- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
FrankóStein #2492 üzenetére
Hi!
Ha fenn van egy 2.7-es twrp azt lehet valahogy frissíteni?
MI a legegyszerűbb mód, hogy a legújabb 2.8.6-ost használhassam?
1x feltelepítettem már elég rég...
Már nem emléxem, de most hogy van 5.1.1es OMNIROM kipróbálnámKöszi
-
lcee79
addikt
Hi!
Leírom a problémám:
A tv go program mint kiderült nem működik rootolt telefonon/táblagépen, mivel ugye rootolt a gép, így hibát írt ki, aztán megtudtam, hogy ez az xposed és xprivacy telepítése kell és működni fog, és jó is volt egy darabig, de most megint nem jó (pár havonta van indítva rajt a tv-go, tehát nem napi szinten) szóval ma reggel mojoltam vele egy csomót (frissítettem, meg állítgattam, de fogalmam sincs hogy mi az amit le kellene ellenőriznem, emlékeim szerint először nem állítottam be semmit, csak fenn volt...) de nem sikerültTudja valaki hogy mit kell pontosan csinálni hogy jó legyen?
Köszi.
-
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2516 üzenetére
Én OMNI-romot használok, vagyis leginkább youtube-ot használják a kislányaim, meg van rajta egy játék amit még használgatnak
Eddig nem volt baj vele, azon kívül hogy most valamiért megállt az automatikus frissítés, és manuálisan "kell"...
Bár gondolom sokat nem változik attól hogy minden nap szinte kijön egy új verzió -
lcee79
addikt
Hi!
Használ valaki omni-romot?
Igazából nem nagy probléma, de megállt az online frissítése még valamikor tavaly év végén
Abban voltam, hogy biztos abbahagyta, de aztán most néztem hogy még február 18 is van
Másnál is megállt?
Vagy már csak kézzel lehet ráfrissíteni?
Nem mintha annyira szükség lenne rá, hogy naponta szóljon hogy van frissítés...
Csak csodálkozom hogy nem találja meg automatikusan...Köszi!
-
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2479 üzenetére
Nálam az volt az egyik megoldás, hogy mivel nagyon érzékeny a kijelző, ha koszos akkor is előfordulhat
Amikor teljesen tiszta a kijelző nem érzékeli már.Nekem a 3 éves kislányom kajálás közben/helyett nyomkodja és ugye nem teljesen tiszta a keze és egy idő után szól hogy nem jó, eleinte újraindítottam 1x-2x aztán jó lett.... utána jött hogy tettem rá új rom-ot 4.4.4-es androiddal, mondjuk az javított rajt... talán, de egy idő után visszajött a probléma, aztán rájöttem hogy nálam azért nem jött elő, mert én nem kajás kézzel nyúltam hozzá hanem teljesen tiszta kézzel, és mindig töröltem is ha már ujjlenyomatos volt
és kipróbáltam, hogy akkor most megoldódik-e csak annyitól hogy tisztára törlöm mikroszálas törlőkendővel, és lőn csoda ez megoldja újraindítás sem kell
Azt nem tudom biztosan hogy a régi 4.2.1-es gyári szoftvernél is elég lett volna-e ennyi, de most elég.
Most csak akkor indítom újra, ha romot frissítek, mert az van elég sűrűn, persze 2-3 hetente szoktam csak minden nap nem hiszem hogy érdemes lenne -
lcee79
addikt
válasz
csonti70 #2467 üzenetére
Hát ez érdekes, akkor nem tudom
akármit is nyomott a kisfiad nem szabadna szerintem jó esetben ilyeneket csinálnia a gépnekÉn mióta feltettem az OMNI rom-ot azóta kb 2 hetente (minden nap lehetne
) lefrissítem, és működik jól...
De az elég jól meg van oldva, nem kell csinálnom annál többet, mint egy rendes frissítésnél kellene...Szóval én is csak 1x csináltam, akkor belemerültem annyira hogy jó végeredményt kapjak (és egyáltalán végeredményt kapjak
Azóta nem kellett vele foglalkoznom szerencsére...De ahogy ezt frissítik szerintem még Lollipop is lesz hozzá
Előbb mint a telefonomhoz
(ami már gyárilag 4.4.4-el jött ki)
Ez a fórum nem nagyon pörög, próbáld meg más fórumokon is esetleg, hátha van ahol jobban képben vannak
Az utóbbi időkben szerintem elég sokat javult az android ahhoz hogy ne kelljen minden eszköznek nekiesni és egyből rootolni... Szerintem, azért vannak már kevesebben ilyen témában jártasak
Első telefonoknál szinte bűn volt meghagyni a gyári rendszert, de ha egyszer elkezdted, akkor nem volt megállás
Most már kevésbé fontos így vettem észre, magamon is másokon is.
-
lcee79
addikt
A 4.3-ban kitalálták, hogy amíg az eszköz nyugalmi állapotban van, addig átpakolja a fájlokat letörölje a maradványokat stb, és ez ugye a tf300-ra hivatalosan sosem jött el.
Egy gyári beállítást mindenképp megér, vagy ha akarsz kísérletezni akkor egy főzött rommal jelentősen meggyorsítható.Én amúgy (mivel már 2012 augusztusban volt vásárolva a tablet, garancia egy szál sincs rá, így nem volt veszteni valóm...) tiszta rendszerrel,(mivel csak 2 napja csináltam a rom-olást
) nova launcherrel használom 4.4.4-es androiddal, jelentősen gyorsabb mint a gyári. De ahogy néztem xda-n még vannak tuningolt rom-ok is amikkel még sokkal gyorsabb lehet, de azt még nem próbáltam ki.
Kb úgy megy most hogy amire rákattintok abban a pillanatban betölt és már használhatom is. -
lcee79
addikt
Na feltettem a 4.4.4-es Omnirom-ot a transformers-re (gondoltam ennek olyan egyszerű a leírása... de mondjuk úgy hogy csak a leírás volt egyszerű
)
És eddig még nem jött elő a bolondulás, gyorsabb is lett szerintem, mondjuk nova launchert használom, visszatelepítettem rá mindent amit akartam...
Ha így marad akkor nagyon megérteA leírások amik voltak hozzá, azokkal viszont nem voltam megelégedve
Minimum 2 órámba telt még értelmeztem és kb 10 helyről szedtem össze (és persze angolul) az infót...
Pedig így utólag belegondolva, hogy már kész, nem is lett volna nehéz -
lcee79
addikt
Akkor senki sem használ 4.4-et?
Ha lesz időm bele kellene ásni magam, mert az elmúlt 3 évben nem csináltam ilyen rom-olást... -
lcee79
addikt
Nekem meg egyszer csak jött, nem tudom semmihez kötni, nem pont akkor amikor kijött a 4.2 meg nem is pont a legutolsó firmware frissítés után, de talán az előtt nem volt (annak is van már egy éve is ha nem több...)... természetesen miután már lejárt a garancia, és garancia nélkül mondtak nekem egy (alkatrész költség, irreális munkadíj költség stb-vel együtt) 100.000 körüli összeget, amit kiröhögtem és nem foglalkoztam vele, de ha nem kijelző hiba akkor legalább megnézném a 4.4-es androiddal... (ha kijelző a probléma akkor gáz, mert nem oldja meg a 4.4-es meg semmi más sem
)
Igazából mivel csak az előbb leírt dologra van használva így nem sok elvárásom van az új rom-tól,
de annyit viszont tudjon!De az is lehet hogy időre be voltak állítva, hogy mind megdögöljön valamiben...
2 androidos eszközöm van és mindegyik tegrás....
Meg vagyok áldva -
lcee79
addikt
Hi!
Van fenn valakinek 4.4-es android?
Nekem (most már lassan fél éve) a 4.2-es gyári (vagy valami mástól) néha fogja magát és megbolondul mintha mindenre rákattintanék egyszerre és gyakorlatilag használhatatlan lesz 1-2 újraindítás (egy restart nem is mindig elég...) után megjavul, de elég idegesítő, és van hogy fél órát jó és kezdi....
A factory reset semmit nem segít rajta..., mindent leszedtem már és próbálgattam úgy is akkor is csinálta...Most eddig a legjobb eredményt másik launcher (Nova) értem el, azzal müxik a legtöbbet hiba nélkül.
Nem tudom hogy hardverhiba is közrejátszik-e, de azért nem gondolom, hogy igen, mert amikor jó akkor meg megy rendesen...Visszalépni nem akarok régebbi verzióra, inkább előre ha lehet
Főleg a kislányom használja és főleg youtube-on videó nézésre, szóval ennyi amit kellene tudnia anélkül, hogy megbolondulna..Szóval ha valakinek van 4.4-es android kiváncsi lennék a tapasztalatokra...
találtam több leírást is (egy, kettő, három), de majd otthon nézem meg, addig nem amíg nincs valami tapasztalat... De legalábbis még haza nem érekElőre is köszi!
-
lcee79
addikt
Hi!
Ha érdekel valakit van egy 32 gb-os ASUS Transformer Pad TF300T-m eladó
ha valakit érdekel privátba megtalál, és a a terméket is a vaterán fél 5-től.Gondoltam megkérdezem itt is mielőtt elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged