- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
ace_ventura #2089 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de több helyen láttam ilyen véleményt, talán a saját topikjában is.
A tf300 már a htc one x mellett is lassú és akadozó volt, de most hogy htc one-ra cseréltem még nagyobb a különbség. Igaz most ez is ment tegnap szervizbe, mert hibás a kamerája. Htc-vel mostanában mindig megjárom, a one x is kétszer volt szervizben fél év alatt. -
Avicularia
veterán
válasz
ace_ventura #1637 üzenetére
Akkor azok tuti használtak voltak. Nekem is le voltak fóliázva a dobozok amikor vettem őket (külön vettem a tabletet és a dokkolót).
-
zsakadam
tag
válasz
ace_ventura #1633 üzenetére
Nekem még a dobozon is zsugorfólia volt.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Törlőkendő van hozzá. A töltőn rajta volt még a védőfólia? Mert az eredetileg be van csomagolva, és az USB vége is, ami belemegy a töltőbe.
-
ntomka
nagyúr
válasz
De, jár hozzá törlőkendő. Ilyen alkalmazásról viszont nem tudok, persze ettől még lehet létezik.
-
drlovi
aktív tag
válasz
ace_ventura #1474 üzenetére
Igen , én is ilyen áron láttam. És nagyon vennék már , de nincs 2 hónapja
-
Zéé
csendes tag
válasz
ace_ventura #1405 üzenetére
A megrendelést visszaigazoló emailben 4-6 munkanapot írtak, hogy ezalatt átadják a futárnak a terméket. A 6. napon rájuk telefonáltam, hogy mileszmár', 7. napon megkaptam az SMS-t, hogy átadták a futárnak, 8. nap megkaptam. Sz'al nem túl gyorsan, de megkaptam, amit rendeltem.
Azóta rendesen működik, asszony nagyon szereti (ő használja).
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ott van raktáron a termék, akkor miért kell várni 4-6 munkanapot? Arra gondoltam, hogy talán az ingyenes kiszállítás miatt összevárnak pár terméket és így próbálnak spórolni?
-
lacehu
csendes tag
válasz
ace_ventura #1405 üzenetére
Én a screenshop-tól rendeltem az enyém, minden rendben volt, a szállító cég, aki hozta, nálam spec előre telefonált időpontegyeztetés miatt a szállítás napján.
Garanciapapírt asszem postafordultával kellett kezelni, mert a csomagolást nem nyitották ki.
PS: arról van hír, hogy mikor jön 4.2 a mi ketyerénkre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged