- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Én ezt értem, sajnálom is hogy nincs pozitív véleményed róla. Viszont minden telefonnal elofordul ilyesmi. Nekem ha ilyen lenne akkor dobnek rá egy dbrand fóliát esetleg. Bár lehet a biztosítás opciót választanám ha már fizetem a kecora /jár hozzá 2ezer font értékben házon kívüli.. / csak mi a francot vennék helyette?...
-
-
randras_83
addikt
de a döglött droid az a fekvő recovery-s képernyő, innen kell a hangerő fel + bekapcsoló gomb és akkor mehet tovább a sideload.
(#28537) zsirfecske: szokták mondani, hogy főverzió váltásnál jobb ha egy szűz rendszerrel kezd az ember. Én így csináltam, adatmentést nem raktam át, kizárólag amit a googletől lehúzott a telefon. eddig hibát nem tapasztaltam, már franco kernel van alatta. Amúgy se a tesóm se a párom nem panaszkodott, ők OTA-t kaptak, wipe nélkül.
(#28541) ordogl: tartsd nyomva a bekapcsolót és nyomd meg a hangerő fel gombot.
-
catroot
veterán
-
randras_83
addikt
mondjuk azt tegyük hozzá, hogy egy htc-n bootloadert nyitni, meg S-OFF-olni kicsit körülményesebb, mint egy nexuson beírni, hogy fastboot oem unlock...milyen jó volt a Sensation-nél drótos S-OFF-ot csinálni anno.
#25955) MichaelScott: nagyon jó ez az új kernel+rom páros.
-
Viper26
nagyúr
Na igen az sem lesz rossz...de így belegondolva a négy év alatt sok telefon megfordult a kezem alatt, és amivel mindig elégedett voltam / nem okozott csalódást az a Nexus széria.
Persze van kivétel, a G2 kib@szottul el lett találva szerintem.
Szerdán érkezik az N5 D821 16GB, remélem ezúttal is elégedett leszek.
-
bzs73
őstag
root a legkönyebben.
semmiből nem tart. -
rootkiller
őstag
Ma két Nexust vettünk, anyámnak egyet illetve egy ismerős magának. Mindkettő HTC-t cserél le, nem M7 illetve M8 szintű készülékek, de az One V-vel már régóta nagy gondok vannak amik akadályozzák a telefonálást így a munkavégzést, tulajdonképpen a folyamatok állandóan omladoznak össze. A Desire X-el jobb a helyzet, ott csak néha random beviteleket produkál az érintőkijelző, az alu keret a szélén meghajlott, nem tudni hogy amiatt-e.
-
bzs73
őstag
hátsó szobában, üzletben, és cserélik ha nem lehet javítani. mert szerinted a gyári garisat hol javítják? űber szuper felszerelt műhelyben?
elégedetlenek mindig vannak. nézz szét azok közt is, akik pl szolgáltatónál veszik, hogy ott is mennyi panasz van a szervizelésre. de hát egyébként meg vegyék meg ott, 20-30e ft-al drágábban.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest