- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
válasz
palbence #3214 üzenetére
Ha kiszívod a meleget felül, akkor ezzel az alsó és első ventilátorok hatásfokát is növeled (egy erősebb húzat lesz a házban), ergo jobb lesz a hűtés.
12V->5V: egy molex csatiban felcseréled a sárga (12V) és piros (5V) vezetékeket és arra dugod a ventilátor csatlakozót. -
kelzsoca
félisten
válasz
palbence #3211 üzenetére
Ha nagyon búg, akkor tedd át a 12V-ról 5V-ra a ventit és csendben lesz, igaz csak fele annyit pörög ~500-at, de az a kis légmozgás is ki tudja húzni a meleg levegőt a házból!
Fentre nem sok értelme van úgy fordítani a ventit hogy a friss levegőt szívja be a házba, mivel a meleg felfelé száll alapból
-
-
Peti78
őstag
válasz
palbence #2988 üzenetére
A legegyszerűbb és legjobb megoldás, hogy elfelejted az oldallapot, és befeded a lyokakat rajta. Jobb huzat lesz a gépedben. Én megnéztem, még alacsony frdulató 14 es ventivel is minimum 1-1.5 centire el kell tartani a rácstól a ventit h ne zúgjon mint A SZAR! Ha kevés az alaplapi csati, akkor vagy Y kábelt csinálsz, megvan kb 80 ftből, vagy ha olcsó szabályzó kell akkor revoltec, de ez némely ventivel gerjed állítólag. Ha ezekre még raksz elosztót akkor már 8 at szabályozhatsz. Már ha elbírja.
ha jobbat akarsz vegyél ilyet -
Symbio
senior tag
válasz
palbence #2988 üzenetére
Egyéb lehetőségek:
- távtartó szilikon gyűrű, vagy bármi, ami picit eltartja a ventit a rácstól és csillapítja a rezgést (már az alsó műanyag szűrő is segít)
- kivágod az oldalfalon a rácsot és egy drótos ventivédőt raksz a helyére (mert főleg a szélzaj okozza a hangoskodást) -
petho0506
tag
válasz
palbence #2721 üzenetére
Én szigetelő szalagot használtam, a Praktikerben is tutira találsz. A táp kábeleit is ezzel tekertem be, amig nincs pénzem kábelharisnyára ez is megteszi
. Sok színben lehet kapni és olcsó. A táp alá meg ahogy itt a fórumba régebben láttam dupla szúnyogháló lapot ragasztottam.
-
Gerisz
addikt
válasz
palbence #2702 üzenetére
Hú wazz lustaság!
Olvass vissza vagy használd a keresőt!
Ez a téma milliószor felvetődik!3 venti van benne!
Ha poros helyen laksz akkor mindegy mert ha bejut a gépházba akkor a tápba is bejut.
Öcsémnek az 590-ben kicsit se poros az egyetemen.
Nekem otthon kegyetlenül az.
Én vágtam bele plexit, estére ha sikerül dobok fel képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest