- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
2ofthem #1823 üzenetére
Ez az Android rendszer sajátossága, bár videónál nem tapasztaltam, de képeknél, böngészésnél, néhány játéknál (pl. Angry Birds) is van a "pinch to zoom" funkció, amikor két ujjad mozgatásával tudsz nagyítani vagy kicsinyíteni, ennek egy másik része, ha kétszer böksz, akkor valamilyen preferencia szerint (valaminek arányában) beadja az oldalt X%-os nagyításban.
Eddig csak olyanról olvastam, hogy nem működik, a fordítottjára - hogy "miért működik?" - még nem érkezett panasz. Esetleg be lehet kapcsolva a Gesture/Mozgás, ott állíthatók hasonló értékek. -
Darko_addict
őstag
Érdekes, de mindenhol "issue"-ként emlegetik, bár... az alábbi kommentben mondtak újat: "The flickering was resolved following a firmware update shortly after the release of the TF300."
Az sem mindegy, hogy "flickering"-el, van, ami tényleg képernyőhiba.U.i.: A firmware- és a software verzió más!
-
Darko_addict
őstag
válasz
mgTerminator #1809 üzenetére
Zsííír!
-
Darko_addict
őstag
válasz
FrankóStein #1807 üzenetére
Egyik részére tökéletes választ adtál és örvendetes, hogy ennyire le lehet szorítani a RAM-használatot!
A másik, ami még érdekel, hogy konkrétan az 1GB-ból (1000MB) mennyit lehet tölteni? S3-on ez 780MB körül volt, majd ROM-csere után 833 lett.Köszönöm a választ, válaszokat!
-
Darko_addict
őstag
Ez a verdikt nem tűnik olyan vészesnek.
2.3.6. óta pár verziót megéltem, nekem is volt hasonló elégedettlenségem néhány verzióban.
Egy ideje már "átvettem az uralmat" az Android felett; S3-am szoftveresen ki van belezve (Omega v43.3, Siyah 1.8.9; mínusz 44 bloatware program és 50+ letiltott folyamat). A kritikusan gyenge gyári programok helyett mindre megvan a kedvencem.
A lényeg, hogy gördülékeny legyen az alap oprendszer, tehát a hardvere bírja, mert azon nem sokat lehet javítani.Utóbbi időben csak custom ROM-okat használtam: AOKP, AOSP valamint Samsung-based darabokat, tartósan pedig utóbbiakat részesítettem előnyben. Terveim szerint - bár jó hír, hogy a RAM-kezelés kifinomult! - root jogokat megszerzését mindenképp megcsinálom. Samsungokban híresen sok felesleges app van, itt nem tudom mi a szitu, majd kiderül.
1GB RAM-ból mennyi használható?
-
Darko_addict
őstag
Válogass kedvedre: [1 csillagos Amazon értékelések]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Eddig nagyon szemeztem egy Note 10.1-gyel, de míg a kevésbé megbízható forgalmazói garanciásak 100-tól kezdődnek, addig a gyártóiak 120-ért eladók, és használtan nincsenek... elgondolkodtam egy TF300/700 vonalon.
Sajnos Amazonon és NewEgg-en nem olvastam túl sok jót róluk, sok a hibás darab. A vélemények 11%-a volt 1 csillagos, míg a Samsung esetében csupán 2%.Mik a hazai tapasztalatok? Lenne egy garis darab 85-ért eladó. Dokkolót tudtok hozzá jó áron? 35-50 között nonszensz venni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest