- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
2ofthem #1823 üzenetére
Ez az Android rendszer sajátossága, bár videónál nem tapasztaltam, de képeknél, böngészésnél, néhány játéknál (pl. Angry Birds) is van a "pinch to zoom" funkció, amikor két ujjad mozgatásával tudsz nagyítani vagy kicsinyíteni, ennek egy másik része, ha kétszer böksz, akkor valamilyen preferencia szerint (valaminek arányában) beadja az oldalt X%-os nagyításban.
Eddig csak olyanról olvastam, hogy nem működik, a fordítottjára - hogy "miért működik?" - még nem érkezett panasz. Esetleg be lehet kapcsolva a Gesture/Mozgás, ott állíthatók hasonló értékek. -
Darko_addict
őstag
Érdekes, de mindenhol "issue"-ként emlegetik, bár... az alábbi kommentben mondtak újat: "The flickering was resolved following a firmware update shortly after the release of the TF300."
Az sem mindegy, hogy "flickering"-el, van, ami tényleg képernyőhiba.U.i.: A firmware- és a software verzió más!
-
Darko_addict
őstag
válasz
mgTerminator #1809 üzenetére
Zsííír!
-
Darko_addict
őstag
válasz
FrankóStein #1807 üzenetére
Egyik részére tökéletes választ adtál és örvendetes, hogy ennyire le lehet szorítani a RAM-használatot!
A másik, ami még érdekel, hogy konkrétan az 1GB-ból (1000MB) mennyit lehet tölteni? S3-on ez 780MB körül volt, majd ROM-csere után 833 lett.Köszönöm a választ, válaszokat!
-
Darko_addict
őstag
Ez a verdikt nem tűnik olyan vészesnek.
2.3.6. óta pár verziót megéltem, nekem is volt hasonló elégedettlenségem néhány verzióban.
Egy ideje már "átvettem az uralmat" az Android felett; S3-am szoftveresen ki van belezve (Omega v43.3, Siyah 1.8.9; mínusz 44 bloatware program és 50+ letiltott folyamat). A kritikusan gyenge gyári programok helyett mindre megvan a kedvencem.
A lényeg, hogy gördülékeny legyen az alap oprendszer, tehát a hardvere bírja, mert azon nem sokat lehet javítani.Utóbbi időben csak custom ROM-okat használtam: AOKP, AOSP valamint Samsung-based darabokat, tartósan pedig utóbbiakat részesítettem előnyben. Terveim szerint - bár jó hír, hogy a RAM-kezelés kifinomult! - root jogokat megszerzését mindenképp megcsinálom. Samsungokban híresen sok felesleges app van, itt nem tudom mi a szitu, majd kiderül.
1GB RAM-ból mennyi használható?
-
Darko_addict
őstag
Válogass kedvedre: [1 csillagos Amazon értékelések]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Eddig nagyon szemeztem egy Note 10.1-gyel, de míg a kevésbé megbízható forgalmazói garanciásak 100-tól kezdődnek, addig a gyártóiak 120-ért eladók, és használtan nincsenek... elgondolkodtam egy TF300/700 vonalon.
Sajnos Amazonon és NewEgg-en nem olvastam túl sok jót róluk, sok a hibás darab. A vélemények 11%-a volt 1 csillagos, míg a Samsung esetében csupán 2%.Mik a hazai tapasztalatok? Lenne egy garis darab 85-ért eladó. Dokkolót tudtok hozzá jó áron? 35-50 között nonszensz venni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest