Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
touchscreen
üzenetére
Valami tesztben is olvastam,hogy mozgott a hátlapban a kijelző.
-
Gabeboy74
tag
válasz
touchscreen
üzenetére
Már használom pár hónapja, de nekem nálam a kijelző hibátlanul áll a helyen, úgy áll benne, mint 2/3 a parlamentben (gy.k. cövek). A dokkolónál sem lötyög a cucc, viszont tény, hogy könnyen billen hátrafelé.
Mellesleg valaki látott már olyan érintőképernyős akármicsodát, ami nem gyűjti az ujjnyomatokat???Mostanában nálatok nincs olyan, csak fél másodpercre felvillanó felirat, hogy a frissítés sikertelen? A legújabb JB van rajta, és nem értem. Ha manuálisan rákeresek a play storeban, semmit nem akar frissíteni, és új rendszerfrissítés sem áll rendelkezésre.
F1rstK1nq,
nem túl nagyok azok az mkv-k? Mintha valahol olvastam volna, hogy 4GB körüli a legnagyobb fájl, amit az android kezel, de ebben nem vagyok biztos.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
Az illesztéssel nekem is volt gondom, de szerviz szerint hibahatáron belüli a dolog. Felül kicsit benyomható az üveglap a keretbe, de csak egy bizonyos résznél, ráadásul először még egy ragasztódarab is kilógott ott felül (mondjuk ezt javították).
-
ntomka
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
1. Nem igazán.
2. Ilyet. Ne nyúljon hozzá és nem lesz zsíros. Érintőképernyő, persze, hogy gyűjti őket.
3. A mechanikája miatt fog is picit lötyögni, de ha bekattintod rendesen, csak úgy nem esik ki. Ez sem vészes, sőt, valszeg túlreagálták. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
touchscreen
üzenetére
Én a Mediamarktban vettem, 0%-os THM-re 8 hónap alatt kell csengetni. Bruttó 150e volt dokkolóval.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
Te az x86 alapú PC követelményét írtad le, én viszont az ARM alapú RT verzióról beszéltem.
A PC-s változat sehogy sem menne fel, mert nem is megoldható a dolog, viszont az ARM változatra kíváncsi lennék. (Viszont ezen a pc progik nem fognak menni értelmeszerűen, hanem csak a marketből leszedett metro felületről launcholható cuccok)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
Csak feltételes módban. Hurcibálni sok a 10", de a dokkolós megoldás viszont tetszik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
Még megvan, de a véleményem nem változott. Amíg nincs rendes cloud backup, addig az android elég komolytalannak tűnik. Szerencsére az akadások nagy része a jellybeannel eltűnt, de szerintem ez is csak az erős hardver miatt, valszeg 1ghz-en ugyanúgy akad az egész.
De ettől függetlenül miért ne használhatnám?
-
ntomka
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
-
Kuter
senior tag
válasz
touchscreen
üzenetére
Üdv Mindenkinek.
Én innen már rendeltem tablet tokot.Itt van fólia is jó áron szerintem. -
ntomka
nagyúr
válasz
touchscreen
üzenetére
Ebay.
A méret egészen jól stimmel, minimális a hézag, de annyi kell, ha pontatlanul sikerülne feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest