Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
üzenetére
Egy kocsmatöltelék pasi mitől férfias?
Egy kocsma, krimó nem egyenlő egy késdobálóval egy lepukkant vendéglátóipari helyiséggel.
Tudnád ha értenél hozzá.
Vehetünk egy pubot (bár manapság nem sok maradt). Azért az nem rossz ha nők is vannak.
Persze nem mindegy, hogy az ember bemegy inni valamit vagy inni megy. Utóbbihoz nők nem kellenek.
Az meg hogy itthon nincs már kocsma és kb semmilyen kultúra az más lapra tartozik. -
fatpingvin
addikt
válasz
üzenetére
én csak azt nem értem hogy téged miért foglalkoztat ennyire ez a kérdés hogy sokadik komment óta ezen lovagolsz, miközben saját bevallásod szerint is abszolút nem vagy érintett a kérdésben.
kicsit konfrontatívabbra véve a figurát, a legnagyob tiszelettel: nem mindegy neked?
arra meg nem reflektálnék hogy iderángatod hogy másoknak mi jön be, tökre nem ide tartozik. let women enjoy things. -
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
olyanról próbálsz véleményt alkotni amit nem tudsz : )
mint mondtam én 3 helyre járok - ebből az egyik csak kv/üdítő -, mindegyik kulturált, nők is ugyanúgy járnak, mért ne járhatnának?
van aki csak kávézik, van aki iszik valamit, az egyik tulaj csajt már láttam elég slamposan
ha valaki túlitta magát akár nő, akár férfi, rúgják valagon oszt' mehet a dolgára, de zömében megy mindenki magától
a fentebb linkelt akármik max vidéken/faluhelyen, fene tudja hol lehetnek, esetleg város szélén "törzsgárdával"
szerencsére vagy sem de annyira megdrágult a korcsma, hogy az a réteg aki a videóban volt már nem engedheti meg magának
25 éve olyan rengeteg katona/rendőr nő sem volt, ma már azért akad : )
van itt nem messze tőlem egy bowling center, az is korcsma csak mellette lehet gurítani mást is, hát több piás csajt szoktam látni mint faszit
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
ezek még korcsmának is korcsak
talán csehónak még elmennek
legtöbb mai kocsma már rég "pub" vagy "club" vagy "kávézó" és ugyanúgy járnak oda nők is mint a teszkóba'
régen sok minden a férfiállat kiváltsága volt, most meg olyan thaiboxos lányok vannak fél perc alatt úgy levernek hogy kocsmába se mész egy hónapig :d -
cof
veterán
válasz
üzenetére
Attól mert kocsmába járnak 20 évesen havi 1-2 alkalommal hétvégén még nem viselkednek férfiként.
Igen, a régi társaságból is feleségek és anyák lettek és nem alkeszek.Na meg kocsma és kocsma között is van különbség, mi általában 1-2 helyre jártunk anno a városban ahol inkább fiatalok voltak és semmi balhé, nyáron meg kiültünk a teraszra.
Nyilván 40 évesen már más helyekre jár az ember, étterem stb...
-
-
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
üzenetére
Autókozmetikában dolgoztam pár évet, nincs értelme általánosítani. A körzeti orvos aki tizenvalahány évvel ezelőtt keresett havi 1m forintot simán le tudta rúgni az új Ford S-max-ot hogy csak na. Aztán volt aki úgy vigyázott a kis kereklámpás VW polojára hogy amikor betolta a szalonba hogy lecserélje már rakták is félre mert egyből leadták a drótot valakinek.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezzel kapcsolatban láttam is egy képet régebben, négy fele volt osztva a kép: női lakás, férfi lakás, női autó, férfi autó. Azon is kb ez volt szemléltetve. Női lakásban rend volt, férfi lakásban a földön a zokni, nadrág, stb. Autók esetében meg pont fordítva, a férfi autója kitakarítva, semmi szemét nem volt benne, a női autóban meg papírzsebkendő, kólásüveg, csokipapír, stb.
-
szebe
addikt
válasz
üzenetére
Másfél éve költöztünk össze barátnőmmel. Volt egy hatalmas szűrő az albérletkeresés során, mégpedig a kutyája (egész nap otthonfetrengős, menhelyi mini schnauzer féleség).
Sajnos épp lezárult egy hagyatéki a családban (pár hónapja), mi meg ráraboltunk a lehetőségre. Kutyával kb esélytelen lett volna értelmes albit találni. -
fatpingvin
addikt
válasz
üzenetére
az a baj ezzel hogy a posta ki van menekítve a piaci folyamatok alól, ami alapvetően nem lenne gond csak sajnos nincsen érdemi elszámoltatási lehetőség sem.
ezért engedik meg maguknak azt a szintű igénytelen trehányságot amitől egy tisztán piaci cég már régen bedőlt volna.
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Minek utána én ezt már 2007-ben megéltem, hogy amit a számtechboltunknak képeket csináltam, a termékeinkről, pár hét múlva másik bolt honlapján is megláttam (az én képemet), mindig megy rá a vízjel, meg onnantól úgy készöltek a fotók, hogy a cég logoja/valamije mindenképp benne legyen a képben, lehetőség szerint háttérben, ilyesmi, hogy látszódjon, hol készült valójában a kép. A fotóimra meg vízjelet rakok.
-
KROK640
nagyúr
-
-
válasz
üzenetére
Amúgy nincs ezzel gond, hogy full roncsot feltámasztanak, csak annak megfelelő áron kéne adni + nyilvános kártörténettel, mindezt hivatalosan. Na úgy már simán nem érné meg.
De ugyanez van a kisebb műszaki cuccokkal is, egy 100 ezres fényképezőgépnél sem fogja bevallani az eladó, hogy vizet kapott.
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Bár szép tud lenni az udvaron dísznek, meg filmben háttérautónak/utcaképnek is okés, de ezek a történetek soha nem erről szólnak. Annyiért azért még az ilyen sufni mesterek óradíja is sok.
Egyszer találtam egy 1958-as Mercury hirdetést, gyanúsan olcsón. Azán hamar kiderült az eladóval beszélve, hogy sajnos csak kertidísz lehet már a kocsiból, más semmi... na úgy annak meg bitang drága volt.#95258 opr : persze, ez annak az esete amikor a roncsértékből még kihoznának egy teljes autónyi hasznot. Hát látszik az ürgén, hogy nem egy hivatalos márkaszervíz, hanem sufni megoldás. bár megmerem kockáztatni, hogy így jobban keres, mintha egy hivatalos márkaszervízben dolgozna alkalmazottként.
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm akinek szintén valami 5-6odik alkalomra sikerült csak a vizsga. Mire meglett a jogsi, a család alárakott egy autót is, mert legyen. 2 évig ünnepnapokon használta kb, utána pedig eladta mert nem tudta fentartani (egy régi Suzuki Swiftről van szó), ennek 3-4 éve azóta egy percet sem vezetett. Saját bevallása szerint már nem is merne... de van jogsija.
Az ivás Cipruson is teljesen normális, szürreális látvány volt, amikor a buszmegállóba beálló buszsofőr - még felszálltak az utasok - lazán meghúzta a KEO-s dobozt (helyi sör).
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Én úgy vagyok a jogsival, hogy egyben akarom tudni kifizetni / megcsinálni.
Az autó egy következő lépés, persze az lenne az ideális amit írsz, de a mai árak mellett már az egybe kifizetett jogsiról is kezdek letenni, lehet h a lépésről lépésre módszer lesz a megfelelő. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Én jobbra kanyarodasnal nem adtam elsobbseget a vizsgán a gyalogosnak. A bloffomet: integetett hogy elenged egy itt huzodjon akkor felre honoralta :)
De kozben egy ladas suhanc kezifekes forduloval majdnem belem szallt.. en elkerultem a balesetet egy izes anyazas kereteben. Sikeres lett a vizsga.
Szoval: ha a vizsgabiztosnak van beepitett oregasszonya, akkor neked legyen beepitett suhancod :) -
BiP
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez is egyfajta hozzáállás. Amúgy szerintem felesleges addig várni, míg kocsid nem lesz. (mondjuk IGAZÁN akkor tanulsz meg jól vezetni, ha saját kocsit vezetsz. és sokat.)
De számtalanszor lehet olyan, főleg még fiatalon, hogy nincs kocsid, de olyan szitu van, hogy kéne vezetni.
3 ismerősnél is van olyan, hogy egyik félnek nincs jogsi. 2 nő, meg egy fickó. Tök fura nekem. Agglomerációban lakunk, és cipeltetni kell magukat, meg meg kell szervezni a fuvarokat, mert maguk nem tudnak egyedül menni. (vagy megy gyalog/busszal/taxival). mondjuk megoldják, de nekem fura. Bár, ha belegondolok, a 2 nőt, ahogy ismerem jobb is, ha nem vezet. A fickót nem ismerem annyira.#95185 this is life : Rengeteg ilyen van az utakon, aki azt se tudja hol van. Az meg meg se fordul a fejében, hogy más is van rajta kívül.
#95186 Scorp2011
Utóbbit választottam, jeleztem neki, hogy ha nem fejezi be a mocskolódást, akkor itt és most kiszállok.
Lehet hallani sztorikat, hogy milyen agresszív oktatók vannak. Miért is kéne elviselni? Aki a képembe üvölt vezetés közben (ami tiszteletlen is, meg ugye zavar is a vezetésben, tehát veszélyes), azt nem kell eltűrni. Nagyon helyes.
A tapogatós oktatókat meg csak simán pofán kéne bszni. -
szebe
addikt
válasz
üzenetére
Nem mindenkinek való a vezetés
Erről a tanulóvezetői tapasztalataimon kívül (nő oktató, sokszor ültem mazsola csajok mögött...) a múltkori MűhelyPRN epizód jut az eszembe, ahol a csaj kapott egy 206-ost, és már nem volt rajta ép elem...
Kicsit a női nemre lett kihegyezve, de férfiak között is sok a világtalan... -
koby11h
őstag
válasz
üzenetére
Én harmadszorra mentem át, első indoklás nélkül, nem is értettük. Hát ez nem sikerült... és elment. Az oktató utána megnézte a vizsgalapot, de semmi nem volt rajta. A másodiknál az oktató azzal indokolta, hogy a külterületi szakaszon nem érezte magát biztonságban a gépjárműben. Az oktató leállt vele vitatkozni, hogy 30-88 kmh között mentem szépen a szakaszoknak megfelelő sebességgel, a kocsi nem imbolygott, úttartás stabil volt, sáv közepén, előzés szabályos, nem volt semmi ami csak picit is rizikósnak nevezhető... de semmi választ nem kaptunk. Harmadikra csont nélkül, pedig akkor már csak +2 óra volt, az oktató azt mondta nem érdekli, mer vizsgára engedni megint.
De volt ismerősöm, aki négyszer megbukott, ötödiknél minden jól ment, már mentek vissza a vizsgabázisra és ott a srác jobbra bekanyarodásnál nekicsapta a kocsi jobb oldalát a kapuoszlop védő betonnak. Nagyon kis ívben ment be. Sima bukta az utolsó 50 méteren... PÁV-ra küldték. Végül hetedikre lett meg a jogsija. Egyszer az M3-ason éjszaka, egy karbantartás miatt megbontott láncos szakasznál megfordult az autópályán, mert eszébe jutott, hogy valamit otthon felejtett. Csoda, hogy senki nem halt meg. A Fiat Chroma alváza majdnem 40 cm-et hajlott fel a hátulról bele csapódó Toyota mikrobusztól. A Toyota totálkáros lett, a sofőr a hátsó ajtón mászott ki, mert az elsők nem nyíltak.
De azóta is vezet. Egyetemi oktató. -
-
-
válasz
üzenetére
Elvileg a vezetéssel nincs nagy gondja , sokkal inkább a kora és a mindent jobban Is tud hozzá állás a probléma forrása . Régóta vezet jogsi nélkül , es azt a rutint ültette át gyakorlatba . Amúgy piti dolgokon bukott meg saját bevallása szerint , bizti öv be nem kapcsolás , záró vonalon megfordulás , stop táblánál csak lassított, guritotta az autót , senki nem jött , gázt adott és ismét buktát hozott össze . Elküldték alkalmassági vizsgára is 😂 .
De nem ő viszi a pálmát, testverem barátnője anno kb 200 óra vezetés , ket bukta után hozta össze a jogosítványt (szerencsere azóta sem vezet ) .
Amúgy igazad van , nem mindenki született a volán mögé, erre is tudok példát . 35 év vezetéssel a hata mögött a mai napig kezdő szintjén mozgó sofőrrel (pontosabban friss jogsival , bárki rutinosabb egy volt főnökömnél) . Pl m3-as elnezett lejáró, sebaj fék es tolatás a belső sávban . Irányjelző ohh minek , szaguldozik 30-al a városi kivehető úton, kamion előzni kezdené, erre hang nélkül lefordul balra ...stb hosszú a lista .😫
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Mondom, a kereskedők faszát kellene qrvára elkapni. Számlákon ott van minden! Beszerzés/eladás-> 100% haszon? 90% adót rá! Meg is lenne oldva. Csak valahogy és valamiért nem látom az akaratot erre.
Amit 100%-ra tudok, mert egy családtagom méhészkedik. Az akác mézet 1800 Ft/kg-ért veszi át tőle a kereskedők. Na mennyi a boltban? 5800-6500... -
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom most mennyi németben a (nem az aldis fűrészporos), de amikor kint dolgoztam Sandon (Offenburg mellett) 2014-ben akkor 3.5 euró volt 1 kg a pékségben a normális kenyér ami ehető . Akkor 320 volt az Euró. Tegnap reggel vettem kenyeret (egyébként sütjük) a kis városunkban a Princz pékségben 1 kg 660 Ft, ha gondolod lefotózom.
Az élelmiszer árakról: kis hazánkban azt tesznek a kereskedők amit akarnak és ez a kormány hibája. Abszolút semmi szabályozás nincs, megy a kartelezés keményen. Nincs verseny, egyszerre emelik ugyan azoknak a termékeknek az árát. A legfrissebb példám egy szalámi (vágunk disznót de 6 hete kifogytam a hazaiból
) ami nátrium-nitrát mentes és 3500ft/kg. Na ez ment pár hétig, majd hirtelen 4500 lett. Nem is vettem többet (feléltem a sonka tartalékomat). Gondolom megcsappant a fogyás, mert 1 hét után szintén 3500 lett. És fekete címkés, nem akciós! A köcsög szarházi boltok felmérik, mennyit hajlandó adni a buta magyar paraszt. De ott a sajt, 2 hete már nem volt 4000 alatt sehol, a polcok dugig voltak vele. És láss csodát a pennyi kirakta 2800ért majd az aldi is ennyiért és most néztem a spárban is 2850 lesz. Ez mégis hogy a faszba lehetséges? Hát én úgy basznám meg őket ilyen árkulcsokért adóval, hogy elmenne a kedvük az ilyen szar húzásoktól! És az áfára sem lehet fogni ezeket, mert a Pick szalámi (ami egy rakás szar) is olcsóbb németben mint itthon, és ez nem a 8% áfa különbözet miatt van, mert ugye oda is kell szállítani és 20-30%-al olcsóbb. Tehát a megoldás a kereskedőknél van, csak valamiért o1g-nek nem fontos basztatni őket. -
mpo
veterán
válasz
üzenetére
Feleségem kérésére a kánikulában egyszer nem sütöttem kenyeret, vettem 1 kg fehér kenyeret, 500 Ft-ért. Ezt soha többet.
A kézzel készített 1,2 kg-os kenyerem 190 Ft-ból jön ki villanysütővel együtt, így 158 Ft/kg, de 1000 Ft fölött lenne ez a minőség.
Ezt csinálom 16 éve. -
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
És hol keresnek ennyit? Mer a kukás és a takarító nő is 200-250k nettót kap. Vagy van ennél is aljább munka? Amit írsz az 791 ft nettó. Én 1500ft-ot adok a takarítónőnek napi 4 órásba. Szóval lehet ennyi a minibálbér csak kérdem hol? Mert munkaerő nincs ezért többszörösét adják a foglalkoztatók. Itt orbánisztánban meg ugye divat minimálra bejelenteni mert senki nem akarja a pénzét lölöéknek odaadni a semmire. Külföldön kicsit más az adózási morál, meg a büntetési tételek is. Ergó hajtja felfelé a hivatalos minimálbért is.
Amúgy te minibálbérért dolgozol? Tippelek, a többszöröséért.
Egy aldis friss újonc polctöltő is a minimálbér duplájával kezd. Szóval hagyjuk már ezt a minimálbéres összehasonlítgató marhaságokat!
Ha figyelitek a fészbúkos álláshírdetéseket, lakatos-hegesztőket keresnek 2200-3000 ft nettóért + szállás +utazás 100% +kafetéria. Érdemes elolvasni a kommenteket: "ennyiért fel sem kelek, ennyiért nem szakit keresel hanem segédmunkást, dobjál még rá egy ezrest és megyek, ez vicc fizetés" stb stb stb... -
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt nem a lakosság a lényeg, hanem az hogy az ország az adófizetők pénzén világpiaci áron vásárol. Ha ingyen adja, akkor is kifizeti a lakosság más csatornán. Nekünk van Pak ami 12ft-ért állít elő áramot. Az ország 60%-át fedezzük, a többit vesszük. Ha nem így volna óriási probléma lenne, mint náluk.
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
[link]
Szlovákiában jobban sikerült a privatizáció, ott külföldi kézen van minden erőmű, a Szlovák Villamos Művek éppenséggel az EU alapítótag olaszoké
. Éppen ebbe roppannak most bele, ugyanis az állam nem kap tőlük áramot, hanem eladják a tőzsdén. Onnan visszaveheti az állam, tudjuk milyen áron... -
koby11h
őstag
válasz
üzenetére
Ja, mint az a májusi cikk:
"Bécsben nincs áru a boltban" – írta meg a magyar közmédia, majd kiderült, elromlott a hűtő...
A magyar kormány egy valamiben tényleg világelső! A kommunikációban. Csak kár, hogy ez a félretájékoztatásban, elhallgatásban és a titkosításban merül ki... -
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem mennék olyan helyre ahol nem tudom hogy a nők nem-e férfiak esetleg.
Az árfolyam nem minden. 2010-ben 600-700 ft- volt az órabér nálunk most 2500-2800.Ez a négyszerese. Nem tudom Thaiföldön ez hogy alakult. Azt is tudom hogy németbe 10 euró nettóm volt 2014-ben, akik még kint vannak azok most kapnak 12 eurót.Visszatérve hova mennék, komolyan nem tudom de afrika kizárva. Maldív víz alá kerűl pár év múlva, kizárva. Thai rész cunami + említett okok. Fene tudja, talán Kuba.
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Én dolgoztam kint 1 évet 2013-ban, akkor panaszkodtak hogy szarabb lett mint az euró előtt. Most egy közeli barátom dolgozik svájcban több szlovákkal és csak panaszkodnak. A felesége szlovák, tavaly költöztek ide az ő szülei is. Szóval van ellen példa is.
Üditő, étolaj, cukor- ezeket nem vásárolok. Lisztet igen, havi 5-6 kg hatósági árasat
.
A nyugdíj egy érdekes kérdés. Ki mennyit fizetett be a közösbe. A 82 éves mamám 230k-t kap az élettárasa 270k-t. Nem nyomorognak. A másik mamám 60k-t kap, na ő soha nem fizetett be ( őstermelő) viszont annyi pénze van a bankban hogy senkinek nem árulja el. Ez a ki mit intézett magának. Most is van ismerősöm, pár éve van a nyugdíjig, feketézett sokat meg baxott dolgozni, önkéntes magánnyugdíj nuku de várja a nagy csodát.Minimálbérre: nálunk a segédmunkás is 300k felett keres állandó délelőttbe.
-
koko52
nagyúr
válasz
üzenetére
Egy államcsőddel lehet csak kibillenteni a köpcöst a helyéről. Arra vigyáz hogy ez nem történjen meg, illetve az unió is. Nagy döfés lenne a közösségnek, ha egy tagország csődbe venne, elveszítené minden lényegét. Lást a görög példát! Megy a színjáték ezerrel, ursulánkat meg épp "elmarasztalják" 35 milliárd euró elherdálásáért [link] . Korrupt szar az egész. Nekem az egész eu-ból elegem van, ha lépnék elhagynám az egész eu pöcegödröt.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mondtam én, hogy előre megyünk, nem hátra!
Európa legmagasabb inflációja, Európa egyik legrosszabb helyzetben lévő országa, mi kell még? Végre elsők vagyunk valamiben!
https://hvg.hu/gazdasag/20220926_jaksity_gyorgy_unios_penzek_valsag_recesszio_inflacio
https://telex.hu/gazdasag/2022/09/26/jaksity-gyorgy-magyarorszag-imf-deviza -
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát most hogy így mondod rohanok Sőt a Rolls Royce Silver Ghost is eladó hirtelen!!
Utóbbi ugyan haveré, de biztos értékelné, hogy eladom XDAmúgy szólok, hog yez az egész cripto dolog egy nagy átk*rás.
2009ben beszállhattam volna, de azóta sem sikerült elmagyarázni a tényleges éréktermetést ... Elbhaszott vagyok tudom, de nem érzem, hogy ez lenne a nagy befektetés.
(volt criptom, 18% nyereséggel jöttem ki belőle, ennyi pont elég is volt - nem bányásztam csak kereskedtem, amiben nyivánvaló volt számomra, hogy át fgok bhaszni embereket, de mivel ezek javarsz "bányászok" voltak nem számít - ) -
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem is volt szerencsém jó pár dél európai országban megfordulni, illetve Spanyolországban, Máltán és Cipruson hosszabb időt tartózkodni (hónapok), és én is ezt láttam.
De meg kell mondjam, hogy dél Németország kisvárosaiban is végtelen nyugalmat és mosolyt látok az embereken
-
KROK640
nagyúr
válasz
üzenetére
Az áfa mindenhol kisebb mint itt. Cipruson pl konkrétan el sem akarták hinni, hogy mekkora áfák vannak itt.
De mást mondok, Cipruson pl ha felvettek egy embert a munkahelyre, akkor félévig nem kellett a munkáltatónak járulékot fizetnie utána. (így aztán ment a trükközés, és mikor féléve ott volt valaki, akkor kirúgták, majd 1 nap múlva ugyanazt az embert visszavették). -
-
mpo
veterán
válasz
üzenetére
Spar, interspar drága.
A saját 1,20 kg-os kenyerem 200 Ft, így 170 Ft/kg.Csak egy kis segítség a spóroláshoz (cashmap.hu)
Márciusban 3625 Ft, júniusban 3999 Ft-ért vettem a Tchibo Espresso Sicilia Style 1 kg szemes kávét.
Aztán itt megnéztem 5-7000 között van.
[link]
Ez lett helyette:
[link]
Gillette Sensitive Férfi Borotvahab
Akár kétszeres árat is fizethetsz:
[link] -
cof
veterán
válasz
üzenetére
Durva... Bár azért ezek eddig is elég elit márkák voltak, de láthatóan szinte mindegyiknél volt majd 100% árnövekedés tavalyi árakhoz képest.
Penny is ahova járok 400-500 Ft körül vannak a szalámik 100 grammos kiszerelésben, nem gagyi mert 130 gramm húsból van 100 gramm szalámi, Karát, Dárdás. Ezek is ilyen 350 környékén mentek még év elején, tavaly, akcióban meg 300 alatt is lehetett fogni. Most meg ha van is valami akció, mire odaérsz már nincs, vagy csak egyszerűen nem rakják ki. Kristálycukrot is kitesznek egy kartonnal egy napra aztán osszátok be. Hát két hete nem is kapok.
Szeletelt 1 kg kenyér is 700 Ft pedig itt van a városban a sütöde ahonnan veszik, tavaly még 400 volt. Egész kernyér is már 400 Ft tavalyi ár 250 Ft, és ezek az egyszerű fehér kenyerek, aztán még hol az áremelkedés vége... Idei mezőgazdaság nulla.
-
válasz
üzenetére
Olyanok, akiknek fogalmuk sincs, mit kéne venni, vagy mi az, amit látnak a képernyőn, de
- olcsó, és a kiscsávó seftelni akar
- papának elromlott a gépe, és azt hiszi, hogy azzal meg lehet mókolni
Hány ilyet látok... meg akik a 8 éves telefont Facebookra akarják megvenni
-
Krisztianby
tag
válasz
üzenetére
Minden sebből vérzik ez a hirdetés. :D
De szerintem bőven vannak olyan tizen évesek akik elhiszik hogy kifogtak egy ajánlatot amire minél előbb le kell csapni vagy elviszik. Esetleg alsóbb réteg emberei akik nagyzolni szeretnének és elveszi az ítélő képességüket a jó ár látványa.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
üzenetére
Hogy az egyesülésük óta mi a helyzet,
Az már régen volt
Azóta sokat drágultak a szállítási díjak.
Egy ideig ingyen volt a postaautomata, most már 690, de appról még ingyen van az emag által forgalmazott cuccokra.
A boltban átvétel az nemrég lett fizetős, de promózzák, hogy most akciósan ingyen van emagos cuccokra.
Én próbálok úgy venni, hogy ahol van ingyen szállítás, vagy ingyen át lehet venni, akkor inkább azt, mert azért ilyen szállításos 1000-1700Ft-okból igen komoly összeg összejön hamar. És ez csak azért, hogy megkapd a cuccot.
Szerencsére emagnál most van 2000Ft-os kupon, azt ha pont úgy adódik, az némileg segít. (de baromi kevés időt adnak a felhasználásra (1 hónap), hogy vegyél-vegyél-vegyél)#94371 Scorp2011 : valószínű, hogy itt technikailag elviteli díj lesz, és minden elvivős cuccra felszámolják.
Ami akkor lehet érdekes, hogy mi van, ha mondjuk házhoz rendelsz? akkor a szállítási díjon felül van ez, vagy az benne van az árban? -
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Az egy darab szívószál kissé extrém, de vegyünk egy normál esetet: veszel pár szendvicset ottfogyasztással aztán fogod és nem ülsz le hanem elpakolod magad és mész. Ahogy néztem a kajánál nincs semmi extra csak egy papír tasak az italokra még ottfogyasztásnál is adnak kupakot ha jól tudom.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hasonló próbálkozásai voltak az Alzának is, párszor előfordult már (az elmúlt 2 évben én kb 5-6 alkalommal futottam bele), hogy pénzt kértek a személyes átvételért pluszban olyan termék esetében is, ami volt nekik készleten az adott áruházukban.
Normál esetben csak akkor kérnek pénzt egy adott termék esetében a személyes átvételért pluszban, ha az adott termék nincs készleten a kiválasztott boltjukban, és úgy kell beszerezniük. Viszont párszor sajnos olyankor is pénzt kértek a személyes átvételért, ha volt nekik készleten. -
BiP
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt a semmiért fizetsz pluszban.
Nem semmi, mert beteszik egy papírzacsiba, amiben el tudod vinni.
De ha kikéred tálcán, és elviszed kézben, akkor olcsóbb. (mármint neked, a cégnek nem, hiszen a cikkben is felsorolt dolgokkal a céget terheled)Mondjuk ez a +80Ft ez már ilyen Wizz/Ryanair-es szarrágás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha valaki túlitta magát akár nő, akár férfi, rúgják valagon oszt' mehet a dolgára, de zömében megy mindenki magától

.

De mondjuk műszakilag rendben.

. Éppen ebbe roppannak most bele, ugyanis az állam nem kap tőlük áramot, hanem eladják a tőzsdén. Onnan visszaveheti az állam, tudjuk milyen áron...