamennyit szintű emberek?
Még az érdekelne, hogy lejjebb olvastam, hogy valakinek US jelzés volt a telefonján és pont Te írtad, hogy nem megy rajta az LTE. Ha a partneronál veszek telefont azzal a telefonnal nem lesz ilyen gondom?
Akkor ez az a bolt? [link]
-
hakydakillah
senior tag
válasz
kovadika #4724 üzenetére
Az én esetemben is készülékeim az elmúlt 4év alatt talán 10nap alkalmával találkozhattak mobilnettel. Az is csak néhány vészeset volt, szerencsére szolgáltatómnál van 1napos mibilnetre is lehetőség. Szerintem ez a dolog emberfüggő. Az én esetemben a napjaim úgy néznek ki, hogy reggelt otthoni wifi, melóban wifi, vagy irodai munkának hála non-stop internet hozzáférés, otthon újra csak wifi. Amikor meg úton vagyok, én vezetek, az is csak 20perc hazáig, szóval nem halok bele :-) Nem érzem szükségét annak, hogy mobilnetért fizessek. Ha meg hétvégén elugrok családdal valahova, általában már mindenhol van ingyen wifi, főleg ha leginkább bevásárló központokba megyünk.
Moderálva.
[ Módosította: Qru ]
-
Lecs@
addikt
válasz
kovadika #4724 üzenetére
Komolyan válaszoltam, és semmi indulat. Kérdésed értem sértőnek azok részéről, akik merik eme készüléket mobilnet nélkül is örömmel használni. Nem írtam hogy maradnak a funkciók házon kívűl is. És nincs is szükségem azokra a dolgokra. És rajtam kívül is sok-sok ember mobilnet nélkül mer venni ilyen készüléket. Ki mire használja.
Elnézést kérek, hogy leirtam van élet, és N5 is mobilnet nélkül.
-
Lecs@
addikt
válasz
kovadika #4704 üzenetére
" Mobilnet nélkül mi értelme egy ilyen telefonnak. "
Nos :
- mint normál ember, telefonálni, sms küldés, zenehallgatás, videó nézés, wifis böngészés - skype - hangouts - watsapp - youtube. Wifi megosztás, offline navigáció, játék, ébresztő, naptárfunkciók, smart office, gyönyörű fotók, videók készítése, és kismillió dolog. Nincs mobiletem képzeld ( nem is hiányolom) , és maximálisan kihasználom a készülékem. Nagyon szívesen sorolom tovább mobilnetet nem igénylő, számomra fontos progjamjaimat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
kovadika #4704 üzenetére
Jaaa oke, koszi. Azt hittem hogy megy offline is:-)
A telefon haverom elso okostelefonja, par napos es meg a regi simkartyaja van a regi csomaggal amiben nincs adatforgalom. Majd kesobb lesz az is. En meg vetel elott mondtam neki hogy okostelefont csak akkor vegyen ha vesz hozza adatforgalmat is. -
dnelb
veterán
válasz
kovadika #4593 üzenetére
Azért a nexus4 nem volt csúcs elég sok tektintben .
szoftver+ár+ram aztán kis is fújt. proci nem s600,kijelző pocsék, kamera szintén, akksi kicsi. Az ilyen idegesítő hibákról hogy nem lehet háttal letenni asztalra mert nem hallod ha hívnak, mindenhonnan lecsúszik + a melegedés már nem is beszélek, én ezek miatt adtam el...
-
Kunsztler
senior tag
válasz
kovadika #2573 üzenetére
Nem tudja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
North America (D820) model:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
CDMA: Band Class: 0/1/10
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41Rest of World (D821) model:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20Band 3 megy nálunk
-
w333
félisten
válasz
kovadika #2549 üzenetére
Én Telenoros vagyok, de ennek ellenére USA play store-ból rendeltem, de alig 80 fölötti áron jutok hozzá. Szeretek veszélyesen élni.
Teljesen mértékben megértelek ... én a Nexus 4 -t a PartneroGsM -től vettem de csak is azért mert 47k olcsóbb volt mint a Telenor -nál, nem hinném hogy az a 2 év gyári garancia megér majdnem 50 ezer Ft -t
(#2551) gulb
Pedig EU jogszabály szerint 2 év a kötelező garancia ... de úgy látszik itthon ezt lesz@rják ...
-
w333
félisten
válasz
kovadika #2546 üzenetére
Ez így van, ezért is mondtam hogy itthon még nem érdemes megvenni (majd szolgáltatótól), de jelenleg inkább külföldről : Media M. vagy Ditech -ből
(#2548) gulb
Ha a Ditech -ből veszed akkor érvényes itthon is a 2 garancia de csak a szerviz és csak akkor ha a számlán rajta van az IMEI szám, de pl. ha cserélni kell a készüléket akkor ezt már a Ditech -el kell rendezni !
Ha a Media M. -ből veszed akkor érvényes itthon is a 2 év teljes körű garancia de csak akkor ha már ithon is forgalmazza a Media M. !
-
huan
őstag
válasz
kovadika #1907 üzenetére
Igen,gyárilag fóliás volt a kamera,mert tegnap levettem róla,mert én is azt hittem ront a képminősége,akkor tapasztaltam,hogy lyukas.
ilyen volt rajta -
w333
félisten
válasz
kovadika #1792 üzenetére
Ezzel én is így voltam az elején, aztán kipróbáltam a CM10.2 majd a MiUi és azt kell hogy mondjam sokkal jobbak mint a gyári rendszer ...
Nem a gördülékenység + gyorsaság miatt használnak az emberek a Nexus telefonokon főzött romokat, hanem azért mert nagyon sok beépített kényelmi funkciók vannak bennük, szerintem ez Link nagyon hiányzik a gyári rendszerből
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest