- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
bostone #2494 üzenetére
Szerintem a 32/64-bit nem fog galibát okozni, és én megpróbálnám Win8.1 alatt is. Sok olyan esetről hallottam, hogy Win8 és Win 8.1 alatt nem ment a fastboot, meg az adb, mert nem látta a készüléket, de olyanról egyszer sem, hogy látta, és rosszul írta volna ki a recovery-t, magyarán téglásította volna a cuccot.
(#2492) FrankóStein - köszi a korrekt leírást, ez alapján nekem is megjött a kedvem a ROM cseréhez.
Juteszembe, azt tudja valaki, hogy ezek után vissza lehet-e térni gyári FW-re ha mégsem jönne be?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2494 üzenetére
Aháá. Szóval nem ennél volt probléma az SD kártya írás, hanem a hivatalos KitKat-el rendelkező telóknál-tableteknél..., mivel erre már eleve csak roottal lehetett feltenni, ezért nem volt gondom vele.
A 8.1-el sem kéne hogy gond legyen, de azért mindenképpen 32 bites legyen, ha már nem win7-el próbálkozol...
Nem tudom, de engem azért kirázna a hideg, ha más oprendszerrel kéne csinálnom - lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de elég sok dolog nem ugyanúgy működik 7 és 8.1 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest