- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
AlphaLionX #96006 üzenetére
Én nemrég a 1070 Strix-em próbáltam eladni, csak a 10. érdeklődőnek sikerült eladni, az eredeti ár alatt, de legalább majdnem egy hónap után végre valaki elvitte
Kb. egy kisebb regény a története.
Volt kettő HA-s szellem, egy email-es szellem, és 4 Marketplace-es(volt a szellemeken kívül kettő érdeklődő Marketplace-en, aki legalább nem szellem volt, de nem vitték el, egyik kb. két óra után visszamondta, mert neki visszamondták a videókártyáját, a másik meg 30.-án írta, hogy tegyem már el 10.-éig, ezt 2 nap alatt sikerült leírna. Pechjére 5 perccel az után írta, hogy tegyem el, miután átvették személyesen
)
Az egyik HA-s szellem egy friss újonc volt, utánvéttel akarta megvenni, én az előre utalást preferáltam volna, elég lett volna, ha a postaköltséget előre utalja, de ott hagyott. Tudom, hogy valahol el kell kezdeni, de jobb biztosra menni. Másik HA-s szellem személyes átvételt akart volna, aztán a megbeszélt időpontban sehol senki, és további üzenetekre se reagált, nemrég meg ahogy látom törölte a fiókját
Volt egy email-es, emailben érdeklődött a HA-s hirdetésem iránt, kicsit furcsa volt, de oké, személyesen vette volna át a kártyát. Egy hétig húzta-vonta, mindig volt valami kifogása, miután rákérdeztem, hogy ebből lesz-e most valami, ott hagyott.
FB-on kifogtam aztán még egy ilyet, ő már odáig eljutott, hogy "nem érek rá, de átutalnám a pénzt, aztán a héten átmegyek érte, vagy a feleségem", sehol semmi, majd letiltott.
Aztán volt egy, aki sokallta a végső árát, és nem válaszolt, majd a kettő értelmesebb, akikről az elején írtam.
Eközben volt egy, aki sablon üzenettel kezdett, majd az "igen, még megvan" válaszra annyit írt, hogy "At R".
Jött egy 58500-as ajánlat(amikor még 65k-ért próbáltam túladni a kártyán), majd rájött, hogy mindegy, mert nem fér bele a gépházába a kártya.
A megmentő a 10. volt, igaz, hogy áron alul vitte el(60k, ebbe már csak azért mentem bele, mert majdnem egy hónapja hirdettem), de ő tényleg jött, elvitte, írt, hogy működik, öröm van.Bocs, ha hosszú lett, és kicsit olvashatatlan, telefonról írtam ezt.
-
válasz
AlphaLionX #96006 üzenetére
Ha kifizette, akkor nincs gond, ha nem, akkor meg... csak egy a sok szellem közül.
BTW ha adott telefonszámot (érdemes kérni) akkor fel lehet hívni, mert sok egyszerűen elfelejti -
KROK640
nagyúr
válasz
AlphaLionX #95804 üzenetére
Ezt én sem értem. Főleg a fiatalok körében volt egy időben divat, hogy elkapja a különféle mértékben pókhálós(ra tört) kijelzős telefont és azt nyomkodja. Nekem a Lumia 630-asom két kontinens 6 országát járta meg úgy, tok nélkül (és kibírt nem egy görbe estét) hogy a műanyag burkolat széle kicsit megtört, ám a kijelző 6 év alatt sem szenvedett sérülést.
És ehhez képest barátnőm telója 1 éves sem volt már repedt a kijelző, öcsémnek ugyan 4 év kellett, de az övé is, pedig ezutóbbi se bulizni nem jár, se a városból nem vitte ki ... -
PHM
addikt
válasz
AlphaLionX #95754 üzenetére
Na! Látod? Tudsz te, ha akarsz.
-
PHM
addikt
válasz
AlphaLionX #95752 üzenetére
Philips smart. Szerintem.
-
válasz
AlphaLionX #95622 üzenetére
Ha olcsón megkapod, hasznos tud lenni. Nem csak high-end alkalmazások léteznek, amikre jó... meg ez, ha jól nézem, workstation alaplap.
-
fatpingvin
addikt
válasz
AlphaLionX #95620 üzenetére
mi a francból gondoljátok hogy csak állami pályázatok léteznek???
-
válasz
AlphaLionX #95592 üzenetére
Mivel nem ebből élek, és inkább csak a kidobás alternatívájaként adom el a cuccokat (vagy ajándékozom el rokonoknak, barátoknak), ezért én nem vagyok túl szigorú.
Múltkor kiárultam a már nem használt szerveremet alkatrészenként. Az alaplapot valami 5.000 Ft plusz postáért adtam el. A vevő jelezte, hogy sehogyan sem tudja életre kelteni a lapot, semmilyen procival nem indul el. Mivel működő gépből alaposan letesztelve adtam el a cuccot, három dolog tűnt valószínűnek 1. User error; 2. Megsérült szállítás során, bár alaposan és precízen becsomagoltam; 3. Valamiért tényleg nem indul el a lap másik procival.
Első körben azt mondtam neki, hogy küldje vissza a lapot, visszafizetem neki a vételárat, és kétszeresen a postaköltséget. De aztán arra jutottam, hogy ha visszaküldi, két postaköltséget már mindenképpen bukok, és ha talán el tudom adni helyben 5.000-ért, akkor kb. nullán vagyok. Ráadásul már nem is tudtam volna kipróbálni, mivel addigra a procit meg a memóriát már eladtam. Szóval inkább azt mondtam neki, hogy dobja ki a szemétbe a lapot, és visszautaltam neki a vételárat plusz a postaköltséget, így csak az egyszeri postaköltséget buktam a dolgon. Ebben az esetben konkrétan jobban jártam volna, ha rögtön kidobom a kukába.
Amúgy kezdeményezett értékelést is, amit elutasítottam. Mondjuk nem azért, mert attól féltem, hogy negatívot ad, hanem azért, mert én úgy vélem, hogy nem jött létre adásvétel, amit értékelni lehetne. És ha tényleg kidobta a kukába, akkor valóban nem. Ezt ellenőrzni nem tudom, de őszintén szólva 5.000 forintért manapság a kisujjamat sem érdemes megmozdítani, a mai ebédem a gyerekkel több került.
-
válasz
Általában visszaveszem, de pont azért nincs ilyen eset gyakran, mert előbb megkérdezem, hogy tudja-e mi az, mit akar vele kezdeni, stb. Ilyenkor szoktak kiderülni érdekes dolgok.
-
fatpingvin
addikt
válasz
nem sokszor találkoztam szerencsére ilyennel, de van elképzelésem róla hogy hogyan kezeljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest