- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Buster17 #42957 üzenetére
Anno ezeket a kábeleket ajánlotta itt valaki, elég masszívnak tünnek.
-
gery2123
őstag
válasz
Buster17 #38980 üzenetére
Csak ezért nyomni egy Hard resetet? Én már fel se veszem a 10% merülést egy éjszaka. Igaz wifi be van kapcsolva. Meguntam már, hogy folyamatos az akkuval törődjek, ha merül adok neki enni aztán kész!
Engem jobban zavar, hogy 3 naponta újra kell indítani mert elkezdi az appokat újra tölteni. A rendszer elkezdi szépen a ramot enni. De már lassan ezt is kezdem megszokni.
-
válasz
Buster17 #34417 üzenetére
Nekem is elkezdtek kipotyogni, aztan meguntam es kiszedtem azt is ami meg benne volt. Erdemes megcsinalni, utana sokkal kulturaltabb mint felig ilyen felig olyan betukkel. Azt erdemes tudni, hogy miutan kiesik egy betu alatta meg ott van az attetszo ketoldalu ragaszto (amibe beleragad minden gane), na azt a cellux szeru izet egy tuvel erdemes kipiszkalni. A meg bent levo betuket is konnyen kiszedheted egy tuvel. Ha kint van az osszes betu + az alatta levo celluxizeket is kipiszkaltad akkor torolgesd at koromlakk lemosoval a lukakat, hogy a ketoldalu ragasztorol ottmaradt kis gane is eltunjon.
-
BDave
őstag
válasz
Buster17 #34421 üzenetére
Én ezt használom és nagyon bevált: jól védi a telefont, jó a tapintása és legalább lehet látni a hátulját is, nem takarja el és a kosz se megy mögé: Ringke Fusion.
-
-
Víz Elek
senior tag
-
LógaGéza
veterán
válasz
Buster17 #30478 üzenetére
Nop, IPS kijelzőnél már nem fogyaszt többet a fehér, sőt egyes esetekben még kevesebbet is eszik! Igaz, asztali monitoros teszt, és nem mai gyerek, de 2 IPS monitor van benne, és mindkettő kevesebbet fogyasztott fehéren, mint feketén
Itt is van egy megerősítés: [link]
"On a side note, I was a bit surprised that an all black screen consumes as much power as when it is displaying a 100% white image on IPS display."
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Buster17 #29794 üzenetére
Én is a gyárit flasheltem fel. Nem vagyok Android júzer, de több fórumon is olvastam, hogy az OTA nem ír át mindent, hagyhat szemetet itt-ott...nah abból lesz a bug meg a merülés hegyek.
3 Gmail fiókom van, kivettem belőlük minden (számomra) felesleges dolgot (újságos, könyvek...stb) , fitneszt is letiltottam az alkalmazásoknál, mert olvastam, hogy sokat van tápszeren.
-
randras_83
addikt
válasz
Buster17 #28569 üzenetére
Muhaha... Van megoldás veszel egy Nokia 3210 est mert annak nem fáj ha odab@szod a falnak ha éppen nincs kedved felkelni.... Így éjszakára kikapcsolhatod szeretett okostelefonod.
Amúgy kb azóta alap hogy, hogy nem ébresztenek amióta léteznek, a számítógéped sem csipog ha ki van kapcsolva, nem?!
-
catroot
veterán
válasz
Buster17 #25613 üzenetére
Egyszerű. A Fotók alkalmazásnál húzd a bal sávot (ahol a menük vannak) ki és alul van olyan opció, ami csak az eszközön lévő képeket jeleníti meg.
Ha innen törölsz, akkor ugye a felhőben lévő marad. Na már most elvileg neked fordítva kellene... hát szerintem itt meg az megy, hogy webes felületen törlöd, így viszont marad a telefonon is.
Amúgy passz, más nem jut eszembe.
-
mmarta
senior tag
-
rjg
őstag
válasz
Buster17 #21431 üzenetére
A helymeghatározásnál a csak a készüléken módot állítod be, a tartózkodási mód jelentését kikapcsolod, illetve a wifinél a speciális beállításoknál a keresés mindig elérhető checkbox-ot. Ha nem használod, akkor kikapcsolod a Google Now-t is.Esetleg egy arra alkalmas kernellel nekiállsz játszani a governor-okkal és a feszültségértékekkel.
-
szpali
addikt
-
v_angelus
tag
válasz
Buster17 #19692 üzenetére
megkérdeztem kollégákat, a google kivette ezt az opciót
, azt mondják, hogy ezt jelenleg csak külön alkalmazással lehet megoldani, ezt ajánlották.
-
Carvus
senior tag
válasz
Buster17 #19685 üzenetére
Na persze h fordítva írtam...szal WP-ből ki kell exportálnod egy csvbe, majd azt tudod importálni gmailba, az pedig már szinkronziál androidon!
szerk: mondjuk amit bucsupeti irt az egyszerűbbnek tűnik, nem is tudtam h messenger tud ilyet, igaz én nem is használok ilyen fb alkalmazásokat nagyon..
-
bucsupeti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest