Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• @matthew@

őstag

válasz mgTerminator #1131 üzenetére

Ez így igaz, én sem úgy gondoltam h az Apple termékek hibátlanok, sőtt eddig nagy ellenző voltam, de ha normális szinten nézzük, akkor akadás sima használat mellett itt azért előfordul, droid esetében rengetegszer és ebben nem kimondottan a gyártók a hibásak hanem a Google h nem képes végre optimalizálni vmit rendesen. Az almás cég ezt megtette, össz 3 iOS-t futtató terméket láttam akadni, nem lefagyni, a droid képes arra is, bár itt az is nehéz h a droid sok különböző HW-n fut, ez a másik helyen nincs, ott csak 1x jellett jól megcsinálni és aztán csak használni, ezt figyelembe véve a Google-nek nehéz dolga van, de akkor legalább a felső kategóriás HW-n futna rendesen, ne csak az x-edik patch után. Itt most nem akarok senkit sem fikázni vagy előnyben részesíteni ezzel :N Igazából mind2 rendszernek megvan a hibája, mérlegelni kell.
    A házas hasonlat sztem azért nem a "legjobb" mert egy jóval 100-120 feletti szerkezettől, amiben 32GB memória van, azt nehogy már babusgatnom kelljen h mimdig csak az legyen fent ami épp kell, mert ezzel az erővel lehetne benne kevesebb memória is( --> olcsóbb lenne --> többen megvennék).

Új hozzászólás Aktív témák