- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
scream #51957 üzenetére
Írj majd meg a tapasztalataidat légy szíves. Milyen OS-t futtat a telefon? Ott is lehet costom ROM-ot feltenni, root, stb? Vagy ez egy zárt OS-t futtató teló? Már amennyire az Android lehet zárt... Érdekelne, mert lehet, hogy cserélném az N5-öt.
Szerk.: Az akku egyre szarabb. Még garos, szóval cseréltethetek akkut, de szerintem sokat nem érek el vele. Naponta minimum egyszer etetni kell. Ami viszont hiányozna a Nexus vonalról az a Custom ROM. Azon élek gyakorlatilag.
-
( V )
veterán
válasz
scream #50816 üzenetére
+ metal01
eddig azt tudom mondani hogy egyáltalán nem bántam meg a váltást, beállításokban szinte ugyanazokat tudja, ugyanúgy szép / letisztult / sallangmentes, csak a gapps nincs integrálva de ez egyáltalán nem zavar (+1 install zip - na bumm). rendszer reagálás, akadás és fogyasztás szempontjából nekem eddig jobban teljesít mint a cata, bár lehet hogy ez még a friss (2 hetes) installnak tudható be, de örülök neki hogy eddig ilyen szépen muzsikál. bugokkal még nem találkoztam.
-
( V )
veterán
-
Just486
senior tag
válasz
scream #42585 üzenetére
Ez egy biztonsági funkció, ha fut valamilyen overlay alkalmazás, nem enged "nem biztonságos forrásból" telepíteni, nehogy az alkalmazás cselekedjen helyetted. Nem kell letörölni, elég ha elveszed a hozzáférését a kisegítő lehetőségekné, vagy valami hasonló menüpontban.
-
( V )
veterán
válasz
scream #42580 üzenetére
tényleg nem értem amit írsz
erről az alkalmazásról írsz nem?
én simán felrakom, nem kell hozzá semmilyen plugin, és tökéletesen működik az elmentett beállításaimmal romcserre után is. van kis widget-je ha a arra rányomok manuálisan is tudom szabályozni, plusz tasker is remekül kezeli a profiljait.
-
magicbox
senior tag
válasz
scream #40074 üzenetére
Fentebb leírtam mire használom. Igaz céges telóként napi 2-2.30 óra a jellemző sot átlag. Igaz most nézem a GSam Battery Pro 3 órás napi átlagot mutat...
(#40073) -juc-
Nem vitatom, hogy van ilyen jellegű hiba, de azt jellemzően valamely hibás program okozza. Nagyon sokan ugranak a google szolgáltatásokra, én nem találkoztam még ezzel a hibával. Ezért csak a felhasználói szokások másságával tudom ezt megmagyarázni. Ha rootolt a telód akkor a fizetős GSam-el pontosan megtudod nézni, hogy mi okozza az ébrentartást...
-
Madoc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest