Új hozzászólás Aktív témák
-
bazs.88
csendes tag
válasz
matteo_szg #1191 üzenetére
Kösz! Rákérdezek facebookon!
#drlovi: azt megköszönném
-
bazs.88
csendes tag
Sziasztok!
Talán furcsán hangzik, de már szeptember óta "van" egy ilyen tabletem, de csak most január végén kapom kézhez... Múlt nyáron az orosz ASUS meghirdetett egy fotós/videós pályázatot, barátnőmmel (aki orosz) megnyertük a fődíjat, egy TF300-as táblagépet. Úgy gondoltam, inkább megvárom míg személyesen elhozza nekem, ugyanis a csomagküldés, a vám, stb. elég húzós lett volna, így meg szépen leszáll a gépről, a kezembe adja és meg is volnánk...
A remek bevezetésem után lenne egy kérdésem, ami a legfontosabb: az ASUS magyar weblapja eléggé kaotikus, legalábbis én nem találtam rajta semmilyen kontakt infót. Lehet kapni magyar klaviatúrával szerelt dokkolót a géphez? Ha igen, használ valaki magyar dokkolót, merre lehet kapni? Én mondjuk nem találtam, de hátha Ti tudtok valamit.
Előre is köszönöm a választ/segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged