-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Hozd létre ezeket a mappákat a telefonon:
Media > Audio > Alarms <<< ide tedd az ébresztési hangot
Media > Audio > Notifications <<< ide az értesítési hangot
Media > Audio > Ringtones <<< ide a csengőhangotHa ezeket megcsinálod, akkor meg fognak jelenni a gyári listában a hangok, én is így csinálom!
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Nálam nem. A Nexus p6 részemről nagy és nem tetszik. Ez pont az a két tulajdonság aminél ha esetleg az egyik hiányzik, akkor talán el tudom fogadni a másikat. Szerencsére ott a Nexus 5x, az már csak csúnya, de zavar a 2GB ram. Igen tudom elég mindenre. Egyenlőre. Csakhogy a Nexusok jellemzően hosszabb kifutású készülékek és itt a ram már nagyon kevés lesz.
-
randras_83
addikt
Én használtan vettem, sajnos utána jött ki, hogy ismét kapható a hivatalos oldalról, ennyiért meg ajándék és még az N5-nél is erősebb.
bár ez nem érdekes, de a 3GB+64GB tárhely mellette szól.
(#50731) huan: hülyeség, alaplapot is simán cserélte az Lg, csak változik az IMEI, de erről meg ott a papír, szóval nem gond
-
randras_83
addikt
Szerintem 5S-t már nem érdemes megvenni, kicsi és régi, kamerája jó, ha tényleg szifon akkor inkább 6.
Kérdés, hogy akarsz-e a Nexus vonalon maradni, 5X-nek már lejjebb ment az ára, a 6os valóban nagy, de szerintem azt is meg lehet szokni. Én OPO-ra váltottam és nem bántam meg, mondjuk az is biztos, hogy nincs kedvem nagyon romolni, csak használni akarom. Menny időre tervezel az újjal?szerintem:
OPO
OPT
Nexus5X
Nexus6
Iphone6 v 6S -
( V )
veterán
hát akkor már inkább iPhone 6 - méretre szinte ugyanaz mint a N5, viszont nincs annyi bug mint az 5s-nél. viszont amennyire gördülékeny az iOS annyira korlátolt is - végbeli androidosnak hamar el kezd viszketni tőle a keze. ha nexus vonalon akarsz maradni akkor sztem érdemes volna várni még egy keveset, a mostani verziók ugyan jók - de sajnos még kompromisszumosak, főleg ár/érték tartományban.
én most a kínai vonalon lettem nagyon kíváncsi, a Xiaomi , Meizu és főleg Huawei brutál mód beerősítettek és igen komoly készülékeket kezdtek kidobálni remek ár/értékben.
mindenesetre amíg az N5-öm nem adja meg magát (kopp-kopp) addig még tudok várni.
-
Nem érzem kevésnek a 2 GB-t, én N5-ön se éreztem annak. Ahogy írtam, n5x-et jelenleg nem érzem gyorsabbnak az n5-nél. A titkosítást mókolás nélkül nem lehet kikapcsolni, vélhetően ez okozza a picit lassú működést. A BL nyitást megjegyzi a készülék, gari ugorhat, így még várok vele egy kicsit, hátha előjön valami hibája.
Február 2. óta van N5x, eddig nem bántam meg, ma is ezt venném. -
Opciók (szvsz), nemrég váltam meg a nagyon szeretett N5-től:
1. keress egy törött kijelzős N5-öt és építsd össze.2. Van iPadem (egy éve Air2, eddig ez már az 5. IPadem) gördülékeny, szuper akksi, kijelző,stb. De nagyon várom az időt, hogy valami hasonló tudású droidos tabletet tudjak venni; az iOS egy korlátolt fasság, a 60 feletti szüleimnek tökéletes.
3. Nézegettem egy darabig N6-ot: nem fér el az autómban a középkonzolon, ill. parázok az amoled beégéstől, sokat navigálok telefonnal. Amúgy szuper lehet, van Qi, van OIS, és imádom a Motorolákat.
4. N6P: ennyi pénzt nem szívesen adok ki telefonért, és vélhetően ez is túl nagy nekem.
5. N5X-et vettem
Először 16-ost, azt egy hét múlva cseréltem 32-esre, a 16-os kevés sajnos.
Nem tűnik gyorsabbnak,mint az N5; nincs Qi sajnos. A kamera viszont OIS nélkül is szuper, este is. 16-os 100, 32-es 110 körül elérhető időnként. Nagyon jó dolog az ujjnyomat-olvasó, szebb valamivel a kijelző, még 2 évig biztos a frissítés. -
-
Frenky89
addikt
Nem akarlak elszomorítani, de a saját N5-öm is így adta fel a harcot. Akkor még még garis volt, az LG szervizben azt írták rá, hogy akkucsere, de az itteni többségnek az volt a véleménye, hogy bekapcsoló gomb hiba.
A tünet amúgy: levettem USB töltőről, elindultam egy megbeszélésre, mire két szobával arrébb értem, egyszer csak rezzent egyet (mintha kikapcsolna) és mire kivettem a kezemből addigra már csak restart-olgatott, aztán azt is ráhagyta.
-
szpali
addikt
-
gabro0
őstag
Gravitybox, Secure Settings-szel azt hiszem lehet.
-
-
radicspeter1
őstag
-
Seth1
tag
Én a tokot a speedshopnál vettem, de úgy látom már nincs náluk. Az ebayen találsz tokot, nem olcsó de minőségi tok és amellett hogy jól véd, a tok sem megy tönkre, nincs tele sérülésekkel. Mielőtt rendelnél az ebayen esetleg kérdezd itt meg, hátha van valakinek elfekvőben ilyen tok használtan. (vihyazat mert van belőle hamisított is, az gyenge minőségű, nem érdemes érte pénzt adni)
Üvegfóliát itt vettem, nem emlékszem a nevére de jó minőségű. -
( V )
veterán
ETA természetesen most sincs, de a fejlesztő már most is dolgozik rajta és mivel az MM elég közel áll a lilli-hoz, gondolom viszonylag hamarabb meglesz.
-
-
( V )
veterán
TWRP-t azt csak csak simán fel lehet flashelni ADB-vel, roothoz meg már csak egy custom kernel kell meg SuperSU.
-
Scooter74
őstag
Ezt próbáltad már?
Illetve van márt ilyen is:
-
radicspeter1
őstag
Amikor felrakod először belépsz a twrp-be s nyomnál system reboot-ot na akkor kérdezi ezt meg.
Hogyan rakj fel twrp-t?
NRT-vel pl Launch-Fastboot flash fülnél Recorvery és kiválasztod a letöltött recorvery.img-t (TWRP-n letöltöttet ugye)
EnnyiParancssorból fastboot flash recorvery recorvery.img
-
Dottore
addikt
-
Sifre
senior tag
Ezt néztem ki, de még nem tudtam magam rávenni hogy ennyit költsek egy tartóra.
-
( V )
veterán
van flashelhető verzió is: Android M Preview 3 Flashable ZIP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest