- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
touchscreen #823 üzenetére
Valami tesztben is olvastam,hogy mozgott a hátlapban a kijelző.
-
Gabeboy74
tag
válasz
touchscreen #674 üzenetére
Már használom pár hónapja, de nekem nálam a kijelző hibátlanul áll a helyen, úgy áll benne, mint 2/3 a parlamentben (gy.k. cövek). A dokkolónál sem lötyög a cucc, viszont tény, hogy könnyen billen hátrafelé.
Mellesleg valaki látott már olyan érintőképernyős akármicsodát, ami nem gyűjti az ujjnyomatokat???Mostanában nálatok nincs olyan, csak fél másodpercre felvillanó felirat, hogy a frissítés sikertelen? A legújabb JB van rajta, és nem értem. Ha manuálisan rákeresek a play storeban, semmit nem akar frissíteni, és új rendszerfrissítés sem áll rendelkezésre.
F1rstK1nq,
nem túl nagyok azok az mkv-k? Mintha valahol olvastam volna, hogy 4GB körüli a legnagyobb fájl, amit az android kezel, de ebben nem vagyok biztos.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Az illesztéssel nekem is volt gondom, de szerviz szerint hibahatáron belüli a dolog. Felül kicsit benyomható az üveglap a keretbe, de csak egy bizonyos résznél, ráadásul először még egy ragasztódarab is kilógott ott felül (mondjuk ezt javították).
-
ntomka
nagyúr
válasz
1. Nem igazán.
2. Ilyet. Ne nyúljon hozzá és nem lesz zsíros. Érintőképernyő, persze, hogy gyűjti őket.
3. A mechanikája miatt fog is picit lötyögni, de ha bekattintod rendesen, csak úgy nem esik ki. Ez sem vészes, sőt, valszeg túlreagálták. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
touchscreen #642 üzenetére
Én a Mediamarktban vettem, 0%-os THM-re 8 hónap alatt kell csengetni. Bruttó 150e volt dokkolóval.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #639 üzenetére
Te az x86 alapú PC követelményét írtad le, én viszont az ARM alapú RT verzióról beszéltem.
A PC-s változat sehogy sem menne fel, mert nem is megoldható a dolog, viszont az ARM változatra kíváncsi lennék. (Viszont ezen a pc progik nem fognak menni értelmeszerűen, hanem csak a marketből leszedett metro felületről launcholható cuccok)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #550 üzenetére
Csak feltételes módban. Hurcibálni sok a 10", de a dokkolós megoldás viszont tetszik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #548 üzenetére
Még megvan, de a véleményem nem változott. Amíg nincs rendes cloud backup, addig az android elég komolytalannak tűnik. Szerencsére az akadások nagy része a jellybeannel eltűnt, de szerintem ez is csak az erős hardver miatt, valszeg 1ghz-en ugyanúgy akad az egész.
De ettől függetlenül miért ne használhatnám?
-
ntomka
nagyúr
válasz
touchscreen #483 üzenetére
-
Kuter
senior tag
válasz
touchscreen #478 üzenetére
Üdv Mindenkinek.
Én innen már rendeltem tablet tokot.Itt van fólia is jó áron szerintem. -
ntomka
nagyúr
válasz
touchscreen #478 üzenetére
Ebay.
A méret egészen jól stimmel, minimális a hézag, de annyi kell, ha pontatlanul sikerülne feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest