- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
No, megoldottam az SSD rögzítést a régi keretben. Kicsit csehszlovák megoldás, de mire összeraktam, rájöttem a tuti megoldásra. No, de most ilyen:
Viszont, ha lejjebb csúsztatom a meghajtót úgy hogy a furatok az összekötő alá kerüljenek (és ne fölé, mint ahogy most a képen látszik) akkor az alsó furatok az SSD-n pont a legalsó összekötő takarásába lesznek. Így ha azon csinálunk két furatot akkor tökéletesen lehet rögzíteni a kis ketyerét a keretben. comprende? -
-
alibabo
tag
Miket meg nem látsz, a kis Sherlock. Még mindig ezen rágódsz? Kérdezd bigapu fórumtársunkat - ha nem hiszed -, kollégám. Vele szoktunk belemerülni nagyon a pc-inkbe. Legalább olyan fanatikus, mint én. Sőt.
Pepe78: Hát örülök, hogy nem fáztál rá. Azért remélem benézel ide hozzánk.
Ha kész az új projekt, mindenképp üzenj ide, hogy hol nézhetjük meg. -
alibabo
tag
Meglesz.
Még be kell szerezzem a motyót, de már látom előre, hogy ebben az idióta városban nem lesz egyszerű. A harisnya megoldott kérdés Wasquez fórum társunk által. Viszont a festéshez MontanaBlacket szeretnék, de itt nem fogok kapni már látom. De már körvonalazódik mit honnan hozassak .
És akkor még ki kell könyörögjem a tavalyi 10 nap szabim (amúgy is ki akarom), hogy nyugodtan tudjam csinálni, mert azt hiszem nagy meló lesz.
Szóval lehet hetek, hónap kérdése, de addig nem nyugszom, míg meg nem csinálom. -
-
Symbio
senior tag
Grat, szépen berendezted
Az a szivacsos szűrőbetét szerintem nagyon sokat levesz a venti légszállításából, főleg ha leveszed a fordulatot is. A gyári műanyag szűrőt és a táp alattit havonta letisztítom, így nincs számottevő por a házban (azt kb 1/2 évente kifújom levegővel). -
Peti78
őstag
Bakker, olvasni el tudtam hogy sleeve, csak nem tudom, hogy ez magyarul minek felel meg
Milyen hangja van a tápodban? A többi ventihez képest nagyobb, vagykisebb?
Symbio
Nem rossz, csak ledes az a baj, és azt nem akarok, mert ne világítson ott nekem
Am ki lehet valahogy iktatni a ledet? Az, hogy az is Cm, nem szempont, nem vagyok márkagyűjtő és majd egy ezressel kerül többe mint a yate
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest