- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ugyanez volt nálunk is az egyik 16 GB nexussal, alaplapot cseréltek (gyári garancia) sajnos ez valószínűleg nem kerülhető el. Mi is próbáltuk nem szervizbe küldeni, mert sikerült végül bekapcsolni, de később mégis muszáj volt, mert használhatatlanná vált a telefon. A végén már naponta többször kikapcsolt, újraindult..
Próbáld meg megcsináltatni velük.
-
Kari1
aktív tag
Ha ilyen hibád van/volt:
http://www.reddit.com/r/Nexus5/comments/29tr5n/nexus_5_wont_turn_on_google_screen_keeps_flashing/
akkor szerintem ez még elő fog jönni. Vagyis hogy google logo után kikapcsol plusz ha töltőre dugod akkor csak rezeg plusz villog a google logó.Most én is ilyen hibával szenvedek amúgy, nálam már el sem jut a betöltésig. Plusz sajnos az LG Mo töketlen így nem is egyszerű a javíttatás (bizonyos esetekben). Ilyenkor elvileg alaplapot cserélnek mint ahogy az egyik kommentelő is írja. Csakhogy nekem 32GB-os telefonom van az LG Mo pedig nem tud csak 16GB-os alaplapot szerezni (azt ne kérdezzétek miért nem tud külföldről ilyen alkatrészt kérni, ezzel még futok 1-2 panaszos kört náluk). Úgyhogy mivel expansys-os a készülék ezért DHL-lel küldhetem ki UK-be a készüléket. Remélem hogy végül pozitívan fogok kijönni belőle.
De egy intő jel mindenkinek, akinek 32GB-os telefonja van imádkozzon hogy alaplapot ne kelljen cserélni a telefonban.
-
bucsupeti
senior tag
messengerről olvastam hogy a fejleaztői tojnak rá és nem foglalkoznak a lollipoppal. gondok vannak vele l alatt, de ugyebár ez az app hibája. viber-t nem használok valóban. hogy vezsed észre hogy újra tölt?
chrome-ot rendszeresen hasznalok.
nekem mé soha egyetlen röccenés nem volt. valami más gond lehet nálad.
most felteszem a messengert és fogk vele csetelni bár nem szoktam, csak azert hogy végre megfektessem én is a nexust.
-
bucsupeti
senior tag
tényleg nem értem miről beszéltek. mi az a két alkalmazás ami igy kifekteti nálad a rendszert? írd meg hogy kipróbálhassam nálam is csinálja-e. eddig ugyanis nekem nem volt ilyen élményem, de kivancsi vagyok hogy csak én vagyok ilyen szerencsés hogy az én készülékemen nincs semmi gond?
-
beloadjoker
őstag
QuickPic!!
Legjobb amit valaha próbáltam legalábbis sebességre! És akksi kímélő üzemmódban is simán megy!Többszörösen is megelőztek sry
Egyébként ki milyen alkalmazásokat ismer amik simán mennek akksi kímélő üzemmódban is? Én eddig ezt a QuickPicet és az MX playert találtam
-
w333
félisten
Valamilyen szinten ez így van (idővel ki fog kopni) ... viszont az alsó kategóriás telefonok miatt egyhamar biztosan nem fog megszűnni a 32bit !
Szerintem most inkább az ART futtatókörnyezetre fognak nagyon rágyúrni, kicsivel még talán gyorsabb / smoothabb lesz a rendszer
-
w333
félisten
A kettőnek semmi köze egymáshoz ... az Android rendszer támogatni fogja a 64bit -s processzorokat, de attól még ugyan az a rendszer 32bit -en fog futni
Ez nem átállásnak hívnám hanem inkább bővítésnek, az Android rendszer olyan intelligens lesz hogy felfogja ismerni az adott hardvert és annak megfelelően fog futni szóval a 64bit -s telefonok 64-bit -en, a 32bit -s telefonok meg 32bit -en fognak futni, olyan nem lesz hogy a 32bit megszűnik ... vagyis szerintem az elkövetkező 5 évben biztosan nem !
Szóval nem kell félni, bőven lesz itt még támogatás
-
LógaGéza
veterán
-
lord.lakli
őstag
Valahol (itt fórumon is volt linkelve) egy Excelben szedegették össze a problémás progikat. Kezdetben több google programokkal is volt gond, de megoldották. Nekem egyedül touchdown-ban volt gondom a push idő beállításánál, mert szinte nem is látszódtak a mutatók, de más gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Crucial 240GB SSD eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged