Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Fold?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Ha bekapcsolod kiderül, hogy mi is valójában. Akkor megnézheted a kijelzőt, pixelhibák, bevilágítás, karcok stb. Itt a fórumon írták, azt hiszem, hogy a kijelző lötyögött a keretben. A matricának ott kell lenni a készülék alján, ha nincs az baj, de talán ennyi pénzért ne várjon az ember garanciát.
Érdemes kipróbálni a hangszórót, a fénylesőket...A heteseknek is meg vannak az előnyei. Nekem még mindig kényelmetlen a kézben a tízes. Nagy. És egyre sanszosabb, hogy valaha is megszokom...
Ennek ellenére, nem bántam meg, hogy ezt a készüléket választottam, bár én az esetek 85 százalékában a billentyűzetet is használom. Nálam jól teljesített eddig.A nálam azt jelenti, az én igényeimet kiszolgálja, teljesítményben, megbízhatóságban és sebességben. Gyári rendszer. Fagyások, leállások ritkán, de itt is előfordulhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Star Trek: Fleet Command
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest