- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
A méret miatt aggódtam, de szélességben alig keskenyebb az n5 (neo hibrid tokban ugyanolyan széles az n5 mint a g4 csupaszon), hosszúságban van különbség - 1cm körül - de zsebben ez is jól hordható
249Eur-ért vettem a 2/16-ost német amazonon akciós volt, most 299 lenne (ami nem éri meg, mert a moto maker-en a 2/32-es kerül ennyibe). -
-
GrooveHero
addikt
Igen, xiaomi mi5 pro-m van, megint megvan a Telefonica 2 évre. Eddig nagyon bejön, nagyon szuper, nem túl nagy, minden sima, sehol egy lag, vagy akadás, minden azonnal történik, a kijelző szuper, 4 giga RAM, 2 giga fölött a szabad, ha nem megy semmi.
Qc 3 töltés hihetetlen gyors, 40 perc alatt 21%-ról 85%+a ment fel.Nem panaszkodom, megérte
-
twine
veterán
Én az sztorid elején akartam mondani, de most már a minden mindegy alapon bedobom,,; próbáld ki egy másik szolgáltató zsugájával is kérlek...már csak kíváncsiságból...egy napig amikor mozogsz rendesen tornyok között...
Értem, hogy kicserélteted a zsugát,, de én mégis kipróbálnám...
Tudom, ez nem megoldás a jövőre nézve,, inkább csak mint mondtam, kísérletezgetős kíváncsiság (részemről) -
LógaGéza
veterán
Sajnos erre már én is csak azt tudom mondani, hogy tuti hardveres baj. Nem feltétlen azért, mert külföldön voltál, hanem csak lehet pl a rázkódástól valami elmászott.
Esetleg még annyit megtennék, hogy ráírnék fagyallo-ra, hogy meg-e nézné az antennacsatlakozókat, ugyanis olvastam egy pár esetről, ahol azoknak a megtakarítása és újrapozícionálása megoldotta a problémát.
Ha az se, akkor nekem sajna nincs több tippem... Túrom még a netet, hátha találok azért valamit...Nem tudja véletlen valaki, hogy a ro.ril.fast.dormancy.rule=0 használatban van még egyáltalán?
-
Martinitius
tag
Nem akarlak elszomorítani, de lehet el kellene gondolkodnod, hogy nyugdíjazd szegény N5-t...
Szerintem kb mindent megpróbáltál már amit lehet, ha FI-ből való újrahúzás (ami tényleg MINDENT gyalul, és full gyári állapotba kerül a telefon), ill. sim csere sem segített, akkor valami hardveres hiba lesz ott, azt meg levadászni, hogy mi lehet az, valamint meg is csináltatni, hosszadalmas tortúra lenne.Racionálisan végiggondolva én biztosan feladnám ezt a szélmalomharcot. Ahogy Butters mondta: "Lassan annyit oboázol ezzel az N5-tel, hogy masszázsszalonban is dolgozhatnál." Vagy vegyél egy összetört, de belül ép N5-t gombokért, aztán rakj össze a kettőből egyet. Bár ez megint olyan, hogy lehet felszállsz vele a sz*pórollerre.
(Szigorúan saját vélemény!!!) -
bl4ze
veterán
Telenor, Törökbálint központbna SIM csere megvolt : ingyen, szó nélkül cserélték miután elmondtam a gondokat, tüneteket.
Ott helyben azonnal 4G, minden szuper, jó. Ment is vagy 20 percet, a diósdi Interspar-ban már láttam, hogy "Viber disconnected" nem volt net, a kijelzőn ott virított a 4G pedig. Net nem volt, emailt sem tudtam SYNC-elni stb...
Utcára kiérve volt H, és E is , néha E!, H! net sehol. Hazafelé az autóban H és 4G között ingadozott.Volt már "Szolgáltatás nem elérhető" szóval full térerő nélküliség, minden.
SIM kártya hiba kilőve.
LógaGéza, és a többi ember : mi lehet a gond még ? Szoftveresen bármi lehet még? Full wipe, új rendszer felhúzva a sokak által legerősebbnek tartott KK radio-val.
Hardveresen mi mehet tönkre egy N5-ben , hogy dobálja el a netet+szolgáltatást ? "Telenor HU" megint duplán van a hálózatok között....
Tököm kezdem elhagyni, és agyam robban fel. Mi lehet az oka ennek?
Előre is köszi, ha bárki agyal esetleg ezen, vagy segíteni próbál. Gézának még1x köszönet az eddigiekért is....
-
bl4ze
veterán
Ma megpróbálok egy SIM cserét kérni a Telenornál, a folyamatos mobilnet gondok miatt, hálózat eldobálás stb.
Nem olyan vicces a mobilnet használhatatlansága, meg sokszor látni a "nincsen szolgáltatás" "csak segélyhívások" meg az E! , H!, 4G! jeleket, hogy nincsen net. Ahol eddig fixen 4G-vel hasított ott a net ott most sokszor E!, H! meg ilyenek jönnek.
Remélem SIM kártya hiba lesz és nem a szeretett N5 makkant meg a BUD-WARSAW úttól
Onnantól datálódik a hiba amikor hálózatot váltottam a Lengyel carrierre. -
Martinitius
tag
Egyébként nekem van egy tényleg nagyon szájbarágós leírásom Factory Image felrakásához
-
Dottore
addikt
Legkevésbé egy custom ROM kellene szerintem de ha Veszprémben jársz megcsinálom Neked tök ingyen is.
Addig is olvasd el az összefoglalót találsz benne leírást.
-
Dottore
addikt
bl4ze tedd már újra (image flash) a telefonodat kérlek!
Ennek az ámokfutásnak semmi nem vet véget csak ez és ezt most nem azért írom, hogy basztassalak, hanem mert segíteni akarok.Tudom, hogy nem szeretnéd mert elvesznek a beállításait, etc. de gondolkozz logikusan. Egyik oldalon a cuccaid ami tökmindegy mert amúgy is használhatatlan lassan a telefonod, másikon egy csupasz és jól működő rendszer amit idővel ugyanúgy be fogsz lakni.
Kérdés?
-
-
LógaGéza
veterán
Itt van egy letölthető lista a modemekről: [link]
Parancssorba: fastboot flash modem <fájlnév>Viszont én csinálnék előtte egy EFS mentést, amit nem tudsz root nélkül (tegye fel a kezét aki már mókolta a telóját, és van ilyene...), csak a biztonság kedvéért.
Szerk.: Bár ha jól rémlik van csak bootolható TWRP NRT-ben, és ott ha lefuttatod ezt, akkor megcsinálja a mentést.
-
palesz53
senior tag
Vmelyik nap olvasgattam itt a problémádról. Diliből megnéztem, nekem mit ír ki (úgy 10 napja dobtam fel egy custom romot, ami az áprilisi google javításokon alapul), mert nekem is szarakodott az új rommal. Lehidaltam, amikor megláttam, hogy én is 2 Telenor hálózat közül tudnék választani! Ráböktem az egyikre (hasraütve választottam), azóta vmivel jobb, már nem mászkál el néha a hálózat edge-re, most azt mondom nagyjából oké a dolog.
Egy vmit kipróbálhatnál még (azt hiszem ezt én meg is lépem vmelyik nap) - sim cserét. Hátha segít. (Nekem eddig mindig ingyen cserélték, amikor besétáltam egy ügyfélszolgálatra.)
(Én nem voltam se külföldön, se a határ közelében, így más hálózatra nem léptem fel /léphetett fel a teló/.) -
lord.lakli
őstag
Tehát a 2G-n fixen kiválasztottad? Csak 2G-n is szakadozik? Korábban 4G-n volt és ment rendesen? Különben a Telenornak is van baja rendszeresen, főleg bizonyos tornyoknál.
Bocsi, de ha valaki visszanézi a hozzászólásokat, akkor azt látja, hogy nálad mindig baj van N5-el.
-
gyulavezir
aktív tag
-
radicspeter1
őstag
Érdekes hogy ennyire, hogy téged ennyire szeret az android rendszer mostanság...viszont az összes N5 felhasználó nevében köszönjük, hogy folyamatosan közlöd a készülék használati adataid a nagy testvérnek
Próbáltad már a doze módot agresszívre venni (root), -Google play-search:doze ? Egyedi romok sem orvosolták a bajod? -
Dottore
addikt
ES remélem nem az ingyenes mert akkor legalább egy adware biztosan van a telefonodon ami szívja az akksit.
-
thesound
addikt
Ha a telefonon egy total commander app látja a file-okat, akkor egy TC LAN pluginnal át tudod másolni őket wifin keresztül PC-re. Majd a PC-ről vissza a telóra.
Namost, hogy ez megoldja-e a problémád, azt nem tudom, de talán a fontos, máshol nem létező filokat meg lehet menteni.
-
bl4ze
veterán
Valakinek ötlet, hogy miért tűnt el a teljes filerendszer USB kapcsolaton PC-n?
Tegnap estig jó volt, Dottore szerint a memórianapló adat törlés miatt nem kéne, de mégsem látom, csak azt a pár file-t amit leszedtem drive-ról a telefonra direktbenÖtlet, hogy hogyan hozható ez rendbe??? Wipe, re-install nem játszik, nem szeretnék megint belakni egy telefont újra
-
Dottore
addikt
Csinálj egy tiszta telepítést.
Régen volt egy haverral számtech boltunk és évekig vírusmentesítettem meg hiba elhárítottam számítógépeket. Az esetek nagy részében, gyorsabb, hatékonyabb megoldás volt elmenteni a személyes adatokat, vissza tenni a rendszert, mint azzal szenvedni, hogy próbálod megtalálni mi a probléma forrása.
Android is ugyanez valahol. Volt, hogy órákat szenvedsz valakivel, mikor kiböki tök véletlen, hogy ő soha nem indítja újra a telefont, restart aztán fasza is lett.
Egy idő után ezért eleve úgy kezded, hogy nem frissítgetsz meg varázsolsz, felteszed az egészet, aztán ha akkor csinálja az a gáz. Addig meg nincs miről beszélni. -
dkovizoli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest