Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
CF230X
valamint
CF410X, CF411X, CF412X, CF413X eredeti tonert lehet jó áron beszerezni valahonnan? Esetleg van ezekből bevált utángyártott?vagy google legyen a barátom?
-
atee
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Firmware downgrade. 2022 ben ami neki működött az nekem is. Itt a fórumon linkelte, bár az oldalon nem működött már. Írtam neki privátban és előszedte a gépéről!

Most a színes nyomtatással próbálok kezdeni valamit mert egyáltalán nem megy. Nem mintha nagy szükségem lenne rá. És eleve így kaptam, hogy az nem működik. Látszólag semmi baja. Beszáradva sincs. Tisztítási folyamatot már kétszer megcsináltam. De semmi.
-
molnarpeter
nagyúr
Szerk.: mi lett a megoldás?

Nézz rá a firmware verzióra, hátha nincs lefrissítve - a régivel még szabadabban lehet utángyártott patront használni, de van workaround az újhoz is [link]
Nameg nekem úgy tűnik youtube alapján, hogy fel lehet tölteni is a patront. Magam HP21 és HP22 patronból néha aliexpress-ről rendelek, de inkább töltögetem (+mivel itt egyben van a fejjel a patron, ha elromlik, előveszek egy régi üreset, tisztító folyadék, és egész jó arányban újra lehet őket indítani
) -
atee
őstag
Szisztok!
Családon belül mivel lecserélték, kaptam egy HP OfficeJet 6950 All-in-One nyomtatót.
Itthon a gyereknek szinezőt nyomtatni gondoltam jó lesz, meg azt a néhány doksit amire szükség van időnként egy átlag háztartásban, garanciajegyek számlák pl.
Mostanra kifogytak az eredeti patronok.
Van mód rábírni, hogy utángyártott patronokkal működjön?
Valami firmware update vagy akármi?
Tudom vegyek eredetit, de nem fogok. Akkor megy a kukába az egész és veszek valami értelmesebb nyomtatót
Köszönöm! -
Digiflex
tag
Sziasztok!
HP Smart Tank 750 nyomtatón vacillálunk, van ilyennel hosszú távú tapasztalata valakinek?
Jó a konstrukció? Epsonokat nyúztunk eddig, de az újabbak elég gyorsan feldták, itt meg szimpatikus, hogy cserélni lehet a fejet. -
Đusty
addikt
HP3630-al boldogul valaki, mindig is szívás volt ez a nyomtató.
Win10-ről win 11-re frissítés után nem működik.
A driver eltávolítva és újra installálva HP easystart látja is a nyomtatót azt írja minden rendben de nyomtatásnál hibát dob és nem csinál semmit csak a nyomtatólistában fut a csík a végtelenségig. -
cellpeti
nagyúr
Sziaztok!
Havernak van egy HP LaserJet 135W MFP nyomtatója.
Wifi hálózatra akarnánk csatlakoztatni. Modemen WPS gomb, majd a nyomtarón. De rohadtul nem találja meg a hálózatot.
Telekomos netje van -
beach head
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
en is nezegettem alis patronokat, azért várok hatha van it ebben jártas kollega aki megosztja a tapasztalatait. gyanitom egyebkent az ujabb wifis keszulekeknel az utangyartott patron az bem jatszik már
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
Keresgélj neten angolul, hátha lesz info. Nekem HP 21 megy simán itthon töltve, aliról rendelt töltött is működik (ki van olvasgatva a HP logó rajtuk), szintet sem kell nullázni - mindegy mennyit mutat, úgyis nyomtat. 650 helyett látok utángyártott átlátszó fedelű patront is, biztosan megy valahogy…
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
hp 650 és 305 patronokkal kapcsolatban kérdezném mik a tapasztalatok, érdemes-e töltögetni, vagy van-e olyan utángyártott patron ami olcsóbb mint az eredeti és működik vele gond nélkül? 650-esnél Zafir és Orink márkát láttam. 305nél ilyen gyártmány nincs, ecopixeles dobozokat mutat meg diamond "márkát" de ezeket is csak xl töltöttségben.
A 650-essel egy deskjet 2515ös menne, ami nem wifis, ennél talán nem nyavajogna, hogy nem eredeti a patron, a 305-el viszont egy envy 6020e menne ami pedig wifis... Gondolom itt élből panaszkodna a nyomtató, hogy nem eredeti a patron? -
qwertly
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm, megoldás jó lett.....
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg van valakinek ötlete erre a kérdésre: [link]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Color LaserJet M181 nyomtató. Win10 működik de win11 nem lehet működésre bírni. Hiába adom meg ugyan azt az hálózati ip cimet vagy host nevet nem találja meg a win11. DE lehet pingelni és működik is azonnal. Minden tanácsnak örülnék mert már idegeimre megy a dolog....
-
zee36th
tag
Sziasztok
HP DeskJet 5275 a következő hibaüzenetetet írja ki pár napja: 0XB8099C18
Reboot után feléledt 1 alkalommal, aztán feladta ismét, és ha újra reboot-olom, akkor 1-2 percig minden ok, de ezután átvált erre a hibaüzenetre, és teljesen használhatatlanná válik a nyomtató.Találkozott már hasonlóval valalki, vagy fel lehet valahol kutatni a HP nyomtató hibakódokat? Gugli nem ismeri ezt a kódot
Köszi szépen -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok, a HP Officejet 6960 nak van valahol olyan szivacsa ami összegyűjti az elhasznált tintát?
Erről nem találtam sehol leírást.
Előre is köszönöm. -
Gulyopapa
addikt
Sziasztok,
150.000 körül milyen HP nyomtatót ajánlanátok a következőkre:
fekete-fehér és színes ábrák és szövegek nyomtatása
nem nagy darab számban ( nem több száz hetente )
szkennelés és beolvasás
jó lenne ha tudná az automata duplex nyomtatást
nem minden nap lenne használva
néha 1-2 fotót is nyomtatnék vele fotópapírra.
Egyáltalán érdemes Hp-t venni, sokan szidják.
Kb ennyi!
Köszönöm! -
Alex1955
friss újonc
Sziasztok! A Notebook frissítve lett Windows11-re. Van egy HP LaserJet 1010 nyomtatóm, de nem működik az Windows 11 alatt. Több próbát tettem de nem sikerült nyomtatásra bírni. Van valakinek ötlete, tapasztalata hogy hogyan lehet nyomtatni vele.
-
ata99
tag
Üdv mindenkinek, aki véletlenül idetéved! Van valakinek tapasztalata egy DeskJet 3760 fénymásolójával? Mert én picit béna vagyok hozzá. Konkrétan a papir beillesztésének a technikája érdekelne, mert nekem hol vékonyabb, hol meg vastagabb fekete csik jelenik meg a fénymásolat tetején attól függően, hogy mennyire később kezdi el behúzni a papirt.
A jobb oldali az eredeti a bal oldali kép pedig a fénymásolat. Azokon a videókon, amiket a You Tube-on találtam tavalyelőtt, azokon tökéletes fénymásolatok jöttek ki a nyomtatóból, és én meg nem vagyok hajlandó 10-15 szett patront venni, hogy ezt begyakoroljam.
A termékértékelókben 10-bő 9 dicséri és csak 1 szidja, mint a záporesőt. Akkor gondolom nagyon sokanak sikerül. Ha behúzom a gépbe a képet és átszerkesztem, akkor természetesen jó lesz. -
balu1977
senior tag
Hp deskjet 4530 egyszer csak nem nyomtat színesben. Nincs a lehetőségek közt és a nyomtatási kép is fekete fehérben jelenik meg. Mi lehet?
-
Hah... persze ez ilyen drámai belépő.
Kissé kiöregedett az itthoni nyomtató és scanner “park”.
Deskjet 1000 (patron 301) – ezt újonnan vettem ki tudja hány tíz éve.
Deskjet F2420 (patron 300) – szemétben találtam, hazavittem, kipucoltam, működött.... csak patron kellett bele. A szkenner része hibátlan még most is.
Aztán a 2420 már nyögvenyelősen nyomtatott, csak eredeti patronnal volt hajlandó működni. Hol megakadt, hol nem... Amúgy szerettem, mert a bekerülési költségéhez képes profi nyomtató/szkenner volt.DJ1000 meg elkezdte gyűrni a papírt a hétvégén.
Mindkettő esetén a patron egyre drágább, mert már régi kiadások....Csak úgy ránéztem, hogy milyen HP van elérhető valami értelmes áron. Azért HP, mert idehaza 4 gép is Linuxot használ, és eddig mindegyik a már talán elfeledett "plug an play" szintet hozta. Bedug, működik. (Oké, '97 környékén azért a w95/98 időkben még viccelődtünk, hogy "plug and pray"...)
Azt’ szembejött valami akciós HP DeskJet 2822e, 10k-ért. Megrendeltem, 2 nap alatt itt is volt.
Munkából hazaérve rá is cuppantam a beállításra.
Ja, azt nem is néztem, hogy ez valami WiFi-s nyomtató. Csak az árát néztem. :D
Végülis a wireless verziót állítottam be.
Igaz, kellett a telefonra az alkalmazás (búmereknek: letöltött program ;) ) a beállításhoz, letöltöttem (pléj sztór) és beállítottam, hogy WiFi-n keresztül lehessen nyomtatni.
Na, meglepetésemre most már Linux alatt is van hálózaton keresztüli scan és nyomtatás. És mindenféle hókuszpókusz nélkül – nyomtató kiválaszt, tovább, tovább, tesztoldal, nyomtatva, örül...
Kisfiam gépén, w10 alatt ugyanez.Nagyfiamnál már érdekes volt, mert régebbi w10 van, de hát majd a beállítást biztos megoldja ama remek redmondi... nem... nagyon nem. Sőt, amikor mondtam neki, hogy windows update, még kevesebb HP nyomtatót hozott fel. Nóóóóórmális?
Letöltöttem aHP oldaláról a mindenféle driver-t, de csak szkennelésre volt jó. Nem igazán értettem, hogy a nyomtató maga miért nem megy, nyomtatóként. WiFin keresztül szépen ment a scan. Nyomtató beállításánál meg driver not available. vattafakk? Eddig azt gondoltam, hogy nem vagyok teljesen hülye ehhez, meg hogy a HP driver csak úgy feltehető, de csalódtam magamban és a HP-ban is. Meg mi az, hogy az egyik gépen flottul megy, a másikon szenvedés?
Végül kisfiam gépén lévő /system32/hp..xyz.. könyvtárat tettem át a nagyfiam gépére, na ekkor már “saját lemez...” (mint annó 1998-ban...) .inf fájt behúzva végre jött a megváltás.
Működik.
A nyomtatás szép.
De a papír behúzása szerintem nem hozza azt a szintet, mint a két említett régebbi nyomtató esetén tapasztaltam: soha nem volt megingás. Itt meg nehézkesnek hangzik és látszik. Elsőre nem fog annyit bírni, mint elődei.
Aztán ki tudja, lehet, hogy az idő rám cáfol majd. Kicsit remélem is.
Ja, és ma már 20k ott is, akkor vasárnap 10k volt.
Mák... ami az árat illeti, biztosan. -
Csavarnyuzo
őstag
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Sajnos nem ismerek senkit...De azért köszi a választ.
-
sz.zoli25
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 3 éves HP Neverstop Laser MFP 1200w nyomtatóm ami egy áramkimaradás után soha többet nem kapcsol be. Gari 1 év volt...sajnálnám kidobni...Mit lehet vele kezdeni ,hogy feltámadjon? Semmi infót nem találtam... -
dik
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Ok már rendeltem egyet. Ha megjön emezt szétszedem...
-
-
dik
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Ez kimaradt. Most ilyen van benne ha ez számít valamit.
-
dik
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Aha értem. Megnéztem a videót. Talán nem ér annyit kinlódni vele. Esetleg tudnál olyan toner mondani ami megbízható lenne az utángyárik között? Persze ha egyáltalán létezik olyan.
Új gyári toner ára miatt az felejtős az tény... -
Csavarnyuzo
őstag
Szia,
Kétesélyes. A hibát az okozza hogy a hengert nem tisztítja le megfelelően a cleaning blade, vagy azért mert az élére ragadt a tonerpor, vagy mert silány minőségű. Állásban is tönkremehet de az nem annyi idő alatt következik be amennyit írtál.
Ezen a videón 3:47-nél piszkálja meg -tehát nem amin 3:45-46 között végighúzza az ujját. Két csavar fogja simán ki lehet szedni és le lehet tisztítani azt az élét ami a hengert tisztítja. Oldószerrel nem célszerű, mert fontos hogy legyen "éle".
Összerakás előtt be kell tonerporozni -hintőpor is jó- az élét, különben képes meggátolni a henger és a teljes main drive forgását. Ha összeraktad akkor a hengert nem összetapizva mindkét irányba meg kell forgatni hogy a gépben már könnyebben meginduljon.
Lehet kapni cleaning blade-et külön is -itt wiper blade-nek hívja- de ha a tonerpor rossz akkor az új blade-et is tönkre fogja tenni. -
dik
őstag
Helló!
Lenne nekem egy jó öreg HP Laserjet 1018 nyomtatóm és az elmúlt években egyre több tunerem (kb. az össze kevés nyomtatás után ilyen lesz) jár így ez mitől lehet mint alább a képen? Nyomtató hiba vagy a hitvány minőségű utángyártott tunernek köszönhető?
Jól gondolom hogy ez is eldobós? Szerintem ha 200 lapot ment sokat mondok... Nem sokat megy a nyomtató egy évben persze nem több 1000 lapokról van szó. Állásában is tönkre tud menni a tuner? -
beach head
senior tag
hp 2710e nyomtatot vettem, utolag mar belátom kar volt.
barmit csibaltam nem sikerult a lap kozepere nyomtatni egy oldal sorkizart szoveget, a bal margo 4 fejigazitas utan is kisebb mint a jobb, es itt legalabb 5 mm-rol beszelunk, tehat lathato, zavaro , nem csak egy karakter szelessegben van eltolodva. (Meg se emlitem hbazt nem irjak le sehol a z adatok kozt-max a weboldalon a termekinfo legmelyen guberalva latod, hogy alul a margo ha megfeszulsz is minimum 17 mm lesz.... ilyen egy fost kepesek gyartani 2024ben) Semmit se tudott a telefonos support se kezdeni vele... a 10x15os fenykepek mind piciben balra fel tolva nyomtatodtak vekony bal szegelyel, vastagabb jobb es nagyon vastag also szegellyel... Barmit probaltam , geprol, hp smart appbol nyomtatva nem sikerült egy rendes kepet kiadnia....Se szoveget.
Valószínű visszakuldom a francba. Egy envy 6020e-n gondolkodom, nem tudom mennyivel lesz jobb.. tapasztalat valakinek esetleg?
Olvastam , hogy nem engedélyezi az utangyartott patronokat a nyomtató... ez igaz?
ha hazilag toltom ujra oket akkor azt engedi? Vagy akkor is letilt bizonyos oldalszám utan? (meg igyis olcsobb lenne ha 2 -3 ujratoltest engedne...)
az instant ink miatt jobb szeretnek hpt fileg hb6 honap probaido van ra... meg a oatronok is olcsóbbak mint a canon patronok(meg ha kevesebb is a tinta bennünk).
Vagy erdemes inkabb egy canont valasztani? pixma 3650st neztem de arrol sok helyen irtak h beragad a papír -
KLiFF
csendes tag
HP Smart Tank 675
Hp smart alkalmazással konfigurálva, beüzemelve. A nyomtatás pedig el van csúszva, próbáltam legalább 20x a fej igazítást, de semmi hatása.
Papírtálca beállítva A4-re. Amit lehetett mindent átnéztem rajta.
Két hete érkezett az első példány, ugyan ezzel a problémával találkoztam, HP Magyarországot felkeresve azt a a tanácsot kaptam cseréltessem ki , mert előfordulnak hardver hibásak, jó kereskedő által kicserélve és megint szarul nyomtat.....
Ötlet valakinek? mert így már nem igazán értem hogy mi a probléma , hiszen ez már a 2. ilyen nyomtató amivel szenvedek. (mind hardver hibás lenne?) -
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Vásároltunk egy HP Tank 675 készüléket.
Beüzemeltük, wifin keresztül tudtunk vele nyomtatni, másolás is működik, de a szkenneléssel szenvedtem egy sort. HP Smartot feltelepítettem, de wifin keresztül egyszerűen nem ismeri fel a nyomtatót. Gondoltam kipróbálom kábellel (az volt a szerencse, hogy a régi nyomtatóból volt itthon kábel, mert ehhez nem adtak…), és így felismerte a HP Smart is és sikerült is a szkennelés. Létezik, hogy ez nem megy wifin, csak kábellel?
HP Envy notebook, Win10, ha ez számít. -
Üdv!
Ezt írta ki az előbb a nyomtatóm. DeskJet 3775
Eredeti HP patron (652) van benne, legalább harmadáig van töltve, azt mutatta eddig.Mi ez, h nem kompatibilis?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Alkohol-al úgy néz ki, hogy sikerült megoldani. Felüliről a kis rácson adtam neki féktisztítóval majd alkohollal. Alá tudtam játszani félbe hajtva két WC papírt. Utána egy pár tisztítás, pár próba, először a lap eleje kezdett jó lenni, de egyre ritkább és halványabb volt, aztán idővel egész jó lett. Még nem tökéletes, betűkre jó, fekete-fehér képen még kicsit csíkos, de alakul.
Az mennyire gáz, hogy azt mondja, hogy hamis a patron (totál gyári HP egyébként, a tinta hamis csak), meg 2-re, hogy kifogyott és ?-el írja a kijelzőn, de simán nyomtat belőlük. Ez a típus ilyen, nem fog letiltani, ha mindig töltögetem? Vagy csak idő kérdése, és előbb utóbb nem fog nyomtatni belőle, hiába van benne bőven?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Langyos vízzel szokták megkínálni óvatosan a fejet, úgy, hogy elektronika lehetőleg ne nagyon kapjon belőle. Kesztyűs kézzel óvatosan egy vízzel átitatott ronggyal/papírtörlővel is próbálkozhatsz finoman.
-
[CS]Blade2
addikt
Kaptam egy használt HP 4615 nyomtatót. 2016-os dátummal vannak benne festékek. Mind a 4-et feltöltöttem, alul kijött mindegyiknél egy kis festék. Első körben fehér lapot nyomtatott, majd futtattam a fej tisztítás funkciót vagy 20x. Most már van piros, zöld, lila, sárga, kék, stb.
Először csak magenta volt egy kicsi, később már volt sárga vonal, és egyre jobb lett. Most már van 6 kis téglalap a lapon amit nyomtat. Próbáltam szöveget, kékkel frankón nyomtat betűket is.
Fekete viszont nincs a fej tisztítós papíron sem, és mást nyomatva sem.
Gondolom a fejen a fekete egy külön rész, tuti az van beszáradva. Mit lehet ilyenkor csinálni? Szét kellene szedni, és féktisztító vagy mit szoktak ilyenkor?
Így is jó lenne, mert sötétkékkel tudnám használni, de hátha jobbat is ki lehet hozni ebből.
Azóta megküldtem féktisztítóval a helyén a fekete patron csatlakozásánál. Nem megy még mindig.
Becsült tintaszint van egy 20% és nem panaszkodik a patronra. Akkor az elvileg jó, ugye? -
B.Ricsike
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Időközben kiderült, hogy nem alkalmas 5Ghz-s wifi hálózathoz, így valószínű itt lesz a probléma forrása.
Így marad a vezeték.
Majd nézek egy másik nyomtatót, ha már nagyon zavar a sok "tyúkbél".
Köszönöm a segítőkészséged! -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Elég haszontalan a kezelői kézikönyv, pont azt nem írja le megfelelően ami Neked kell.
A kezelőpult leírásánál annyi van hogy ha nyomva tartod a WiFi gombot a készüléken, akkor WPS segítségével tudod csatlakoztatni vezeték nélküli hálózatra. Ha tudja a routered a WPS, akkor próbáld ki. -
B.Ricsike
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Igen, változott!
A nyomtatót próbálom csatlakoztatni, de nem ismeri fel, vagy nem találja a hálózat.
A HP Smart-ban elrejtettem direkt a nyomtatót, és hiába keresem bárhogy, nem találja.
A nyomtatók és Scannerek-nél szintén eltávolítottam a régit, és hiába keresem ott is, nem találja a hálózaton. -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok!
Esküszöm, nem vagyok teljesen analfabéta, de új helyre költöztünk, és most nem tudom telepíteni WiFi-n a nyomtatómat!
Ez egy LaserJet Pro MFP M28w típusú nyomtató, és az istennek sem látja a hálózaton a a nyomtatót sem a HP Smart sem a nyomtató és Scanner eszközkezelő.
Mit rontok el?
Töröltem már mindenhonnan az eszközt, és sehogy sem tudom a hálózaton hozzáadni!
Kábelen megy szépen, gond nélkül, kipróbáltam, de WiFi-n az istennek sem tudom felismertetni.
Ötletek, megoldások??!!
Köszönöm! -
mihal
csendes tag
Biztos, hogy nem száradt be, mert nemrég nyomtattam vele. Azóta ha olyan kedve nyomtat, csak csigatempóba(15 sor 14-es betűmérettel 10perc)
Sok kutakodás után megtraláltam, hogy a hibakód (2.kép) firmware errort jelent. Hard reset sem segít. Összevissza nyomtat. Ha van kedve hibátlanul, ha nincs x.-sortól sor felét elkenni, és ott be is fejezi a nyomtatást, holott a dokumentum nem ért véget.
Szerintem a vezérlőpanelje haldoklik.
Tintaszíntet 1.kép 3 másodperc alatt kinyomtatja.
Nagyon fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

A jobb oldali az eredeti a bal oldali kép pedig a fénymásolat. Azokon a videókon, amiket a You Tube-on találtam tavalyelőtt, azokon tökéletes fénymásolatok jöttek ki a nyomtatóból, és én meg nem vagyok hajlandó 10-15 szett patront venni, hogy ezt begyakoroljam.