-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Ahogy látom végre lehet ISO-t is piszkálgatni, ennek különösen örülők mert eddig nem voltam kibékülve az automatikával.
Komolyan ha még a záridőt is lehetne állítani teljesen meglennék elégedve.Olvasva a cikket ez is bekerült.#25307: Google now azt hiszem elég sokat zabál, lehet azért ilyen gyenge az aksiidő. A másik ilyen még a gyenge térerő vagy ha sűrűn kell váltani a 3g/2g között.
-
DeathAdder
veterán
Nem hirdettem drágán, szerintem reális árat kértem érte, de alkudni se jött senki szal...
Buster17 - helló, sok sikert akkor az üzlethez
Alvin_ti4200 - nem lenne könnyű, sokan hírből sem ismerik a nexust. Ha valami samsung galaxy...... lenne akkor sorban állnának a vevők kis túlzással
Krisztián - miből gondolod h csalódás lesz? G3 SoC lesz alatta és QHD? (ha egyáltalán LG lesz)
-
MartOOn
addikt
Pl a Barclays bank egyetlen egy appja sem megy fel rootolt telora... Laptopon meg 100x azonosit meg pinsentry kell meg minden orulet. Mobilon meg mindenhova utalhatok, athelyezhetek 10mp alatt. Szoval en meg vagyok root nelkul koszonom.
Tvse: igen van, nexus4-en probaltam. Termeszezesen pont akkor nem akart mukodni amikor se gep se laptop semmi nem volt a kozelemben es utalnom kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged