Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Darko_addict #1808 üzenetére
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Darko_addict #1805 üzenetére
"1GB RAM-ból mennyi használható?"
Én nemrégiben rootoltam a tabletet. Addig-addig buzeráltam, amíg sikerült egy kritikus folyamatot is lefagyasztanom, azt hittem vége, állandó reboot lett.
Végső megoldásként wipe data-t csináltam, életre kelt, újrakezdtem minden "takarítást".
Mostmár ott tartok, hogy 387 MB lett a foglalt RAM. (előtte 450-580 között volt).
ennél alább nem nagyon hiszem, hogy lehet menni, ebben benne van a Ttorrent és az Avast is.Fürgébb lett, de azért néha vannak bugok, pl a Beállításokban egy-két módosításnál egyszerűen hibával kilép, de hál istennek olyanoknál, ami nem számít.
-
kaciokos
őstag
válasz
Darko_addict #1799 üzenetére
Apró akadások vannak, de tényleg apróak, egyáltalán nem zavaró.
Az 1 GB RAM szerintem bőven elég, én gyakran elcsodálkozom azon, hogy elindítok egy progit, amit hetek óta nem használtam, és még mindig benne van a memóriában. Összehasonlításképp htc Sensation XE telefonom van, 768 MB memóriával, és ott nagyon is hamar kilő mindent. Persze azon még ott van a Sense, ami nagyon szép s jó, de zabálja a memóriát, a TF300T-n pedig eléggé memóriatakarékos ROM fut.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Darko_addict #1796 üzenetére
Azért ezeknek az értékeléseknek a nagy része erőteljesen szubjektív. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégett vagyok a saját példányommal, de ezek a hibák eddig elkerültek. Kb. 8 hónapja használom a sajátomat, és eddig azért olyan hiba nem jelentkezett, ami miatt a 5/1 értékelést adnék. Használtam már jópár androidos eszközt, ez még mindig az első 10-ben van nálam. Nyilván más kérdés, ha rootolod, de nekem még olyan hiba nem volt, hogy azt mondtam volna, hogy földhöz vágom. A galaxy s3-mmal inkább volt ez az érzésem, pedig ezt is naponta használom. Néha ráfér az újraindítás, de ez azért nem egy kínai dzsunka gyártmány. A frissítések viszonylag jó ütemben érkeznek, nem hinném, hogy az android ökoszisztémában eddig sokkal jobb cuccot csináltak volna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
Milyen hibás darabok? Mik a hibái?
-
drlovi
aktív tag
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
A dokkoló egy nagyon nagy dolog, teljesen más lesz a tab a mindennapi használatban. Én januártól vártam majd 3 hónapot mire be tudtam szerezni 36K-ért. Nekem egyetlen "hibája" talán hogy hullámzik a kép. Még nem vittem vissza a boltba mert eddig nem tudtam nélkülözni 1-2 hétig a tabletot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest