- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Darko_addict #1808 üzenetére
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Darko_addict #1805 üzenetére
"1GB RAM-ból mennyi használható?"
Én nemrégiben rootoltam a tabletet. Addig-addig buzeráltam, amíg sikerült egy kritikus folyamatot is lefagyasztanom, azt hittem vége, állandó reboot lett.
Végső megoldásként wipe data-t csináltam, életre kelt, újrakezdtem minden "takarítást".
Mostmár ott tartok, hogy 387 MB lett a foglalt RAM. (előtte 450-580 között volt).
ennél alább nem nagyon hiszem, hogy lehet menni, ebben benne van a Ttorrent és az Avast is.Fürgébb lett, de azért néha vannak bugok, pl a Beállításokban egy-két módosításnál egyszerűen hibával kilép, de hál istennek olyanoknál, ami nem számít.
-
kaciokos
őstag
válasz
Darko_addict #1799 üzenetére
Apró akadások vannak, de tényleg apróak, egyáltalán nem zavaró.
Az 1 GB RAM szerintem bőven elég, én gyakran elcsodálkozom azon, hogy elindítok egy progit, amit hetek óta nem használtam, és még mindig benne van a memóriában. Összehasonlításképp htc Sensation XE telefonom van, 768 MB memóriával, és ott nagyon is hamar kilő mindent. Persze azon még ott van a Sense, ami nagyon szép s jó, de zabálja a memóriát, a TF300T-n pedig eléggé memóriatakarékos ROM fut.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Darko_addict #1796 üzenetére
Azért ezeknek az értékeléseknek a nagy része erőteljesen szubjektív. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégett vagyok a saját példányommal, de ezek a hibák eddig elkerültek. Kb. 8 hónapja használom a sajátomat, és eddig azért olyan hiba nem jelentkezett, ami miatt a 5/1 értékelést adnék. Használtam már jópár androidos eszközt, ez még mindig az első 10-ben van nálam. Nyilván más kérdés, ha rootolod, de nekem még olyan hiba nem volt, hogy azt mondtam volna, hogy földhöz vágom. A galaxy s3-mmal inkább volt ez az érzésem, pedig ezt is naponta használom. Néha ráfér az újraindítás, de ez azért nem egy kínai dzsunka gyártmány. A frissítések viszonylag jó ütemben érkeznek, nem hinném, hogy az android ökoszisztémában eddig sokkal jobb cuccot csináltak volna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
Milyen hibás darabok? Mik a hibái?
-
drlovi
aktív tag
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
A dokkoló egy nagyon nagy dolog, teljesen más lesz a tab a mindennapi használatban. Én januártól vártam majd 3 hónapot mire be tudtam szerezni 36K-ért. Nekem egyetlen "hibája" talán hogy hullámzik a kép. Még nem vittem vissza a boltba mert eddig nem tudtam nélkülözni 1-2 hétig a tabletot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest