- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
válasz
palbence #3214 üzenetére
Ha kiszívod a meleget felül, akkor ezzel az alsó és első ventilátorok hatásfokát is növeled (egy erősebb húzat lesz a házban), ergo jobb lesz a hűtés.
12V->5V: egy molex csatiban felcseréled a sárga (12V) és piros (5V) vezetékeket és arra dugod a ventilátor csatlakozót. -
kelzsoca
félisten
válasz
palbence #3211 üzenetére
Ha nagyon búg, akkor tedd át a 12V-ról 5V-ra a ventit és csendben lesz, igaz csak fele annyit pörög ~500-at, de az a kis légmozgás is ki tudja húzni a meleg levegőt a házból!
Fentre nem sok értelme van úgy fordítani a ventit hogy a friss levegőt szívja be a házba, mivel a meleg felfelé száll alapból
-
-
Peti78
őstag
válasz
palbence #2988 üzenetére
A legegyszerűbb és legjobb megoldás, hogy elfelejted az oldallapot, és befeded a lyokakat rajta. Jobb huzat lesz a gépedben. Én megnéztem, még alacsony frdulató 14 es ventivel is minimum 1-1.5 centire el kell tartani a rácstól a ventit h ne zúgjon mint A SZAR! Ha kevés az alaplapi csati, akkor vagy Y kábelt csinálsz, megvan kb 80 ftből, vagy ha olcsó szabályzó kell akkor revoltec, de ez némely ventivel gerjed állítólag. Ha ezekre még raksz elosztót akkor már 8 at szabályozhatsz. Már ha elbírja.
ha jobbat akarsz vegyél ilyet -
Symbio
senior tag
válasz
palbence #2988 üzenetére
Egyéb lehetőségek:
- távtartó szilikon gyűrű, vagy bármi, ami picit eltartja a ventit a rácstól és csillapítja a rezgést (már az alsó műanyag szűrő is segít)
- kivágod az oldalfalon a rácsot és egy drótos ventivédőt raksz a helyére (mert főleg a szélzaj okozza a hangoskodást) -
petho0506
tag
válasz
palbence #2721 üzenetére
Én szigetelő szalagot használtam, a Praktikerben is tutira találsz. A táp kábeleit is ezzel tekertem be, amig nincs pénzem kábelharisnyára ez is megteszi
. Sok színben lehet kapni és olcsó. A táp alá meg ahogy itt a fórumba régebben láttam dupla szúnyogháló lapot ragasztottam.
-
Gerisz
addikt
válasz
palbence #2702 üzenetére
Hú wazz lustaság!
Olvass vissza vagy használd a keresőt!
Ez a téma milliószor felvetődik!3 venti van benne!
Ha poros helyen laksz akkor mindegy mert ha bejut a gépházba akkor a tápba is bejut.
Öcsémnek az 590-ben kicsit se poros az egyetemen.
Nekem otthon kegyetlenül az.
Én vágtam bele plexit, estére ha sikerül dobok fel képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest