Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
@matthew@
üzenetére
Nekem AC3-as hanggal nincs problémám. Van viszont a DTS-el.
Nagyon jó készülék. Én csak JB-vel ismerem, ICS-vel nem, ezért összehasonlitási alapom nincs.
Azt mondhatom, hogy nagyon jó, kezes cucc. Viszont vannak gyermek betegségei, amik a rendszerrel függnek össze:
szöveg írásakor ha elrontasz egy betűt, teljesen kiszámíthatatlan, hogy a BackSpace-el ki tudod-e törölni, vagy először rá kell bökni a szövegre a szerkesztő módhoz, hogy utána vissza tudj törölni. Lehet hogy másnak van erre jobb megoldása, én még nem jöttem rá.
Sokszor egy ujjal "megpörditve" a weblapot egészen az aljáig végigpörög, máskor meg szinte kínlódással megy lejjebb pár sort is. A kijelző érintés érzékelője van mikor érintés nélkül is érzékel, máskor meg "átszúrhatod" az ujjaddal, akkor se csinál semmit. Néha már attól félek, hogy tönkreteszem a kijelzőt, úgy kell ütögetnem hogy végre felfogja mit akarok tőle... Nekem ennyi a tapasztalatom, összességében megérte szerintem (dokkolóval vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest