Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FrankóStein

aktív tag

Sziasztok!
    Nagyon láma vagyok Androidból.
    Volna pár kérdésem, szívesen utánaolvasnék bárminek, ha találnék (de nem találok) közérthető
    leírásokat, hogy mi mivel függ össze, mihez milyen dolgok szükségesek, ill. milyen következmények várhatók.
    Mi az a bootloader, illetve mire szolgál. (talán firmwaret jelent Androidra?)
    Ha nyitjuk azzal mit érünk el?
    Nyitottnál milyen extra funkciókhoz férünk hozzá? Ha zárt marad, az jár-e hátránnyal?

Root jog:
    ha van root jog, akkor többek közt az "op.rendszert" tudom csereberélni, pl Cyanogen modra?
    Azt tudom, hogy van néhány progi, ami akkor működik teljesértékűen, ha van root jog. Pl antitheft progik.
    És úgy tudom, hogy a gyári progikból lehet szelektálni, ha megtartjuk a gyári rendszert.
    Van még valami, ami megéri a rootolást? (mondjuk ez sem kevés)

És a végén: feltelepítettem a Superusert, de működni nem működik, mert hiányol valamit.
    Látom, hogy a mappában vannak windowsos fájlok is, úgyhogy itt elvesztettem a fonalat,
    jó leírást sehol nem találtam, de abban biztos vagyok, hogy valamit csinálni kell PC-n is, de hogy mit, azt nem tudom.
    Meg ezek a recoveryk sem tudom mik, és mire valók, amikor az inditásnál belépünk a menübe, pedig a videókban mindig szóba kerülnek és csinálnak valamit benne.
    Amúgy a rendszerem a lehető legfrissebb, kísérletező típus vagyok, PC-hez nagyon értek, tudom mi hogyan működik, szervizelek gépeket, de androiddal még csak a tf300-ammal találkoztam, és még nagyon homályos nekem, viszont elég drága a kütyü ahhoz, hogy tönkrevágjam egy hibás hozzállással.
    Ha tudtok linkeket, vagy elmagyarázzátok, akár részletekben is, azt megköszönném. Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák