Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Nem gondolod komolyan...
A noctua nagyon tuti, a légszállítása teljes mértékben rendben van és csendes is. Persze vannak ennél nagyobb légszállítással rendelkező ventik is, de azok jóval nagyobb zajjal üzemelnek! Ezenkívül adnak hozzá gumibakokat és ellenállásokat is. Ezeket számold bele az árába, és máris más a gyerek fekvése. Nekem fontos a csendes gép, és csak azt tudom mondani, hogy a P-12 hangtalanul produkálja ugyanazt, mint az eddigi ventijeim érezhetően nagyobb zajjal. Többek között van két ilyen is a gépemben, de 12von kibírhatatlan, nem is tudom hogy volt képük csendesnek írni a honlapon. 5von járatom őket, máshogy nem viselem el.
Mutass egy ventit, amihez képest ez légszállításban és hangban egyszerre silány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest