Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miller79
tag
Üdv mindenkinek! Nexus 5-öm van és olyan gondom lenne, hogy a hálózatok között nem igazán akar váltani... HSDPA-t erőlteti és többször meg is szakít hívást és a sima 2G-s hálózatra meg nem áll át... A Telenor azt mondja, hogy náluk nincs gond. Nem tudom, hogy valakinek von vagy esetleg volt ilyen gondja? Köszi a válaszokat előre!
-
miller79
tag
SEGÍTSÉG! Valki segítsen mert meg fogok őrülni... A gondom a következő lenne. N5-ömet nem lehet használni 2G-s hálózaton a Telenornál! Nem tudom valaki hallott-e már ilyet vagy tapasztalt-e, de már sokkos állapotban vagyok. Voda és Telekom 2G működik a Telenor nem. Akár ha manuálisan is átállítom 2G-re azonnal nincs térerő és nem elérhető a készülék. Cseréltem már SIM kártyát is a szolgáltatónál, mert már nekik sem volt jobb ötletük, de nem segített. Az LG szerint nem a készülékben van a hiba. A Telenor hálózat tuti rendben, mert az N4-be visszateszem a kártyát és minden ok. Ez azért zavaró, mert Budapesten vagy nagyobb városokban nincs gond, de falvakban, illetve vezetés közben az utakon nem tudok telefonálni, mert amint nincs 3G lefedettség megszakítja a beszélgetést... Remélem van valakinek ötlete mert KÖSZI
-
miller79
tag
Köszi, de nem tudom, ha már a SIM-et cseréltem az nem elég... Természetesen nem segített!
-
miller79
tag
Én annyira nem értek ehhez a dologhoz... Akkor most ezt hivatalosan lehet tölteni? Vagy mikor lesz elérhető, mármint a 4.4.4? Nekem Telenor 2G hálózati problémám van, egyszerűen nem lép fel, ezért jelenleg nem is használom a telefont. Vodával meg Telekommal semmi gond.
-
miller79
tag
Már rendelik a szervizbe a panelt bele...
-
miller79
tag
Halihó! Másnál is lassult a telefon az 5.0-tol? Nekem katasztrófa! Az elemlámpa nem kapcsol le csak 5mp múlva. Netezésnél ha kilépek a körrel újra pakolja az ikonokat. Ez egy Nexus 5 16GB... Mitől lehet?
-
-
miller79
tag
Azert koszi! Mar par alkalmazast kilottem es toroltem! Volt letoltve egy Lamp nevezetu elemlampa alkalmazas, na az tuti szetkuldott mindent, mert a problemak 90%-a megszunt. De a tarcsazoba ha belepek ott meg mindig lassu! A hivas inditasa es hohy ez megjelenjen a kepernyon kb. 2mp.... Lehet en vagyok tulerzekeny, de ez sok.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 2042
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest