Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Amúgy most komolyan - igaz típus nélkül nem lehet tudni mennyi volt mikori stb. de most kb. 130 ezer újonnan - egy ilyen súlyos hibával mennyit érhet? Egy fillért nem adnék érte de én igényes vagyok, háklis az ilyesmire. Talán 30 ezret? Egy ilyen hiba teljesen gallyra vágja egy tévé értékét.
Trailblazer
Na igen ez az új "standard" mert ennyi és kész. Remélem 5 év múlva is fent lesz még az aprón![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
De miről van szó? Jó lenne tudni, megjegyzem én szkeptikus vagyok az ilyesmivel. Ha valami bolti, új, garis akkor az új, ha már kivitt valamit a boltból ha felbontotta ha nem ha beüzemelte ha nem onnantól már használt ezt azért jó lenne megérteni. Jah és ahogy kivitte a boltból az értéke a bolti ár mínusz 20%.
Miért? Mert különben a boltban veszem meg.
-
KubanitoS
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
+ az ilyen külsőségekben vásárolt házak sokszor lelakottak még sokat rá kell költeni, ez meg instant.
Egy másik ismerősöm szendvicspanellal bővítette ki a házát - gyakorlatilag csinált még egy szobát. mivel kívül belül ez a fém lap van ezért a külsejével nem is kell tenni semmit esetleg belül valami jó meleg vastag tapétával lehet borítani és kész nem emlékszem hogy oldották meg ott. Falrakás, vakolás stb. mind meg lehet spórolni mint valami könnyűszerkezetes ház.
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Erre is tudok konkrét példát: ismerősöméknek szerencséjük volt már csak pár apróság volt hátra mikor felszívódott az építtető (megvan még most is de nem küldött embert hozzájuk befejezni az apróságokat. )
A "férfi" a házban ügyes de mondhatni 2 állása van vagy inkább másfél és ideje kevés amit inkább a családjával töltene mint ezeket a dolgokat csinálná.Személy szerint nem tudom milyen lehet egy ilyen mobil házban lakni mennyire bírnám de számomra a legfontosabb, hogy legalább a 3 évszakban - tavasz-nyár-ősz - megfelelő hőmérséklet legyen bent: hidegebb napokon is 20 celsius fok felett melegebb napokon pedig kb. 26 celsius fok alatt.
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Szerintem ez nagyon jó megoldás vagy 6 éve egy ismerősömmel beszélgettünk erről. Venne Budapesten egy telket - amire építeni is lehet közművek benn vannak stb. - és pár millából egy ilyet odaviteti áramot, vizet, szennyvizet, akár gázt is ráköti és mehet a móka. Nem kell elképesztő pénzekért egy házat építenie, munkásokat hajkurásznia mert manapság nehéz felhajtani őket, és bérelnie sem kell ingatlant.
A képeken is látszik teljesen rendben van simán van benne minden: WC, zuhany, konyha, mosógép, ágy stb.
Ami kell, szigetelt fűtés -hűtés megoldható, nem egy 100nm-es házat kell fűteni- hűteni hanem egy ilyen kicsi mobilházat. Van olyan ami részben téliesített a mostani nem túl vészes teleket ki lehet benne húzni.Megjegyzem saját magának is tud az ember egy ehhez hasonlót építeni: jó minőségű szendvicspanelek kellenek a 4 oldalra arra lehet vágni ajtót ablakot - láttam már ilyen - tetőt rá és kész.
-
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
az olyan nem tetszik, természetes kőből legyen és minden darab egyedi, mint a szeletelt tégla
lakásos topikban egyik gyerek linkelt régebben egy falat náluk, teljeset telibe verette műanyag alapúval, kb 20nm, illesztések is pocsékak voltak, és megkérdezte ha impregnála kijön-e a kövek erezete? ((((( : az olyan rusnya, gicccses, egyszerű fehér fal is szebb nálaszerk:
tag 860 samu ssd-t árul, gar nincs, 20e, iponban 5év garral 23e ( : -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Egy részről vicces, más részről WTF a dolog, mert itt Budapesten számtalan olyan háznál voltam már melóm miatt, amelynek konkrét címe nincs, csak helyrajzi száma, és azok sincsenek sokszor kiírva a házra.
Volt, hogy így 1 óra alatt találtam meg címzettet, mert végigcsöngettem (Csengő hiányában végigkiabáltam) szinte minden lakót. -
-
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
Jó, jár a pont, de gondolom te nem egy két cuccot árulsz meg azt is megelőlegezem, hogy korrekt, megbízható ember vagy.
De mit feltételezz arról akinek van 8 értékelése, ebből 2 mint eladó és felrak egy ilyen képet.
Semmi leírás, csak a márka, képátló, több darab van (cirka 10 évet mentek egy irodaházban azért olyan keveset használt gondolom), meg még odabökte, hogy "kiváló".
Nem említi, hogy ott állt neki a szekrényen és évente 2x bekapcsolta, vagy akármi... -
Papooo
senior tag
-
-
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Biztos erre van itt igény?
Vagy esetleg alapítsunk neki itt rajongótábort? Az a szörnyű hogy most már megél ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)